Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום בבוקר לקחתי רכב פיג'ו 206 XS 1600 ידנית לבדיקה במכון מורשה..

האוטו יד 3 עם קילומטרז של 126000.

בממצאי הבדיקה יש הערות לגבי המנוע שמטרידות אותי אני יצטט את הבעיות העיקריות שנרשמו בדו"ח:

"רעש מערכת תיזמון ושסתומים,תושבות מנוע פגומות, קורוזיה בראש מנוע, ביסוסי מנוע לא יציבים, דליפות לחץ גבוהות בצילנדרים, נזילות שמן לשטוף ולבדוק בין המנוע לגיר. קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים,ניקוי מערכת קירור. HC גבוהה לבדוק מערכת."

בנוסף יש סעיף גם חמור יחסית כך הבנתי של בעיה במערכת תאורה ( מצבר ) - " קורוזיה בחיבורי מצבר ומערכת חימום לא תקינה" ( המערכת חימום נותקה! ) .

לא היה לי מעולם רכב.כך שאני לא כלכך מבין את הממצאים..הבודק הסביר שהאוטו יכול לנסוע אבל אלו בעיות שצריך לטפל בהם..הלכתי עם הבדיקה לפיג'ו ושם העריכו שצריך לסדר ראש מנוע ואת בעיית הקירור ורק זה מסתכם בכ7000 ש"ח..

מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי הממצאים או להסביר בשפה פשוטה יותר מה זה אומר.. והאם שווה לקנות את הרכב (כמובן להוריד במחיר בהתאם) ?

תודה..

פורסם

השאלה כמה המוכר מוכן לרדת.

תבדוק גם בלוחות רכב, אם רכב שהוא "תקין" וטופל בזמן ומקבל יחס חם ואוהב, כמה מוכרים אותו, אם המחירון באמת משקף את המצב.

אם גם רכב תקין שטופל בזמן ואין לו תקלות חוץ מהבלאי הטבעי נמכר בפחות מהמחירון אז לדעתי אתה לוקח כאן סיכון לא קטן.

אף אחד לא מבטיח לך שאחרי השקעה של 7000 ש"ח תקבל רכב תקין 100 אחוז.

תמיד אפשר למצוא עוד בעיות במיוחד ברכב ישן.

ובקשר לממצאים תחכה לחוות דעת של המומחים, יש הרבה כתסחים של המכונים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תרד מהרכב לדעתי, יש אינספור 206'ים למכירה, למה לך לקנות רכב עם בעיות קיימות?

תחפש עוד, אני בטוח שתמצא אחד יותר מטופח ושמור (מה גם שיד שלישית זה לא כזה מציאה לאוטו בן 9 בלבד)

למרות שהקילומטראז' שלו יפה (כ-14 לשנה זה הרבה פחות מהממוצע)

בהצלחה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
תרד מהרכב לדעתי, יש אינספור 206'ים למכירה, למה לך לקנות רכב עם בעיות קיימות?

+1.

עם בעיות כאלה כבר עדיף לרדת מהרכב .

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...