Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rockford r3004 + dotech ovation

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום,

איך לדעתכם הסט הננ"ל יעבוד עם המגבר?

אני מתכוון לגשר את הרוקפורד ל2 ערוצים ולחבר כל ערוץ בהגברה פאסיבית.

למישהו יש ניסיון עם השילוב הזה? למישהו יש ניסיון עם המגבר הזה בגישור להגברת סט קומפוננט?

בכללי מה דעתכם על השילוב?

* החלפת הרכיבים לא באה בחשבון.

* הגברה אקטיבית לא באה בחשבון.

פורסם

אהלן גיל, מה העניינים?

הרכיבים אצלי חוץ מהסט שיירכש שבוע הבא, גם ההתקנה גם תתבצע שבוע הבא.

רק רציתי אולי לקבל חוות דעת על מישהו שכבר ניסה את השילוב או איך התיאוריה תיהיה לגבי השילוב הזה.

כמובן שכשההרכה תתבצע אני אעלה חוות דעת אישית.

פורסם

אם הבנתי נכון אתה מעוניין לגשר את הערוצים במגבר כך שערוצי הגברה 1 ו-2 יעבדו על צד אחד של הסט וערוצים 3 ו-4 יעבדו על הצד שני של הסט וכל זה בלי להוריד את הקרוס של הסט, אני מניח שאתה עושה את כל זה על מנת להוציא יותר כוח מהמגבר אז למה שלא תחילף את המגבר למגבר שני ערוצים חזק?

בעקרון אם אתה רוצה אתה יכול לבצע את זה, המגבר שלך יכול לעבוד בשני אום לערוץ ככה שאתה יכול לגשר בלי לפחד שיקרה משהו למגבר ומבחינת תוצאה הסט יקבל יותר כוח וע"פ הניסיון האישי שלי עם הסט ככול שנותנים לו יותר כך הוא מתפקד טוב יותר.

בכל אופן אני חושב שזה בזבוז ערוצי הגברה עדיף לקנות מגבר שני ערוצים חזק מאשר ארבע ערוצים חלש אבל זה כבר לשיקולך.

בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...