Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעקבות מכירת הדירה של הסבים שלי, צריך לזרוק/למכור את כל מה שהצטבר לאורך השנים.

יש איזה 20 תמונות מסוגים שונים שאין לי מושג מה השווי שלהן, כולל ציורים ממוספרים (123 מתוך 200 וכדומה).

יש ה-מ-ו-ן כלי מטבח וחפצי נוי (פסלונים, קערות, אביזרים), חלקם עשויים מכסף או נחושת.

אין לי מושג איך לשערך את השווי של הדברים, ואני גם לא יודע איך למכור את מה ששווה כסף (מה שלא - יורד לכניסה של הבניין ומישהו כבר יקח, או העירייה). הציעו לי לנסוע עם ארגזים לשוק הפשפשים ולנסות את מזלי, אבל כמובן שאם זה יבזבז לי כמה שעות מהחיים ויכניס לי אולי 300 שקל, זה לא באמת מעניין אותי. למישהו יש רעיונות? איך אפשר לשערך את השווי של החפצים היותר יקרים כמו כלי הכסף והתמונות?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתה כתבה על "ציידי עתיקות" בחדשות או בעובדה אני לא זוכר, נסה לחפש זה היה לפני כמה חודשים, אולי חצי שנה.

יש מצב שתוכל לקבל סכום לא רע אם הדברים שמורים ומהתקופה הנכונה מבחינת הערך האספני.

פורסם

שלח לי הפ בראשון בצהריים ואתן לך שם של מעריכת שווי לא יקרה שאנו עובדים עימה בעזבונות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הייתה כתבה על "ציידי עתיקות" בחדשות או בעובדה אני לא זוכר, נסה לחפש זה היה לפני כמה חודשים, אולי חצי שנה.

יש מצב שתוכל לקבל סכום לא רע אם הדברים שמורים ומהתקופה הנכונה מבחינת הערך האספני.

אני לא מדבר דווקא על דברים בעלי ערך אספני, אלא פשוט על דברים בעלי ערך. אספתי היום כמה ארגזים של דברים שאני חושב שיש סיכוי שהם שווים משהו, ועכשיו רק נותר להחליט מה לעשות איתם.

מציע לך להרשם ולהעלות תמונות לפורומים שמתעסקים עם זה (לפני שאתה ניגש לשוק הפשפשים).

לדוגמה - פורום אספנות ב-"פרש".

הסתכלתי בו קצת - נראה די נטוש. אם אהיה נואש אכתוב שם.

שלח לי הפ בראשון בצהריים ואתן לך שם של מעריכת שווי לא יקרה שאנו עובדים עימה בעזבונות.

תודה!

אני מצרף דוגמאות בתמונות:

התמונה המכוערת היא אחת מני איזה 20, חלקן אפילו יותר מכוערות, אבל אין לי מושג כמה הן יכולות להיות שוות.

הזכוכיות זה בעצם קריסטלים - שוב, לא יודע כמה זה שווה (ויש עוד כמה).

כלי המתכת עשויים מכסף (אפשר לראות שהם צריכים לעבור ניקוי) - שוב, לא יודע שווי ובתמונה יש רק חלק מהכלים.

האגרטל הגיע ככל הנראה כל הדרך מסין כשסבא וסבתא שלי היו שם לפני עשרות שנים. אין לי מושג אם הוא שווה משהו.

הצלחות הן של טיפאני ודודה שלי טוענת בתוקף שזה שווה כסף. סט של 12 צלחות גדולות ו-12 צלחות קטנות שככל הידוע לי לא נעשה בהם שימוש מעולם.

מצטער שאין לי אבטיח לצורך השוואה...

רוני

נ.ב. לא מצטער על האיכות, המצלמה של הגלקסי S2 ממש טובה :wink:

2011-07-23 15.33.46.jpg

2011-07-23 15.34.44.jpg

2011-07-23 15.35.43.jpg

2011-07-23 15.37.18.jpg

2011-07-23 15.38.01.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
קשה לראות, אבל נראה לי שהכלים מצופים כסף.

גם אלה שכתוב עליהם למטה international silver co?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, ערך אספני=ערך כספי, הראו שם מכירות פומביות של דברי אספנות שרובם היו של חפצים מעזבונות של אנשים(אני לא זוכר את הסכומים

אבל זוכר שהם היו יפים).

פורסם
רוני, ערך אספני=ערך כספי, הראו שם מכירות פומביות של דברי אספנות שרובם היו של חפצים מעזבונות של אנשים(אני לא זוכר את הסכומים

אבל זוכר שהם היו יפים).

כן, אבל שוב - אני לא מדבר על דברי אספנות (למעט כמה אלבומי תמונות ממלחמת העולם הראשונה - שכנראה נעביר לאיזה מוזיאון). קשה לי להאמין שמדובר בדברים ששווים אלפי שקלים, אולי מאות במקרה הטוב. אם כל הסיפור שווה נניח פחות מ-1000 שקל, לא שווה לי להתעסק עם זה. אם זה שווה יותר זה עניין אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבעיה שלך היא שיש יותר מדי סוגים של חפצים - אתה צריך לנבור אצל אספני צלחות (שו?)

ולגגל את שמות הציירים כדי לברר אם יש בכלל מה לעשות עם זה.

סרוויס מכסף וקריסטלים - אפס ערך אספני, לכל המרבה במחיר.

קיבלתי והעברתי הלאה כל כך הרבה דברים כאלה שאין טעם להתאמץ בכלל.

- - - - - -

אצל האמריקנים יש garage sale שהוא חלק מהתרבות ועובד לא רע בכלל -

אולי תאחד כוחות עם איזה שכן אספן אחר ותקימו בסטה ליום אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פורום אספנות בתפוז, פעם היה פעיל מאוד, מזמן לא נכנסתי.

אם יש במקרה דברים שקשורים למטבעות ושטרות ישראלים ישנים, אשמח לראות (יש לי קטלוג, מבטיח שקיפות מלאה).

אם יש ספרים שעוסקים במלחמות ישראל (לא אלבומי ניצחון) והמחתרות גם אשמח לשמוע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לא יודע. הצד הפנימי של הכלי השמאלי נראה שונה (נירוסטה?), לא?

אולי, לא יודע. עליו לא כתוב silver מאחור, בכל מקרה, אז אולי אתה צודק.

הבעיה שלך היא שיש יותר מדי סוגים של חפצים - אתה צריך לנבור אצל אספני צלחות (שו?)

ולגגל את שמות הציירים כדי לברר אם יש בכלל מה לעשות עם זה.

.

אתה מבין, זאת התעסקות. לא בטוח שיש לי כוח לזה. העניין הוא כלכלי נטו. בוא נניח שהכל ביחד שווה 5000 שקל (סתם זרקתי מספר). אם אני צריך להשקיע המון בשביל לקבל את הכסף הזה, אני אוותר. אם בפחות התעסקות אני יכול להשיג תמורת הכל 2000 שקלים - אני אלך על זה (למשל למכור את הכל למישהו שימכור את זה הלאה)

אומי - אין מטבעות ושטרות. יש ספרים שעשויים לעניין אותך - למשל ספר הפלמ"ח א' וב' (סבא שלי היה בפלמ"ח) ועוד כמה דברים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סקורניצקי, תן לאלטא-זעכן 200 ש"ח והוא יפנה לך את כל הפסולת הזו.

לדעתי הצלחת שבאחת התמונות היתה פרס ששוש אטרי נתנה בתכנית פיצוחים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...