Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה, אני כבר הרבה זמן צופה בסרטים שאני "משיג" דרך DVD שהוא בעל חיבור USB (כלומר רק דרך הדיסק און קי).

הבעיה היא בסרטים מעל 1 ג'יגה שהDVD קורא בצורה גרועה (נתקע, מגמגם), בנוסף אני מעוניין גם לצפות בסרטי HDMI.

אין לי כרגע שום מכשיר בבית שמנגן HDMI ושאני יכול לחבר אותו לטלוויזיה.

מה שמביא אותי לשורה התחתונה, אני מעוניין לרכוש מכשיר שמנגן HDMI בעל כניסת usb/ קורא כרטיסים

ראיתי באי ביי מכשירים כגון זה:

http://cgi.ebay.com/Mini-1080P-HD-Media-Player-MKV-RM-SD-USB-HDD-HDMI-eb-/150612958526?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23113b5d3e

וראיתי גם מתאמים כאלה:

http://cgi.ebay.com/USB-DVI-VGA-HDMI-Display-Graphics-Adapter-Converter-/150619187527?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23119a6947

האם הפתרונות הנ"ל מומלצים בכלל ויתנו לי מענה לדרישות שלי בפרט?

נ.ב. כרגע אני לא מעוניין בסטרימרים למיניהם אל במשהו פשוט וזול לנגן סרטים

תודה לעוזרים

פורסם

יש לך מחשב שנמצא קרוב ל TV או איכשהו אתה יכול להעביר כבל ממנו ל TV? אם כן, אתה יכול לקנות כרטיס מסך של ATI מדגם 5450, עולה באזור 250 ש"ח בחנויות. אתה מוריד סרטים למחשב, 720 או 1080, מחבר כבל HDMI מהמחשב לTV או לרסיבר (מה שיש לך או שאתה מעדיף), מוריד תרגום וזהו, אתה מסודר מבחינת סרטים. לדעתי עדיף מכל מכשיר אחר.

פורסם

המכשיר הראשון לא מתאים לך מכיוון שהוא מיועד לעבודה עם מחשב וגם לא יודע לנגן קבצים. הוא בסה"כ משכפל\מפצל\מרחיב את התצוגה למספר מסכים, הוא לא נותן מענה למה שאתה צריך.

המכשיר השני יכול לעשות זאת, זה סוג של מיני סטרימר שעל פניו נראה נחמד. קח בחשבון שזה יכול להיות חתול בשק, אבל יכול גם להפתיע ולעבוד לא רע. לא הייתי בונה על יכולת לנגן כתוביות בעברית (למרות שרשום תמיכה ב SRT ו UTF8, הרגשה שלי שאין סיכוי שהוא מנגן בעברית. שוב, יכול להיות שכן).

בשביל 36$ הייתי לוקח סיכון, שים לב שהמוכר הספציפי הזה לא שולח לישראל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש סטרימרים זולים יחסית - מבחינת התאמה לכל הפורמטים האפשריים,

זה הפיתרון הכי מוצלח.

יש אפשרות קצת עקומה - לשדרג את המחשב הנייד למשהו חדש,

לרוב הניידים הנמכרים כיום יש יציאת HDMI.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מחשב קרוב אין ואני לא מעוניין לשים בסלון, לשדרג את הלפטופ זה גם לא אופציה

איזה סטרימרים טובים מומלצים? (שהם לא חתול בשק)

פורסם

+1

מכשיר קטן - גדול.

אין דבר העומד בפניו

במחיר שלו לא תקבל משהו יותר טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כן.הוא יכול להכיל עד שני הרדיסקים של 2 גיגה כל אחד.שים לב שאין לדרעק קירור אקטיבי אלא פסיבי בלבד ואם אתה רוכש אותו רכוש לו הרדיסק מהסדרה הירוקה של ווסטרן שכמעו ולא מתחמם (בא על חשבון ביצועים..)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לחבר הנייד לטלוויזייה, ולצפות עם VLC PLAYER. עדיף להוריד הסרט ישירות להארדיסק של הנייד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...