Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרכב עמד שבועיים הוא לא מתניע, הרכב משנת 2007 והמצבר מקורי.

השאלה היא האם יש טעם לנסות להציל אותו עם כבלים או לקנות חדש, ובמידה שכן איזה מצבר מומלץ לרכב זה?

אשמח לעזרתכם.

תודה רבה.  

TFSI Power

פורסם

לדעתי, יש טעם בלנסות להניע הרכב עם מצבר "תורם" ( + כל האספקטים הבטיחותיים), לטעון אותו ולעקוב. אם המצבר יתרוקן שוב- הייתי מחליף.

מצבר מומלץ - כמו מה שמגיע במקור מבחינת אמפראז'. לגבי סוג המצבר, הייתי בודק ומשווה מחירים של כמה מותגים (ווארטה למשל) ואז מחליט.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם תחליט על החלפה אני מאוד ממליץ על "אישטח" -בצע חיפוש בגוגל. קניתי לפני כשנה אצלו בתהליך פשוט ויעיל, והמחיר היה מהזולים שמצאתי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לפי דעתי צריך לטעון אותו עם מצבר מרכב אחר כמו שהומלץ לפני תעקוב תראה והכי חשוב תיסע על הרכב פרק זמן ארוך ,אצלי לפני חצי שנה היתה אותה בעיה טענתי את המצבר ועד היום הכל בסדר המצבר אותותו בן 4 שנים

פורסם

אני ממליץ לך לנסות להתניע את הרכב ולבדוק אם הטעינה תקינה במידה ולא רוב הסיכויים שהמצבר שבק המצבר המתאים אצלך ברכה זה מצבר 62 אמפר נמוך + ימין מתחיל מ 399 ש"ח

בברכה

אלון קורל

בוסטר מצברים

פורסם

טוב עשית שהחלטת להחליף. מצבר זאת הוצאה מתכלה לא תוכנית חיסכון ואחרי 4 שנים הגיע זמנו. אין טעם לנסות למשוך אותו עוד יומיים או שבועיים כי גם ככה הוא בסוף דרכו ולהיתקע עם מצבר מת בתקופה הזאת של השנה בשיא החום זה עונש.

פורסם

המצבר מחזיק אצלי 4 שנים וקצת

הרכב עמד שבוע ועדיין הניע כמו שצריך אחרי זה , לעומת זאת ברכב השני המצבר החזיק שנתיים ומת

פורסם

לישראליקס - אין קשר בין מצבר שמחזיק 4 שנים למצבר שקורס אחרי שנתיים כי יכול להיות שיש לך בעייה של זליגה או פריקה איפשהו במערכת וחשוב לבדוק אצל חשמלאי רכב מוסמך כדי לעלות על הבעיה ולפתור אותה. לי היתה בעיה באזעקה שפרקה כל הזמן את המצבר עד שניתקנו והחלפנו והבעיה נפתרה. זה עלה במצבר שסיים את חייו מוקדם מהצפוי בגלל כל הפריקות והטעינות שלו אבל לפחות הבעיה נפתרה. גם התנעות תכופות או לחילופין, חוסר מוחלט בהתנעות בהפרשי זמן גדולים לא בריאים למצבר ומקצרים את חייו. המלצה אישית שלי מניסיון זה ללכת על מצבר של וורטה. הם הכי אמינים ועמידים והקטע הוא שהם לא עולים יותר מהמצברים הישראלים הפשוטים שבשוק. :idea:

פורסם

מסכים איתך בהחלט ברכב שהמצבר מחזיק כבר 4 שנים אין בעיות חשמל אבל ברכב השני הייתה זליגת חשמל רצינית שהותקנה לא טוב

• תוכן חדש...