Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה ובן דוב פנו בבקשה לקצץ את החוב שלהם לקרנות הפנסיה שלנו אחרי שלוו מאיתנו את הכסף.

שני הטייקונים רחוקים מלהיות עניים ומחזיקים חברות שמרוויחים עלינו די טוב.

הגיע הזמן שנחרים את אורנג' של בן דוב ואת חברת דלק של תשובה. אם הם ירגישו את זה בכיס הם יבינו שלא רק הם יכולים לאיים ובמקום לבנות בית ב 90 מליון שקל שיחזירו לנו את הכסף שחסכנו בזיעת אפינו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפנה את הטענות לקרן הפנסיה שהיא, בלעדית השקיעה את הכסף שלך לרווחתה. לא תשובה שבלעדיו ישראל עוד הייתה מלקקת את הביXXם של המצרים בשביל גז.

מה שאתה אומר זה כמו להגיד שיש לבוא בטענות לדלק מוטורס כי מישהו עם מאזדה דפק לך את הרכב.

פורסם

אני בזמנו ניהלתי מלחמה משפטית מול מבטחים במטרה לחסוך לעובדים שלי בקרן פרטית במקום לשלם דמי ניהול גבוהים ולקבל השקעות עם סיכון ולא הצלחתי בגלל אותו צו הרחבה.

פה לא מדובר בלבוא בטענות לדלק מוטורס בגלל שמישהו עם מאזדה דפק אותי אלא לבוא בטענות לדלק מוטורס על זה שהמוסך המורשה שלהם דפק אותי.

מדובר בחברות בבעלות הגנבים ושאין להם בעייה למשוך מהן כספים כדי לכסות את חובותיהם. הם צריכים להבין שאם לא ישלמו אנחנו נדאג שלא יהיה להם מאיפה למשוך גם לכיסם הפרטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מדויק, לא להסכים להחזיר הלוואות ועוד לעשות שרירים באיזה תנאים אתה מוכן להחזיר זה לא מסחר הגון בשום סטנדרטים, אפילו לא בשבטים פרימיטיבים במזרח התיכון.

נראה את בן דב גיבור, לוקח הלוואה משולי נרקיס ולא מחזיר, אחרי הרימון הראשון הוא מספסר את אמא שלו לזנות בשביל לממן את ההחזרים .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמריקה בשבילכם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שכחת להגיד שהפניקס, חברה בבעלות תשובה, מנהלת קרנות פנסיה שקונות בין היתר אג"ח של תשובה.

מי אמר שקשוקה ולא קיבל?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא בטוח שרוב האנשים מבינים בכלל מה בכלל קורה עם הפנסיה של מעמד הביניים בישראל.

המדינה חוקקה את חוק פנסיה חובה, חוק שמחייב כל עובד ועובד להפקיד את כספו באחת מקרנות הפנסיה. הציגו את החוק הזה כחוק חיובי, למען האזרח. "בואו נדאג שגם לעובד הפשוט ביותר תיהיה פנסיה, שיוכל לחיות בכבוד". בפועל החוק הזה אומר שכל עובד במשק מחוייב על פי חוק להפקיד בכל חודש בחודשו כסף מהמשכורת שלו לחשבון של חברות הפנסיה הגדולות שמשקיעות את הכסף הזה בטייקונים. הטייקונים גוזרים קופון, מפזרים כמה פירורים לחברות הפנסיה ואנחנו נשארים עם פנסיית עוני שרק תגביר את המצוקה בגיל פרישה.

החוק הזה, במקום לעזור לעובדים הפשוטים, יורה להם ברגליים. מצד אחד הוא מחייב אותם להפריש כסף מהמשכורת בכל חודש ומקשה עליהם לגמור את החודש. מצד שני, בגיל פרישה יגלה העובד הפשוט שהוא זכאי לפנסיית עוני שלא מספיקה אפילו ללחם אחיד עם ריבה וגם את קצבת הזיקנה של ביטוח לאומי יקצצו לו כי יש לו פנסיה. על הדרך, עוד כמה טייקונים גזרו עלינו קופון.

כבר הרבה זמן שאני מנסה לחשוב איך אפשר לחסוך לפנסיה בלי לעבור דרך המונופולים האלו. אני לא אשכח את ה"ייעוץ הפנסיוני" שקיבלתי כשהתקבלתי לעבודה הקודמת שלי. יושבת מולי יועצת מוסמכת ומסבירה לי שאם אעבוד יום יום עד גיל 67, אפקיד כספים ויהיה לי קצת מזל, אקבל פנסיה של 2500 ש"ח בחודש. וואלה, באמת תודה, אחלה חיסכון אחרי 40 שנה של עבודת פרך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה למה ככה ?

מאיך שהדברים נראים היום (גם לי אמרו את אותם הדברים בעבודה הנוכחית), כשאני מגיע לגיל הפנסיה במקום לקנות אוכל ותרופות אני מתחיל עם ההרואין.

לפחות להנות קצת עם מה שנשאר.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

האמת שבגלל שאני מאמין שהשיטה המוניטרית הנוכחית תקרוס ותוחלף בשיטה אחרת (לא רק אני מאמין ככה, אלא עוד הרבה כלכלנים גדולים ממני) אז אין משמעות לכסף שאתה חוסך לפנסיה ;)

למי שרוצה לדעת למה - הנה אוסף סרטונים נחמדים:

http://www.youtube.com/user/compelled2283#p/c/879A14495D29C64F/0/_doYllBk5No

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לי יש הצעת חוק, כל חברה שלא תחזיר אג"ח במועד, לא תוכל להנפיק למשך עשור, גם היא, גם חברות בת/ אחיות וגם כל חברה אחרת שקשורה בכל קשר בעלות באותו תאגיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיקה צביק,

אם אתה שומע רשת ב' ביום שישי בבוקר, מתראיין שם כל שבוע חיים בן דור. בסביבות עשרה לשמונה. כלכלן ומומחה לחשבונאות (משהו כזה). בקיצור, הוא כבר מזמן אמר שאנשים צריכים לחסוך על חשבונם, בעצמם, בנוסף לפנסיה שלהם (ו..אם רוצים למשל לחסוך כסף לילד, ללימודים גבוהים בעתיד).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מנסה לחשוב איך אפשר לחסוך לפנסיה בלי לעבור דרך המונופולים האלו.

הצעת חוק חדשה.

העובד והמעביד יפרישו כספים לפיקדון מיוחד של העובד, שיהווה למעשה את הפנסייה "החדשה", ולא דרך גופים מוזרים והזויים שהעובד צריך לתקשר איתם בניגוד לרצונו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אשתף אתכם בפתרון שלי.

לפני שאני מספר אני מדגיש שמבחינתי זה פיתרון לאנשים מחושבים שיודעים לשמור על הכסף שלא יברח בין האצבעות.

אני כבר ממזמן הבנתי שמצד אחד חברות הביטוח שמנהלות לנו את כספי הפנסיה אלו חברות שרלטניות שקודם כל דואגות לעצמן(על חשבוננו כמובן),ומצד שני תמיד יש את הרשות המחוקקת שדואגת לחברות הביטוח(וכמובן לטייקוניסטים ששולטים בהן)שבכל פעם שנגמר להן הכסף(בגלל עלייה בתוחלת החיים-עאלק),היא דואגת להנפיץ לנו עוגת שמנת חדשה לפרצוף(פעם זה היה העלאת גיל הפרישה,פעם אחרת זה חובת ההפרשה לקופה מסויימת),אני דיי בטוח שעד שיגיע יומי פרוש ,גיל הפנסייה יהיה 70+.

היום זה דיי נדיר שנשארים באותו מקום עבודה 40 שנה ,לרוב מזפזפים בין עבודות פעם בכמה שנים,בכל זפזופ כזה ישנה אפשרות למשוך את כספי הפנסיה (עם מס גבוה,35% אם אני לא טועה) וזה מה שאני עושה,מעדיף שבשלב הזה בחיי יהיה לי את הכסף ,את הכסף אני משקיע בקיזוז המשכנתא שלי או בחיסכון ללא ריסק בחשבון הפרטי שלי לשלב שארצה לבצע את ה-RAMPUP הבא בחיי,לא מאמין לחברות הביטוח,לא רוצה מהן רווחים כמו שאני לא רוצה מהן הפסדים,אני לוקח בחשבון שבעתיד הקופה שלי תהיה ריקה או עם סכום מזערי ולכן אני דואג לעצמי בעצמי, לעתידי ועתיד משפחתי.

פורסם

מישהו מכם חושב שאם אני עובד עצמאי אז לא כדאי לי להפקיד לקרן פנסיה? אמנם אין לי מעסיק שמפקיד לי כסף לקרן אבל יש על הכסף הזה הטבות מס. יש אלטרנטיבה טובה יותר לחסכון לגיל פרישה? אני שואל ברצינות :oops:

• תוכן חדש...