Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ קניית אלפא משנות ה80!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראובן, תרשה לי שלא להגיב לגופו של עניין, שכן זה לא לכבודי. אם תשים לב, אף לא אחד מחברי ועד המועדון לא מגיב לדברים, אני מעריך שמאותה הסיבה ומהסיבה שבניגוד מוחלט לדבריך החוזרים והנשנים - אנחנו לא מנהלים שום מלחמה.

נאה דורש - נאה מקיים. המלים שהדגשתי בהודעתך סותרות את כל הנאמר בה. הסתכל היטב במראה, בפורום נכבד זה ובדף שלך בפייסבוק, ודי לחכימא ברמיזה. תגובה נוספת ממני לא תהיה פה - אם תרצה לדבר יש לך את כתובת הדוא"ל שלי וגם את הטלפון.

רומן, יש לי הערכה רבה אליך, צר לי שאתה נאלץ להגן על אנשי הריב והמדון.

האם ידוע לך באיזו שיטה מועדונך השתמש כנגדי לפני שבועיים בדיוק להכפשות האישיות מול מועדון החמש? אני בטוח שאתה לא נתת ולא תיתן ידך למעשים שכאלו.

מציע לך לקרוא שוב את תגובתו של אלעד ולא להיתפס למילה או שתיים שלי, חבל שזה כך, בקלות יכול היה להיות אחרת.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אי לכך ובהתאם לזאת, אני מודיע לכולם שמלחמת מועדוני האלפות תחדל להיתקיים מעל דפי פורום זה, ומרגע זה והילך כל הרמה להנחתה, וכלל לא משנה מאיזה צד היא מגיעה, תמחק מיד ובדיעבד.

המריבות האלו לא מכבדות אף אחד, ובטח שאינן תורמות לפורום בשום צורה שהיא.

חן, מנהל הפורום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תחרות בין מועדונים הינה בריאה כל עוד יש כבוד הדדי ורוח ספורטיבית נטולת השמצות.

התברכנו בארץ במספיק אלפות כדי למלא ולהכיל שני מועדנים, קחו את זה קדימה לכו לעשות ג`אמיקנה משותפת ותעשו SMACK TALK על סמך ביצועים ולא מלחמות אגו ויוקרה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תודה על התגובות!!

ועכשיו מה שנותר הוא לחפש !

האם אני יכול להגיע למפגש ולהתרשם למרות שאני עדיין לא חבר מועדון?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
תודה על התגובות!!

איזו שאלה? - ברור!

קח בחשבון שביום שישי הקרוב לא יהיה מפגש - אבל בשאר ימי שישי ברחבה של היכל נוקיה, תוכל לפגוש בבעלים של האלפות הקלאסיות שימחו להראות, להסביר ולעזור - כדי גם לעקוב אחרי הודעות על הפעילויות שמתפרסות בפורום או בדף הפייסבוק של המועדון - אני בטוח שיהיו רבים שישמחו לצרף אותך לנסיעה ולהתרשם בעצמך במה מדובר

פורסם

היי

ידוע לי על 75 של חבר שרוצה למכור אותה ולפי דעתי גם במחיר סביר .

דרושה קצת השקכה של קוסמטיקה אבל בגדול הרכב שימש אותו עד לפני כמה זמן ליום יום .

אם תרצה שלח הודעה בפרטי אני אתן לך את הנייד שלו .

נתן

פורסם

המפגשים של מועדון אלפא רומיאו ישראל פתוחים לבעלי וחובבי אלפא רומיאו כאחד, ללא תלות בהיותם חברים במועדון או לא. אין לי ספק בכך שתתקבל שם בסבר פנים יפות על אף שאינך חבר.

שים לב שביום שישי הקרוב המפגש יתקיים בנשר בשיתוף עם מועדון החמש, אולם ביום שישי הבא הוא יתקיים כסדרו בהרצליה בחניה שמול בית הקפה "מצדה". אם אתה רעב, אתה מוזמן להצטרף ערב קודם לכן לערב BBQ במושב חוגלה. רעב אתה לא תישאר :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הי

יש לי גולייטה 2000 שנת 1984 ו156 שנת 2006

חווית הנהיגה שונה לחלוטין

לא סתם אני נוסע כמעט יום יום ב.....גולייטה לעבודה כאשר האנשים שרואים אותי חושבים שאני לא שפוי וצריך אישפוז

מצד שני, חלקים קוסמטיים זה עניין בעייתי וצריך הרבה מזל וחיפוש יומי יומי ב ebay

למזלי מצאתי בחור מרומניה ששחט 2 גולייטות 2000 והעביר לי את מרבית החלקים הקוסמטיים מספקים ידיות וכו

אבל אז התחיל הסיפור הבלתי גמור עם המכס שעקבו ודרשו סכומים מופקעים ופעם אחת אפילו החזירו את החבילה שלי חזרה כי ביקשו ממני אישור שבזמן שהגיע אליהם הם פשוט החזירו את החבילה והדבר עלה לי במשלוח כפול נוסף

בקיצור, חלפים למכונית הזאת זה ממש בעיה, לאומת זאת הטיפול ממש לא בעייתי ואני לא מרגיש הבדל בין התחזקה של ה 156 לזה של הגולייטה, שתיהן אמינות מאוד (טפו, טפו, טפו)

לעומת זאת אם תלך על 75 יהיו לך חלפים זמינים בארץ, המכונית יותר איטית וכבדה מצד אחד אבל יותר גדולה ומפנקת מצד שני.

דרך אגב נסעתי עם חבר שיש לו 75 לאיטליה ועצרנו בהמון משחטות ולאף אחד לא היו חלקים ל 75, בסוף גם התברר מדוע, הם פשוט הכריחו את בעלי ה 75 לבצע גריטה כך שמספר המכונית ירד באופן משמעותי, דווקא שני גולייטות כן מצאנו וכמובן ישר ביקשנו לפרק והעמסנו דברים

אם תצטרך עצה אתה יכול לפנות אלי

פורסם
תודה על התגובות!!

בטח :-)

כפי שאלעד כתב, ביום שישי הקרוב לא ניפגש בהרצליה אלא אנחנו נוסעים צפונה למפגש בחיפה (נסיעה בשיירה) עם השקה של ג'ולייטה + כיבוד. אתה מוזמן להצטרף (גם אם אין לך אלפא כרגע)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384518

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7847

פורסם

אם תקציב של 10K אתה ממש מוגבל 75 , 164 ו33 ( אם אתה רוצה משהוא נוסע ולא אלפא לפני שיפוץ מתקדם )

ה75 היא המועודפת, ה164 אפשרית בגלל המנוע , ה33 לא רואה שום סיבה, אבל זאת דעתי האישית.

לא פשוט לרכוש 75 ב10K שגם תוכל להנות ממנה, כנראה שתצטרך להוסיף 10K לפחות בשביל החלפת בוקסות , בולמי זעזועים וישור קו בנושא מנוע גיר ברקסים ומערכת הנעה.

אלפות קלסיות: אלפטה, ג'וליה , ספיידר וGTV במצב סביר סביר המחיר כ50K ,במצב טוב עלות של 70K ובמצב מעולה 100K .

רון

פורסם

33 תתן ככל הנראה את התמורה הטובה ביותר לכסף. היא יחסית קלה לתחזוקה, זריזה ונפוצה (שוב: יחסית). בנוסף, מבין שאר האופציות, היא תהיה הידידותית ביותר לאלפיסט בתחילת דרכו. כדי שלא אובן שלא כהלכה: כל דגם מסדרה 116 שתוחזק וטופל כראוי כפי הנראה יתנהג ויסע טוב יותר מ-33, אבל הבעיות הן:

1. למצוא אקזמפלר כזה בארץ, כי מה לעשות: רובם במצב מחפיר תודות למכונאים דפוקים ובעלים קמצנים.
  2. בהנחה שאקזמפלר שמור אכן נמצא, סביר להניח שהמחיר שיידרש תמורתו יהיה ברמה אחרת ממחיר שנדרש עבור 33 במצב סביר.

בתור מישהו שהחזיק 33 במשך מחצית עשור, במבט לאחור אני מצטער שמכרתי אותה (למרות העובדה שעם הכסף שקיבלתי תמורתה התקדמתי לדגם עדיף). היא היתה נהדרת, אמינות הרבה!! פחות גרועה ממה שמתארים אותה, בעלת צליל נפלא ועלות אחזקה שפויה (ואני כותב כאן בתור אחד שהחליף בולמי זעזועים, בוקסות פוליאוריטן, שיפר בלמים ועוד).

נ.ב.: 164TS זה דגם זול לרכישה, מפנק ברמות גבוהות מאוד, מאובזר ואפילו נוסע נחמד (מנוע ה-2.0 מפתיע בזריזותו בהתחשב בבודי הגדול), רק צריך לקחת בחשבון שעלות האחזקה שלו אינה זולה ובנוסף מדובר ברכב מקבוצה 5 (אגרת רישוי של כ-1300 ש"ח בשנה). אם כל אלה לא מרתיעים אותך, זאת בחירה מעולה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
33 תתן ככל הנראה את התמורה הטובה ביותר לכסף. היא יחסית קלה לתחזוקה, זריזה ונפוצה (שוב: יחסית). בנוסף, מבין שאר האופציות, היא תהיה הידידותית ביותר לאלפיסט בתחילת דרכו. כדי שלא אובן שלא כהלכה: כל דגם מסדרה 116 שתוחזק וטופל כראוי כפי הנראה יתנהג ויסע טוב יותר מ-33, אבל הבעיות הן:

1. למצוא אקזמפלר כזה בארץ, כי מה לעשות: רובם במצב מחפיר תודות למכונאים דפוקים ובעלים קמצנים.
  2. בהנחה שאקזמפלר שמור אכן נמצא, סביר להניח שהמחיר שיידרש תמורתו יהיה ברמה אחרת ממחיר שנדרש עבור 33 במצב סביר.

בתור מישהו שהחזיק 33 במשך מחצית עשור, במבט לאחור אני מצטער שמכרתי אותה (למרות העובדה שעם הכסף שקיבלתי תמורתה התקדמתי לדגם עדיף). היא היתה נהדרת, אמינות הרבה!! פחות גרועה ממה שמתארים אותה, בעלת צליל נפלא ועלות אחזקה שפויה (ואני כותב כאן בתור אחד שהחליף בולמי זעזועים, בוקסות פוליאוריטן, שיפר בלמים ועוד).

נ.ב.: 164TS זה דגם זול לרכישה, מפנק ברמות גבוהות מאוד, מאובזר ואפילו נוסע נחמד (מנוע ה-2.0 מפתיע בזריזותו בהתחשב בבודי הגדול), רק צריך לקחת בחשבון שעלות האחזקה שלו אינה זולה ובנוסף מדובר ברכב מקבוצה 5 (אגרת רישוי של כ-1300 ש"ח בשנה). אם כל אלה לא מרתיעים אותך, זאת בחירה מעולה!

זהו אני בהחלט חושב על ה33! כי היא הכי מתאימה לי כרגע בחינת אחזקה! אבל הבעיה היא שרוב המכוניות האלה הגיעו לידיים של ערסים שהוציאו להם את הנשמה או שינו להם להם את הצורה! ככה שדיי קשה למצוא אחת מקורית במצב יפה אך מידי פעם יש מציאה! לפני כמה ימים ראיתי 33 דור 2 יפה ומקורית ב1500 ש"ח שצריכה לעבור ראש מנוע !לצערי איך שצלצלתי אמרו לי "הרכב נמכר!"

ולגבי ה164 אני מת על האוטו הזה! ואני בהחלט יכול למצוא אחת במצב מושלם בטווח התקציב שלי! אבל אבא לא מוכן לשמוע!:-( כי הוא אומר שזה אוטו שמאוד יקר וקשה להחזיק! (הוא טיפל פעם באחת כזאת)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ולגבי ה164 אני מת על האוטו הזה! ואני בהחלט יכול למצוא אחת במצב מושלם בטווח התקציב שלי! אבל אבא לא מוכן לשמוע!:-( כי הוא אומר שזה אוטו שמאוד יקר וקשה להחזיק! (הוא טיפל פעם באחת כזאת)

שים לב למספר הקילומטרים שעברה ה-164 בלינק המצורף (זו של רפי חבר המועדון)

עד כמה שאני זוכר, יש אחת כזו למכירה עכשיו (V6 ידנית)

• תוכן חדש...