Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערת ההנהלה

אין צורך והדבר בניגוד לכללים לרשום סימני קריאה רבים.

בבקשה לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני.

הנחיות אלה נמצאות בפורום הטכני, בת'רדים -שרשורים-הדביקים.

תודה.

שלום רב לחברי הפורום,

ברשותי פיאט פונטו 2005 כבר שנתיים וחצי,

מדי פעם היא הייתה עושה לי ביות עם ההגה החשמלי (ננעל) ועוד כל מיני בעיות קטנות.

אבל אתמול קרה לי משהו שגרם לי לאבד לחלוטין את אמינותי ברכב ובת זוג שלי מעכשיו פשוט מסרבת לנסוע יותר ברכב הזה-

במהלך נסיעה (עירונית, 50-60 קמ"ש) כל המערכות ברכב פשוט כבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשב של הרכב התאפס והרכב פשוט היה כבוי אך עדיין הייתי בנסיעה!!!!!! מזל שהברקסים עבדו...

לאחר העצירה והיציאה מההלם, הדלקתי את הרכב שוב וישר הסתובבנו הביתה רק שתוך כדי זה קרה שוב, המערכות ברכב נכבו ואז חזרו וכל זה תוך כדי נסיעה.

האם שמעתם על בעיה מסוג זה? מאחר וזה כבר ממש מסוכן, אני די אובד עצות ואני מעדיף למכור את הרכב לאחר שיתקנו אותו, השאלה שלי היא מה זה לדעתכם וכמה זה יכול לעלות לי? (אני מטפל בדרך כלל באיטליאנו)

פורסם
שלום רב לחברי הפורום,

ברשותי פיאט פונטו 2005 כבר שנתיים וחצי,

מדי פעם היא הייתה עושה לי ביות עם ההגה החשמלי (ננעל) ועוד כל מיני בעיות קטנות.

אבל אתמול קרה לי משהו שגרם לי לאבד לחלוטין את אמינותי ברכב ובת זוג שלי מעכשיו פשוט מסרבת לנסוע יותר ברכב הזה-

במהלך נסיעה (עירונית, 50-60 קמ"ש) כל המערכות ברכב פשוט כבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשב של הרכב התאפס והרכב פשוט היה כבוי אך עדיין הייתי בנסיעה!!!!!! מזל שהברקסים עבדו...

לאחר העצירה והיציאה מההלם, הדלקתי את הרכב שוב וישר הסתובבנו הביתה רק שתוך כדי זה קרה שוב, המערכות ברכב נכבו ואז חזרו וכל זה תוך כדי נסיעה.

האם שמעתם על בעיה מסוג זה? מאחר וזה כבר ממש מסוכן, אני די אובד עצות ואני מעדיף למכור את הרכב לאחר שיתקנו אותו, השאלה שלי היא מה זה לדעתכם וכמה זה יכול לעלות לי? (אני מטפל בדרך כלל באיטליאנו)

שלום

כעיות כאלה מופיעות לעיתים רחוקות לא רק בפיאט. מגע חשמלי רופף בהזנה של מערכת החשמל בעיקר אל בית הנתיכים, או בבית הנתיכים עצמו. כשהרכב כובה בזמן הנסיעה המגע הרופף הופך לנתק מוחלט, המערכות מפסיקות לקבל חשמל והרכב כובה בנסיעה.

אין דרך לדעת כמה יעלה התיקון, וגם לא כמה זמן הרכב יהיה במוסך לצורך איתור מקום התקלה.

זה יכול להיות תיקון פעוט אם מקום הנתק יתגלה בקלות, בכל מקרה גש מיד למוסך.

שיהיה בהצלחה

פורסם

האם יש קודן / אזעקה / דיבורית ? היה פעם ?

האם הבעיה התחילה אחרי התעסקות כלשהי במערכת החשמל ? והכוונה כל דבר כולל ההגה החשמלי ?

ואם המוסך לא מצליח לפתור את הבעיה אז מחליפים מוסך - יש לך את המרכזי ואת שמשון ביהוד בסביבה שלך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...