Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה הבעיה שלנו, הפנס נראה זוועה:

20110616173410.jpg

מבט יותר מקרוב:

20110616173401.jpg

מתחיל לשים איזולירבנד מסביב לפנס שהצבע לא יפגע מהשיופים, מבט על הפנס השני:

20110616185804.jpg

שני הפנסים עם איזולירבנד ואפשר להתחיל לעבוד:

20110616185755.jpg

אוקיי, אז מתחילים לעבוד עם הקיט שנרכש, העיקרון הוא פשוט, יש מספר ניירות שיוף מיוחדים שאתה צריך לעבוד איתם כל אחד בתורו ולבסוף לייבש את הפנס ולמרוח לכה עם פדים מיוחדים.

לא צילמתי את מהלך העבודה כי הידיים שלי היו רטובות ועם הפלסטיק ששויף עליהן, אבל התוצאה הסופית לפניכם,

הפנס הימני שהיה ממש עכור עכשיו הפך לזה:

dscf6743.jpg

והפנס השמאלי שהיה במצב יותר טוב בהתחלה אבל גם קיבל תוצאות הרבה יותר טובות ממה שהיה:

dscf6746z.jpg

וסתם עוד כמה תמונות של הרכב אחרי טיפול של ווקס וניקוי טוב (הווקס והניקוי נעשו לפני הטיפול בפנסים, אסור לרחוץ את האוטו 72 שעות אח"כ):

dscf6754d.jpg

dscf6749p.jpg

dscf6750.jpg

dscf6753.jpg

אם מישהו רוצה את הקיט הנ"ל, אני מכיר את היבואן ויכול לארגן את זה במחיר יחסית טוב אז תשלחו לי ה"פ במידת הצורך ואני אעזור לכם.

פורסם
כל הכבוד.

שינוי יפה.

מסכים איתך בנוגע למראה הפנס, לפני הטיפול היה לו מראה של פנס שעבר השחרה.

למה בחרת ללכת על ערכה מוכנה ולא בשיטה הזאת?:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

למען האמת, פעם ראשונה שיוצא לי לראות את הנושא הזה, נשמע מעניין.

אבל הערכה המוכנה היא עם פחות כאב ראש כי באמת נותנים שם הכל, פדים, כפפות מגן, איזולירבנד, ניירות שיוף מיוחדים, את הלכה, והוראות מפורטות, וזה גם לא היה כ"כ יקר כי חבר אירגן לי את זה במחיר לא רע בכלל.

אני אעקוב אחרי הפנסים לראות אם נוצרת עכירות אחרי כמה חודשים ואעדכן לגבי טיב המוצר.

אם תיווצר באמת עכירות אז אעבור לשיטה של הטופיק שנתת כאן, תודה!

• תוכן חדש...