Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

השאלה בנושא השרשור.

גם דור או שניים אחורה מתאים.

אני מכיר רק Alpine CDA-117.

מה קורה עם Clarion, Pioneer, JVC?

הכוונה היא בעיקר לHU DIN1

תודה !

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אם אתה משתמש בHU שהוא 1DIN - האם יש מקום להוספה של פרוססור בתא המטען?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם פרוססור התשובה היא דיי פשוטה. :-)

לא, התכוונתי רק ל-HU בגודל 1DIN (רצוי ) עם TC גם אם ה-DSP שלו לא מאפשר את כל הדברים (כמו אותו 117 שהזכרתי)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

legacy3r

כן, וגם DXZ775 וDXZ786 של קלריון, לא שהם נוראים, אבל אלה מלפני 3 דורות לפחות.

הסיפור הוא שאני נוסע לארה"ב ובאיזור שאני נוסע יש להם רק דור חדש או אחד אחורה של ציוד. כל הישנים יותר - REFURBISHED. לא כ"כ בא לי להסתכן בהתחשב בעובדה שאין אחריות. מה גם שאין לי יותר מדיי זמן שם לערוך חיפושים.

פורסם

אתה יכול להביא P99 חדש מאיביי במישלוח לארהב ב1000$ שכולל רדיו ארופאי.

ב 3500 זו העיסקה הכי כדאית שתראה.

או P88 כמו שיש ליוני במחצית המחיר לחדש. מכשיר שלדעתי עולה על האלפיין 9887 בנוחות השימוש ופונקציונליות.

פורסם

evgeni432

הצעה מעניינת. אני בספק אם אוכל להוציא 1000$, אבל אבדוק את המצב, תודה.

פורסם

ECLIPSE נשמע מעניין. אבדוק אם יש שם במקום

יש עוד? מה עם PIONEER? היה משהו בסדרה 7 שלהם, לא?

פורסם

אין ואף פעם לא היה. רק בסדרה 8 ו P9 למיניהם.

אקליפס 7200 אני בספק שתמצא, אבל אם תמצא זו עסקה מצויינת. בסדרה 5 של אקליפס לא ידוע לי שהיה TC.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באקליפס CD5030

יש TA ידני פשוט או אוטומטי כמו גם כיוון אקולצייה אוטומטי ע"י שימוש במיקרופון ייעודי MEI-100

מכשיר וורסיטלי ואיכותי במחיר זול ,קשה למצוא אותם היום.

השוק רק יורד ברמה ,אין הרבה אופציות איכותיות ורסיטליות ברמת המחיר של סביב 1500 שח.

פורסם

טוב, תודה רבותיי!

קיבלתי הודעה שניתן לקנות CDA 117 חדש ב-265$ ב-PICK-UP או 280$ עם משלוח לארה"ב מנציג אלפיין באיזור, לדעתי זה לא רע בכלל (זה יוצא פחות מ-1000 ש"ח כאשר בארץ המחיר של CDA117 מתחיל מ-2000. מה גם שהודות לפורום הזה אני יודע איך להחליף תדרי רדיו לתחום אירופאי. ). במקרה הגרוע יש את SONICELECTRONICS, במחיר 300$

יש לנו מנצח :-)

פורסם

AUDIO KING

אתה צודק רק חלקית. נכון אין קרוס 3WAY, יש בקושי HPF (בלי LPF בערוץ הסאב) אבל לפי ספר המכשיר ליתר דיוק עמוד 17, דווקא TC יש.

שים לב בבקשה שלא חיפשתי קרוס 3WAY. רק TC במכשיר.

• תוכן חדש...