Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat leon VS i25

eyal444
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין שני רכבים חדשים שאני מעוניין לרכוש

Seat leon 1.8 חדשה 132K

לבין

יונדאי I25 ה1.6 שעולה בסביבות ה110K (לא יודע בדיוק)

אני יודע שכל אחת היא סוג שונה של רכב ולא ממש דומות אחת לשניה

העניין הוא עניין כלכלי כשהלאון הרבה יותר יקרה ועם בעיה מאוד גדול שאין לה שוק בארץ כמו שזה נראה יש מס' דגמים בודדים והיא לא סיפור הצלחה כמו מכוניות אחרות

היונדאי היא אופציה של ברירת מחדל בגלל המחיר הדי נמוך שמביא תגמול טוב

זהו פחות או יותר

ידע ממשי אין לי ברכבים ככה שאם תעזרו לי זה יהיה מעולה

תודה והמשך יום טוב

פורסם

מה אתם חושבים בדיוק על כל רכב

מה עדיף והאם באמת לאון מצדיקה את המחיר הגבוהה שלה למרות השוק הנמוך שיש לה

פורסם

אני מגרד את העיניים אבל נדמה לי שאתה משווה בין מנוע 1.8 TSI עם משהו כמו 160 סוסים לI25?

באמת מה הקשר בין השניים? הI25 כל כך חזקה? או שאני עדיין שפוי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מגרד את העיניים אבל נדמה לי שאתה משווה בין מנוע 1.8 TSI עם משהו כמו 160 סוסים לI25?

באמת מה הקשר בין השניים? הI25 כל כך חזקה? או שאני עדיין שפוי?

עזוב אותך מנוע וכל זה ברור שהלאון אוכלת

אבל שום אני רוצה לדעת אם היא שווה את המחיר הגבוהה שלה

והאם הI25 הוא רכב טוב כי הוא די חדש ואני לא יודע עליו כלום

פורסם

מלבד הביצועים העדיפים כמובן של הלאון היא גם מאובזרת הרבה יותר:

חישוקי 16'' קלים.

מזגן מפוצל עם בקרת אקלים.

כל אבזור בטיחות אפשרי ועוד.

כל זאת במחיר של 135K על הכביש.

לדעתי מדובר בתמורה הטובה ביותר לשקל בסטגמט הזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה אתה מחפש בכלל מהאוטו? זרקת פה 2 רכבים שלא קשורים בכלל אחד לשני... ובטווחים מטורפים של 25K ש"ח שיש עוד הרבה אלטרנטיבות מצויינות..

פרט בבקשה מה אתה מחפש מהרכב שנוכל לכוון אותך... אם במחיר אתה מתעניין אז יש גם את הקיה פיקנטו שעולה חצי מהרכבים הנ"ל...

Confidence In Motion

פורסם

אני יפתור לך את הבעיה בקלות.

אם יש לך את הכסף לסיאט תקנה אותה, אם לא, תקנה את היונדאי. מספיק טוב? הרי אתה יודע שהסיאט טובה ממנה בכל פרמטר אפשרי

אז לאיזה תשובה אתה מצפה בדיוק?

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם

אני מעריך שנסיעת מבחן על שתי המכוניות הללו תפתור מהר מאוד את ההתלבטות, אם התקציב קיים. ולמרות שאני לא "מת" על הלאון קשה לומר שהיא יקרה בהתחשב בחבילה המאוד משכנעת של עיצוב, איבזור ובמיוחד ביצועים שהיא מציעה.

פורסם

המזגן בלאון מפוצל?

:shock:

לפותח השרשיר אם אתה נשוי או שיש חברה קבועה - לך על זה בלי לחשוב פעמיים :-P

אין יותר "קר לי, כבה את המזגן" - נגמר, פיניטו, סוף פסוק :-D

המזגן באוונסיס שינה לי את החיים!!! :roflmao:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי מה מקור ההשוואה פה , אני בעל לאון ובקשר ל "שוק" עקב המבצעים שיש היום בסיאט השוק מוצף בהם ! רכב מאובזר , נוסע חזק ומהנה במחיר של שבורלט קרוז אל תצחיק אותי .

אם אתה מחפש רכב של לחסוך כמה שיותר אתה בטוח לא בכיוון כי ה1.8TSI בעל צריכה של 8 9 בעיר בנתונים של גיר רגיל אצלי , ביטוח יקר מאוד כיוון שזה רכב בעל נישה ספורטיבית לדעת סוכני הביטוח ולפי כמה שיכלולים שלהם ככה שאם אין לך סוכן טוב יהיה לך יקר שלא להזכיר טיפולים בצמפיון ועוד ...

אבל בסופו של דבר ביום יום אתה תהנה מהרכב ותהנה לתת קצת בדוושה בכבישים פתוחים .

לעומת ה I25 שאין לי מושג בשיט על הרכב הזה :lol: אבל עדיין נעלבתי מההשוואה בין הרכבים !

auto emocion

פורסם
אם אתה מחפש רכב של לחסוך כמה שיותר אתה בטוח לא בכיוון כי ה1.8TSI בעל צריכה של 8 9 בעיר בנתונים של גיר רגיל אצלי

השבוע בדקתי לראשונה את צריכת הדלק ברכב שלי (DSG) ובינתיים היא קצת יותר מאחד לעשר, וזה עוד עם נהיגה לא חסכונית ומרובת לחיצות.

בסוף מיכל הדלק הנוכחי אבדוק שוב צריכה.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על הלאון והיא מטורפת אבל יש לי שאלה ראיתי שיש להם עכשיו מבצע

6-8 ביולי ימי מכירות מיוחדים מישהו יודע אולי על מה מדובר

אני קיבלתי מהם הצעה על הלאון 1.8 132K יש מצב לקבל אותה בפחות בתאריכים האלה לדעתכם??

פורסם

עוד שבוע תידע.

וכן מי ששאל, המזגן בלאון מפוצל בין הנהג לנוסע וכל אחד יכול לקבוע את הטמפ' עבורו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...