Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשים בצפון הרחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אספנות ומועדון ה-5: רציתי לשאול למה לא עושים מפגשים בצפון באזורים כמו ק"ש ראש פינה טבריה יש כאן רכבי אספנות באזור לא שאני מכיר אישית את בעלי הרכב אבל מי שגר בצפון ויש לו רכב ישן או עם נפח גדול קצת בעיה (האמת בעיה גדולה) לנסוע כל פעם למפגשים באזור המרכז או אפילו חיפה, כתור אחד שגם לו יש רק רכבים ישנים (אחד מהם אספנות) רציתי לדעת למה שלא נעשה אחת לכמה וכמה מפגשים כאן בצפון.

פורסם

לפני מספר שנים נעשה ניסיון ע"י מועדון ה - 5 בהובלה של רמי דוידר מקצרין להקים מפגש שבועי בצומת אמיעד.

הגיעו חברים מחיפה בשיירה נהדרת וכן מספר בעלי רכבים מהאזור.

בסופו של יום המפגש לא חזיק מעמד לאורך זמן.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

אני זוכר זה היה בשמת 2008 את רמי אני מכיר אישית את האמת אני צריך לדבר איתו על זה, אבל בשביל מפגש של פעם בחודש חודשיים אני לא מבין למה שהוא לא יחזיק מה אנשים אוהבים לשרוף דלק ולנסוע שעתיים לכל כיוון

פורסם

תשובתי בתור אחראי המפגשים.

אין מניעה לערוך מפגשים באופן קבוע בכל מקום ובתנאי שזה לפי נוהל המפגשים (המגדיר גם מרחק בין המפגשים).

ניתן גם לערוך מפגש פעם בחודש כדוגמת רופין.

הכל תלוי ביוזמה מקומית ובהתמדה.

אז הכדור בידכם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תשובתי בתור אחראי המפגשים.

אין מניעה לערוך מפגשים באופן קבוע בכל מקום ובתנאי שזה לפי נוהל המפגשים (המגדיר גם מרחק בין המפגשים).

ניתן גם לערוך מפגש פעם בחודש כדוגמת רופין.

הכל תלוי ביוזמה מקומית ובהתמדה.

אז הכדור בידכם.

מהו נוהל מפגשים?

היכן הוא מוגדר?

והאם כל המפגשים עומדים בנוהל?

מה הסנקציות כנגד מפגש שאינו עומד בנוהל? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום בני.

אף אחד לא מצפה שיהיה מפגש ועוד כאן בצפון כל שבוע אבל נגיד פעם בחודש או חודשיים כמו לדוגמא בסדר גודל כזה שהיה בכרמיאל בחג השבועות, המפגש שם היה נראה יפה ומושקע, זה היה דיי משמח אני חושב דבר שני לגבי מה שאמרת הכל תלוי ביוזמה מקומית ובהתמדה אני עוד פעם מציין אני אישית לא מכיר את בעלי רכבי האספנות באזורינו מק"ש/קצרין/טבריה/צפת/וגם כרמיאל ופה אני קורא לכל מי שיש ברשותו רכב אספנות או אפילו שעוד כמה שנים יהיה אספנות בואו נארגן דרך בני פעם בכל כמה זמן מפגשים כאלו כמו שמתקיימים במרכז.

פורסם

תמצא מקום שבו יש

מגרש חניה גדול

בית קפה / מסעדה

מקום ישיבה בצל

רצוי גן משחקים לילדים

ואפשר לעשות מפגש, נאמר בכל שבת שלישית בחודש בשעות 10.00 - 14.00.

נ.ב. השבת הראשונה כבר תפוסה ורצוי לתת מרווח.

שלמה דן גדרון

פורסם
אף אחד לא מצפה שיהיה מפגש ועוד כאן בצפון כל שבוע אבל נגיד פעם בחודש או חודשיים כמו לדוגמא בסדר גודל כזה שהיה בכרמיאל בחג השבועות, המפגש שם היה נראה יפה ומושקע, זה היה דיי משמח.

שלום רב חבר הצפון,

מפגש התנעה לסניף כרמיאל והגליל יתקיים ביום שישי ה- 1.7.2011 משעה 16:30 ועד 18:30

בכניסה למדרחוב כרמיאל, ב"רוקפור"-קפה בר מסעדה.

בברכת עיריית כרמיאל.

כל חובבי מורשת מוטורית ובעלי רכבי אספנות בצפון מוזמנים להתנעת מפגש סניף כרמיאל והגליל.

מפגש חד-חודשי בכרמיאל בשישי הראשון של כל חודש.

בתוכנית

מוזיקת שנות ה- 60.

מפגש חברים - חברים מספרים

ברכות וחגיגת יום הולדת לאמוץ דור מסניף חיפה והצפון

כיבוד קל והרמת כוסית

ועוד...

להתראות

פרטים נוספים יפורסמו בקישור

BMW 1502 :beerchug::**,FIAT 128- '79 **RAMBLER AMERICAN 1964:sissies:** ENRIQUE ZAYFERT ** KARMIEL **

• תוכן חדש...