Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב עוד לא שבועיים מלא בעיות שהמרכזית שבהם המזגן! הוא פשוט מפסיק לעבוד בנסיעה עובד רק בעמידה {בקושי}ובירידות בלבד!כולם רק מןרחים ומעבירים זמן.מנהל השירות הארצי אמר שזה יכול לקחת חודשים לקבל עדכון תוכנה מצרפת על תכנות מחשב הרכב שמכבה את המזגן כל הזמן ובינתיים רכב חלופי אין ,החזרת הכסף ששולמו בעבור הרכב אין{ביטול העיסקה}.מנורת המנוע נדלקה יום אחד ודוושת הגז נעלמה!נאלצתי לנסוע על טורים סרק במהירות של 20 קמ"ש על השוליים עם ניידת מאחוריי כל הדרך!!!שלשום נדלקה מנורת ה ESP סתם לכמה שעות !בנוסף במזג אוויר חם מאוד המנוע מקרטע קשות ולפעמים מעלה טורים לאט לאט לבד עד 1200 סל"ד.כשמתקרר קצת בחוץ זה מפסיק לקרטע וגם הטורים יורדים בחזרה ל750 סל"ד.דוושת הקלאץי גבוהה מאוד ונאמר לי שזה כיוון אוטומטי ואין מה לעשות!רעש שסתומים מוגזם ,צריכת דלק גבוהה ,הרכב אצלי 13 יום עם 950 ק"ם בלבד תידלקתי כבר ב750 ש"ח לפי דלק של 6.25 באילת כמו רכב 6 צילינדר!!!השהייה של כמעט 2 שנית מרגע לחיצת גז ועד לרגע שהרכב מתחיל להגיב בכלל .הניקלים {פלסטיקים}המגעילים וחסרי הטעם שמדביקים בארץ על ידוית הדלתות ועל דברי אחרים ברכב פשוט נושרים ונופלים ולכן ביקשתי שיורידו אותם.תוסיפו לזה את תנוחת הנהיגה המעצבנת ,ההגה שלא ניתן לכוונן,אמינות גרועה סחירות נמוכה מאד עקב כך{רכב צרפתי כבר אמרתי?}למשל החלפת המנורות פנס ראשי דורשת פירוק מחשב הרכב!אז עושים טיפול כל 30000 ק"ם אבל עד הטיפול אתא סובל כל פעם מחדש!קניתי את הרכב מידיעה שיהיה בו שיפור אפילו הכי קטן ולבסוף קיבלתי רכב "חדש" שעדיף היה כל רכב קוריאני או הודי אפילו מהשכרה!!!

פורסם

אני מציע לך לפעול כך:

מצא מומחה רכב שיבדוק המכונית ויכתוב דו"ח (אמיתי ומדויק) על כל תקלה שקיימת ועל מידת ההפרעה שלה וחשיבות תיקונה.

עם הדו"ח הזה פנה שוב אל מנהל השרות הארצי ותן לו זמן סביר (לדעתי תוך שבועיים שלושה) למצוא פתרון לכל התקלות

(לא ירידת ערך, כסא לא נוח וכו').

אם לא יבוא ממנו הפתרון, אתה יכול לתרגם את דו"ח המומחה לתקלות לצרפתית/אנגלית עם כל סיפור תלאותיך ולשלוח זאת אל היצרן בצרפת או שתפנה לעו"ד כדי לתבוע את יבואן הרכב לבצע התיקונים לאלתר, פיצוי על עוגמת הנפש וכו' ואולי אפילו לביטול קניית הרכב

והחזרת הכסף אליך.

בברכה - רפי לין

פורסם

במקום להשמיץ לכל הכוונים, תתמקד בעיקר. (כשקנית את הרכב ידעת שהוא צרפתי, יכול לבדוק את תנוחת הישיבה , והגישה להחלפת נורה היא בעיית תכנון ולא תקלה).

לגבי המזגן - יש ככל הנראה בעייה גורפת של כל המכוניות מדגם זה. מספר בעלי 206+ מעידים על תקלה זו.

צריכת הדלק שלך היא 1:8 לפי חישוב של 120 ליטר ל-950 קילומטר. זה ככל הנראה מעיד על בעייה. רעידות וסל"ד לא יציב יכולים להיגרם מסיבות רבות, ויכול גם להיות קשר לבעיית המזגן. האם בוצעה לרכב סריקת תקלות במוסך?

פורסם
אני מציע לך לפעול כך:

מצא מומחה רכב שיבדוק המכונית ויכתוב דו"ח (אמיתי ומדויק) על כל תקלה שקיימת ועל מידת ההפרעה שלה וחשיבות תיקונה.

עם הדו"ח הזה פנה שוב אל מנהל השרות הארצי ותן לו זמן סביר (לדעתי תוך שבועיים שלושה) למצוא פתרון לכל התקלות

(לא ירידת ערך, כסא לא נוח וכו').

אם לא יבוא ממנו הפתרון, אתה יכול לתרגם את דו"ח המומחה לתקלות לצרפתית/אנגלית עם כל סיפור תלאותיך ולשלוח זאת אל היצרן בצרפת או שתפנה לעו"ד כדי לתבוע את יבואן הרכב לבצע התיקונים לאלתר, פיצוי על עוגמת הנפש וכו' ואולי אפילו לביטול קניית הרכב

והחזרת הכסף אליך.

בברכה - רפי לין

נשמעת פרוצדורה ארוכה ומתישה ההצעה הזאת...

פורסם
תוסיפו לזה את תנוחת הנהיגה המעצבנת ,ההגה שלא ניתן לכוונן,אמינות גרועה סחירות נמוכה מאד עקב כך{רכב צרפתי כבר אמרתי?}למשל החלפת המנורות פנס ראשי דורשת פירוק מחשב הרכב!אז עושים טיפול כל 30000 ק"ם אבל עד הטיפול אתא סובל כל פעם מחדש!קניתי את הרכב מידיעה שיהיה בו שיפור אפילו הכי קטן ולבסוף קיבלתי רכב "חדש" שעדיף היה כל רכב קוריאני או הודי אפילו מהשכרה!!!

אתה רציני בתגובה שלך? למה קנית את הרכב בכלל? התלונות שלך כאן לא נוגעות לשום דבר שלא ידעת טרם קנית.

צר לי, לי אישית נראה שאתה סתם מוציא אגרסיות. עדיף תתמקד בבעיות האמיתיות!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

במקום להגיב ככה כמו שעשית "למה קנית את הרכב?"יכולת לא להגיב כלל או לפחות להמליץ לי על מישהוא {מוסך}שיכול לתקן את הרכב אפילו בתשלום לפחות רק את המזגן!!אבל כנראה שחינכו אותך לצחוק על אנשים בעת צרה במקום לעזור להם!!תודה רבה!!

פורסם

לרעידות ולעליות וירידות בטורים אין קשר למזגן .הם קורות כש המזגן כבוי.בטמפ" חיצונית גבוהה מאוד!!כש הטמפ" החיצונית יורדת זה מפסיק!!

פורסם

רכב בן שבועיים לא לוקחים לשום מוסך שאינו מורשה יבואן.

אם מוסך מורשה לא מצליח לפתור לך את הבעייה - לך למורשה אחר או גש למוסך המרכזי.

לא השבת האם הרכב נסרק במחשב לאיתור תקלות?

נורית מנוע שנדלקה אמורה להשאיר קוד תקלה. כך גם לגבי נורת ESP.

מן התיאור שלך נראה כאילו הן מופיעות בתנאים מסויימים ונעלמות.

מה פירוש טמפרטורות קיצוניות? האם מדובר על נסיעה ב-40+ מעלות טמפ' חיצונית?

פורסם

כמה זה כואב וכמה זה עצוב כל פעם מחדש שהצרפתיות האלה ממשיכות לעשות שמות בארצנו הקטנה! ועוד יותר כואב שמעטים המוסכניקים שיודעים להיתעסק עם רכב זה וככל שהוא יותר מודרני ככה מיתמעטים בעלי המיקצוע שיודעים להיתעסק בו ועל פי כן פשוט אין תשובות הגיוניות ללקוחות. באמת עצוב! מעניין כבר כמה קנו את הרנו החדשה שגדולה מכל הרכבים בעולם ורק "קטנה במחיר"...

:)
פורסם
רכב בן שבועיים לא לוקחים לשום מוסך שאינו מורשה יבואן.

אם מוסך מורשה לא מצליח לפתור לך את הבעייה - לך למורשה אחר או גש למוסך המרכזי.

לא השבת האם הרכב נסרק במחשב לאיתור תקלות?

נורית מנוע שנדלקה אמורה להשאיר קוד תקלה. כך גם לגבי נורת ESP.

מן התיאור שלך נראה כאילו הן מופיעות בתנאים מסויימים ונעלמות.

מה פירוש טמפרטורות קיצוניות? האם מדובר על נסיעה ב-40+ מעלות טמפ' חיצונית?

ציינתי כבר שמנהל השרות הארצי יודע מהבעיות האלה ואמר שינסה לעזור לי לפחות בעניין המזגן.אין קשר בין הטמפ" חיצונית למצב עבודה או התנתקות המזגן,זה קורה ב40מעלות וגם מעל זה וגם מתחת לזה גם ב30 מעלות!זיופי המנוע בסרק מופיעים אך ורק מ40 מעלות ומעלה!כך גם הדלקת מנורת הESP! ברגע שמנהל השירות כבר מעורב אף מוסך מורשה לא ייגע ברכב או ינסה לתקן אותו בלי הוראה מפורשת ממנו.

פורסם
עשו סריקה ממוחשבת(LEXIA) במוסך? כן או לא?

עשו הכל!!! מה פרק זמן סביר לפי החוק מרגע שהם יודעים מתקלת המזגן למשל ועד תיקון הרכב?כמה זמן מותר להם למשוך אותי בלי מזגן?תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את הרכב?או שלא חייבים...

• תוכן חדש...