Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיר את משל הפרא של סימון דה בובואר?

אשמח להפנייה ללינק בנושא, לבושתי אינני מכיר. :oops:

חוששני שהיום מקובל יותר לומר שלכל שני צדדים יש מטבע :roll:

וזו, ידידי, אמירה יפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיראה, לא קוראים לי אלעד (תשובה) וגם אינני נמנה בשום פנים ואופן על המשפחה הזו, אינני מנתניה ואין לי שום קשר אל האיש.

תקרא את הודעה א' שלך ואח"כ את הודעה ב' ותיראה את הסתירה - היה הסכם או שלא היה הסכם? ההסכם נחתם תחת איום או שתשובה סתם עקץ אותם?

נתתי כאן שני דוגמאות שנותנות לך את האופי של האדם במשך שנים והדרך שבה הוא מתנהל, ואם זה לא סחיטה באיומים (אני מכיר באופן אישי שני מקרים שהתנהלו בצורה הזו ואני לא ייתן כאן פרטים),

אז מה כן?

פרט לכך ההודעה הראשונה מדברת על מקרים שבהם העבודות מבוצעות ונסגרות במחירים של אפס רווח אם לא הפסד(לאחר ביצוע העבודה כמובן כאשר הזמן לשלם מגיע) , וגם בתחום הרכש של מוצרים לענף - חומרי בניין וכו.(פעם החוק היה הרבה יותר סלחני לעקיצות היום דברים זזים הרבה יותר מהר לשמחתי)

בשני הדוגמאות אתה רואה את דרכי הפעולה שלו שהיו למיטב ידעתי עד לפני מספר שנים. כיום הוא כבר הרבה דרגות למעלה ואני לא מכיר את השיטות והדרכים שלו אבל מהעבר אני זוכר טוב מאוד מניסיון אישי וממכרים בתחום הנדלן והמסחר.

הסתירה עדיין עומדת בעינה? או שהפואנטה מובנת עכשיו? הבן אדם נוכל.

פורסם

ברווז יקר, לא הייתי צריך ללכת רחוק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1346001&postcount=29

לגבי שני צדדים שיש להם מטבע, כמדומני זה ציטוט מ"חיים בלה לה לנד" או משהו בסגנון. תוכנית ריאליטי חדשה ששלוש דקות ממנה גרמו לי לעוויתות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה. החכמתי מעט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בשני הדוגמאות אתה רואה את דרכי הפעולה שלו שהיו למיטב ידעתי עד לפני מספר שנים. כיום הוא כבר הרבה דרגות למעלה ואני לא מכיר את השיטות והדרכים שלו אבל מהעבר אני זוכר טוב מאוד מניסיון אישי וממכרים בתחום הנדלן והמסחר.

הסתירה עדיין עומדת בעינה? או שהפואנטה מובנת עכשיו? הבן אדם נוכל.

עיסוקי הוא שוק ההון ואת עסקי יצחק תשובה אני מכיר מעט מעל האדם הממוצע.

יתכן שמערכת משומנת של יחסי ציבור יצרה לתשובה תדמית חיובית, בכ"א הדמות שאני מכיר מהחדשות בתחום והדמות שאתה מתאר - שונות בתכלית.

פורסם
עיסוקי הוא שוק ההון ואת עסקי יצחק תשובה אני מכיר מעט מעל האדם הממוצע.

יתכן שמערכת משומנת של יחסי ציבור יצרה לתשובה תדמית חיובית, בכ"א הדמות שאני מכיר מהחדשות בתחום והדמות שאתה מתאר - שונות בתכלית.

אז רגע אתה מחזק את התקשורת במשפט הזה ? (לא ברור)

כי אם כן תחבירית רשמת את זה לא נכון בכלל , כי אמור להגיע ניגוד לעניין התדמית החיובית לאחר המשפט הראשון.

לדוגמא : יתכן ש....... , בכל אופן אני מכיר...... (משפט עם טענה ולאחריו משפט עם ניגוד לאותה טענה)

ולפי מה שאני מבין עד כה אתה בעד תשובה ודרך פעולותיו.

בכל אופן , בקצרע - אתה לא מכיר אותו אישית , ואני אישית מכיר את דרכי הפעולה שהיו בעבר הלא רחוק שלו ולכן כל מה שרשום ומפורסם לטוב ולרע לא מעניין אותי , כי מאחורי הקלעים הדברים מתבצעים אחרת ונאמרים אחרת.

ולא משנה מה הידע שלך , הניסיון שלי אומר אחרת ולכן גם דעתי היא אחרת משלך.

אז שוב , מבחינתי ועוד רבים אחרים הוא נוכל ברמה האישית, ולכן גם המעילה הזו (וזו מעילה לכל דבר) היא לא פחות מעוד כאפה שהוא נותן למערכת בדרכו שלו.

והוא עוד "עושה טובה" בכלל שהוא מזרים כמה עשרות מיליונים במקום מאות מיליונים שהוא חייב.(ושוב יש דברים מעבר שלא אני ולא אתה יודעים עליהם , אבל לאור ההיכרות אני יכול לסכם את הדברים בכך שהוא נוכל).

• תוכן חדש...