Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קודם כל הרכב הוא מנוע 2000 FSI אטמוספרי עם גיר dsg שנת 2006, לפני כשבוע נדלקה לי נורת Pressure Oil בצבע אדום בצג הממוחשב ונכבתה לאחר מספר שניות, ככה חזר על עצמו הדבר הזה במשך 5-6 פעמים למשך היומיים הבאים, הייתי בטוח שמדובר באיזה בעיה בצמת חשמל כיוון שלא הגיוני שהנורה נכבית מעצמה אחרי כמה שניות כל פעם, בכל מקרה הלכתי למוסך המרכזי פרקו את האגן אמרו שהיה מלא בוצה במסננת, ניקו הכל ניקו את הצינורות החליפו שמן ופילטר, פינקו אותי בחשבון עסיסי על סך 1500 שקלים ושלחו אותי לדרכי, עברו שלושה ימים שלווים ללא הנורה אבל היום שוב נדלקה הנורה ושוב כבתה לאחר מספר שניות,

מה יכולה להיות הבעיה? אני מתבאס ללכת לשלם בוכטות למוסך מורשה ובסוף מתברר שהתיקון לא באמת עוזר, אמר לי המכונאי שם שבשלב הבא אם יחזור נצטרך לעשות אוברול למנוע ולהחליף יוניט לחץ שמן כי יש גם שם לכלוך כנראה, נשמע לי הזוי אוברול למנוע כזה משנה כזו לא?

שאלה שניה, הגיר dsg נותן מכות בין הילוכים כבר הרבה זמן, סחבתי את זה עד עכשיו אבל נראה לי שהגיע הזמן לתקן, לפי הבדיקת מחשב האחרונה שעשו לי במורשה אמרו שהבעיה היא מכנית ולא אלקטרונית, איני מעוניין לשפץ דרכם כיוון שזה יקר מאוד אז אשמח אם מישהו ימליץ לי על מכון שיפוץ שמתמחה בגירים הללו. ובנוסף אשמח לדעת האם לאחר שיפוץ ישנן תקלות נפוצות או ששיפוץ גיר נחשב תיקון אמין ואיכותי ועדיף על פני גיר מפירוק או מייבוא.

מצטער על אורך הסיפור, אעריך את עזרתכם!

• ספונסר פורום
פורסם

המנועים האלו לא נוטים ליצר בוצה ולכן זה מפתיע שהיה צורך בניקוי כזה

יצא לך להיות נוכח בזמן הטיפול או שזה רק מה ששמעת ?

בכל מקרה כדי להתחיל איבחון בבעיה כזאת צריך קודם כל לבדוק לחץ שמן באמצעות

שעון מכני כדי לוודא האם בכלל יש לחץ נמוך במערכת או שאולי כל הבעיה הינה

בעיה חשמלית כל שהיא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לא נכחתי בזמן הבדיקה, נאמר לי שבוצעה בדיקת לחץ שמן באמצעות שעון מכני, אכן היה קושי להגיע ללחץ גבוה ולאחר שניקו את הבוצה נעשתה שוב בדיקה והלחץ שמן עלה מהר מאוד. כל זה נאמר לי בטלפון.

• ספונסר פורום
פורסם

כרגע התקלה נשארה בדיוק אותו דבר ולכן אני חושב שניקוי הבוצה

זו לא היתה הבעיה .

תיכנס למוסך נוסף שיבצעו בדיקת לחץ שמן נוספת באמצעות שעון מכני

לפני שתיקח החלטה בעיניין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קבעתי עם רון להגיע אליו לבדיקת גיר ועל הדרך לבדוק את לחץ הזמן,

אבל עדכון קטן לפני, הייתי במוסך היום שוב על מנת לבדוק עם שעון את לחץ הזמן (על מנת לא לנסוע עד תל אביב עם לחץ נמוך) ובמשך שעתיים שבדקו את הרכב הלחץ היה תקין, הזמינו לי חיישן לחץ שמן ואמרו שאולי זו הבעיה אבל ההגיון אומר שלא כיוון שלפני שבוע כשבדקו עם שעון כן היה לחץ נמוך.

היוניט תקין.

מה האופציות הנוספות שיכולות להיות מלבד בוצה, יוניט, או חיישן?

• תוכן חדש...