Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני אישית מכיר בעל מוסך שקונה רכבים לאחר תאונה שהוא מתקן

ובכל זמן נתון יש כחמישה רכבים שמסתובבים אצל בני דודים וחברים שלו ומוצעים למכירה

הקומבינה החוקית:

זה שנוהג ברכב עד למכירה משלם את הביטוח והדלק ונהנה יחסית מרכב חדש באפס עלות, אך מפרסם אותו ביד שתיים ושם מודעה מאחורה ומוכר אותו כיד פרטית ומקדיש את הזמן להראות את הרכב לקונים פוטנציאליים

כשמגיע קונה פוטנציאלי המוכר מצהיר שהרכב עשה תאונה ומביא גם את כל אישורי התיקון מהמוסך

מצב הרכב מועבר בשקיפות מלאה וגם נלקח לבדיקה ומורידים במחירון לפי החוק והכל פיקס

כל העניין הוא שאתה כביכול קונה את האוטו מאדם פרטי כשבפועל זה רכב שבמקור היה עומד במוסך או מגרש שאליו כנראה לא היית מגיע

לפני שנתיים הלכתי לקנות גולף ג'נריישן עם חבר מיד פרטית וניסו לעשות לנו את אותו העוקץ - שהיה ד"א בנתניה

אדם מוכר את הרכב כפרטי ובסוף מתברר שזה קומבינה עם מגרש

שומר נפשו ירחק...

פורסם
שלום חברים יקרים!

כמו שנאמר בכותרת, להלן הדרישות מהרכב:

* גיר אוטומט (בגלל בת זוגתי).

* תא מטען גדול יחסית (עגלה לתינוק).

מכאן אני משער שנשארנו עם משפחתיות.

* שנת הייצור לא נמוכה מ-2003-04.

* עדיפות לרכב יפני (אני די מפחד מהבעיות עם גיר אטומטי בכל מיני רנו, פיז'ו, סיטרואן וכד').

* רצוי קילומטראז' עד 130K גג ולא יותר מיד 3.

מדובר בילד אחד? מרבית הסופרמיני יכילו בבגאז' עגלה ועוד משהו, במיוחד אם מדובר בדגמים בעלי תא מטען נפרד, כגון אקסנט או סויפט או קליאו במבנה "סדאן". לפיכך תוכל לרכוש רכב יותר קטן וחסרוני בלי לפגוע משמעותית בנוחות. אישית הסתדררתי בעבר הרחוק עם אקסנט כאשר היו לי 3 ילדים צעירים (רק אחד בעגלה) אפילו לנסיעות למספר ימים לאילת בהרכב של בוסטר+כסא בטיחות+סלקל (הסלקל היה מלפנים, לא היתה כרית אויר מימין, והאשה ישבה בין הבוסטר למושב הבטיחות).

אם אתה מדבר על משפחתיות - הייתי מרחיב את החיפוש לסוזוקי ליאנה , לדגם 4 הדלתות יש תא מטען גדול מאוד. החסרון העיקרי הוא תגובה קצת איטית בהאצה (אםכי סוחבת טוב בעליות) וכמובן המראה הלא מצודד. כמוכן הקורולה מתאימה, הבעיה היא מחיר גבוה יחסית לשנתון.

אם בבכוונתך להתקין כסא בטיחות ליד הנהג חייבת להיות אפשרות לניתוק כרית האויר הימנית על ידי המפתח. דרישה זו פוסלת,למשל, את הליאנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הליאנה היא לא אופציה, רק המראה המכוער של הרכב הזה מעביר בי צמרמורת :| כנ"ל לגבי הסופר מיני סדאן, אני מאוד מחבב רכבים מסגמנט הסופר מיני, אבל בתצורת סדאן זה נראה רע, אני לא מתחבר לזה. בכל זאת אם אני כבר משקיע סכום כזה שבשבילי הוא לא קטן בכלל, אני רוצה רכב שאני אתחבר אליו ואוהב אותו ולא סוג של פשרה על גלגלים.

פורסם

אתה מתכוון לפוקוס דור 2, איך הוא באמת בהשוואה לשאר האופציות?

פשוט במגרשי ליסינג לא יצא לי לראות אותו משום מה.

פורסם

למשפחה צעירה + תינוק יכולה לבוא בחשבון גם יונדאי אקסנט – יש לה תא מטען סביר והיא תעלה פחות מהמשפחתיות הגדולות יותר,

כך שלמעשה אתה יכול לעלות בשנת הדגם ולקבל רכב חדיש יותר.

לשם השוואה – אקסנט 2008 מליסינג עולה בסביבות 45,000 ש"ח.

ענת מאוויס

שלום חברים יקרים!

אשמח להצעות נוספות, אולי שכחתי משהו.

התקציב שעומד לרשותינו לקניית הרכב הוא עד 40K, עדיפות לקצת פחות אפילו.

הנסיעה היא בעיקר עירונית עם יציאה מחוץ לעיר לטיול של סוף שבוע או משהו בסגנון.

אני מאמין שהקילומטראז' השנתי יהיה סביב ה-10K או אולי אפילו פחות מזה.

אודה לעזרתכם,

גבי

• תוכן חדש...