Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלא יהיה חושך, מנורה סינית לעומת מקורית.

בן ה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן.

הלכנו לראות מנורות לבית, בת"א מצאנו מנורה מאוד יפה למטבח בעלות של 600 ש"ח.

שחזרנו לצפון נכנסו לאחת החנויות בצ'ק פוסט וראינו את אותה המנורה, רק במחיר של 2500 ש"ח!.

לאור התדהמה הסתכל המוכר ושאל אם יש בעיה, אמרתי לו שראינו את אותה המנורה ברבע מהמחיר.

ישר אחת המוכרות אמרה "אנחנו מוכרים את המוצר המקורי המיוצר בספרד ואתם ראיתם חיקוי סיני..".

האם עלינו לחשוש מה"חיקוי" הסיני ולשלם אקסטרה1900 על המקורית?

מה עלול לקרות במנורה שהיא סינית שיכול לגרום לסיכון?

בתודה, בן.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לאמר לך על המנורה

אבל כשחיפשתי כיסאות לפינת אוכל הלכתי להביטאט והיה שם כיסאות שאהבתי ב 2500 שח ליחידה

ראיתי אותם בחברה אחרת ב 290 שח ליחידה והם גם כן תוצרת איטליה ואותו דגם בידיוק

הבדל של פי 8 במחיר

אז זה לא מחייב שהיקר הוא באמת לא סיני וזה לא אומר שסיני זה לא טוב וזה גם לא אומר שהזול זה סיני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום כמעט הכל מגיע מסין , גם המוצרים שכל החנויות מספרות לנו שהם מספרד איטליה וכו...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם תירוץ דבילי של חנות לפראיירים.

הכל היום מיוצר בסין.

רק לשם השוואה:

יש לי משקפי רייבאן בני 20 ומשהו.

נשברה אחת הידיות.

נכנסתי לחנות ידועה באחד הקניונים וקיבלתי מחיר של 250 ש"ח לידית.

בחנות אופטיקה אחרת במרכז העיר, המחיר היה 35 שקל.

סיני? לא נראה לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרו לך. לא הכול באמת סיני.

יש חנויות שהרווח שלהן גדול פי כמה ומוכרות את אותו המוצרים.

לדוגמא.

הלכתי עם חבר לקנות מנורה לפנס חכם. מנורת 250W 24V.

בחנות שמתמחה בחשמל המנורה עלתה ללא הנחה 35 שקלים. אחרי הנחת חשמלאי 25 שקלים

בחנות של ציוד DJ. חנות לא זולה!! שמחזיק אולי 3 מנורות כאלו כל מנורה עלתה 95 שקלים!!! ואני מדבר על אותה מנורה.

של אותו יצרן. בדיוק.

ולכן לא כל מה שיקר זהב.

אולי סתם גזלן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פראיירים לא מתים....:roll:

חנות שמתיימרת להיות יוקרתית צריכה "להצדיק" את המחירים שהיא תוקעת על מוצרים...

לפעמים שווה להתעקש ולהמשיך לחפש את אותו מוצר במקומות אחרים במחיר זול יותר או אפילו לוותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נצא מנקודת הנחה שזה באמת סיני. בסך הכל מדובר בחוט חשמל ובית מנורה. כל השאר זה סתם אלמנטים עיצוביים שיכולים להיות מיוצרים בכל מקום בעולם.

לך על ה"סיני" ומקסימום תחליף בית מנורה בעוד כמה שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם עובי החוט (הגידים ממתכת. לא הציפוי) זהה אין לך מה לדאוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות מצב שזה יגרום נזק לחשמל בבית/ישרף הבית נורה/ישרף הבית? :lol:

המנורות נראות זהות.

בשביל זה יש לך פקקים בלוח חשמל של הבית.

וחוץ מזה, אם הידיים שלך לא מפריעות לך לשבת, אז לא יישרף כלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב לעובי החוט- וכמובן להארקה.

נ.ב.

לא הכל מיוצר בספרד שבסין.

למשל, אני יודע ממקור ראשון, שאת העץ למטבחים של הומו-סנטר, מייבאים מספרד עצמה. העץ, אולי, גדל בסין- זה אני לא יודע... אבל הייבוא הוא מספרד. עדיין- מחיר משוגע לחלוטין עבור המטבחים האלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיוני עם נברשות ומנורות תוצרת סין, יש לשים לב לפרטים הבאים כשמתכננים לקנות נברשת מתוצרת זו:

1. לשים לב לאיכות היצור והגימור של הנברשת. הנברשות הסיניות נוטות להיראות טוב מרחוק, אבל כשמסתכלים על הפרטים הקטנים מיד שמים לב שמדובר במוצר בטיב ירוד שלא ישרוד להרבה זמן. - למשל ברגים חלשים, גימור לא איכותי של חלקי המתכת, חומרי חשמל (חוטים, מחברים, בתי נורות) לא איכותיים וכד'.

2. בררו מה סוג הנורות בהן עושה הנברשת שימוש. ישנן נברשות הדורשות נורות מיוחדות, תוצרת סין, שאין להן מקבילה אירופית או אחרת. לא רק שנורות אלו נוטות להישרף בקצב מבהיל, אלא שמחירן מופקע בעליל, משום שאין אלטרנטיבה: כ-14 ש"ח לנורה בודדת (בנברשת שההורים שלי קנו יש 7 כאלו והנורות מחזיקות כחודש לכל היותר). ישנן גם נורות מיני-PL (מיני פלורסנט) בעלות תקע ייחודי לבתי מנורות סיניים. כמובן שהנורות תוצרת סין בלבד, במחיר מופקע ומסוכנות לשימוש - ביתם של ההורים של החברה שלי כמעט ועלה באש עקב שריפה שפרצה מתוך נורה כזו - באיזור המעגל האלקטרוני שבתוכה וזאת לאחר שמספר נורות כאלו שבקו כבר מקודם (מחיר כל נורה כ-35 ש"ח). בסופו של דבר הנברשות הללו פורקו יחד עם הנורות ואוכסנו במחסן - לדראון עולם.

3. בדקו את קלות ההחלפה של הנורות. ישנם סוגים של מנורות סיניות שבשל איכות היצור והגימור המפוקפקת בקושי אפשר להחליף נורה מבלי לשבור את הנברשת לחתיכות, וגם זה רק אם שני אנשים מחליפים את הנורות ביחד (אחד מחזיק והשני מחליף את הנורות).

כיום 99% מהנברשות הנמכרות בארץ ובמיוחד ברשתות שיווק גופי התאורה הגדולות עונות להגדרה המדוייקת: "זבל סיני" אל תקנו גופי תאורה לפני שבדקתם לפחות את 3 הפרמטרים שציינתי. אל תצפו למצוא גופי תאורה מתוצרת לא סינית - יותר קל היום למצוא רכב ידני בסוכנות של מאזדה.

בהצלחה בקניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...