Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על איזה כבוד מדובר פה? האנשים האלה נהרגו באשמתם בלבד! אף אחד חוץ מהם לא אשם אלה רק הם,החינוך וחוסר השכל שלהם,זה מה שהרג אותם!

מי משתולל על הכביש,נוסע במהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך ומזלזל בחיים שלו,של היושבים ברכב וכול הסובבים,מגיע לו להגיע למצב שהגיעו 4 הצעירים הללו.

אני גם לא מבין את הצדקנות הזאת של לא לשפוט לפני שיודעים מה קרה.

אין פה מה לשפוט ואין פה מה לחכות לעובדות.

4 צעירים נהרגו מכניסה לקיר שנמצא במקביל לכביש ב6 לפנות בוקר,יש לזה 3 גורמים:

-השתוללות.

-נהיגה במהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך.

-אלכוהול.

או שילוב של כולם ביחד,זה מה שקורה ב99% מהמקרים.לא צריך לחכות לעובדות.

אין פה שום כבוד,שום סימפטיה אלה תפילה שכל מי שמגיע לו יקבל את העונש שלו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני לא חשוב שהם היו ערבים , אני חשוב שההוא למעלה אמר "בני דודים" הוא התכוון למשפחה אחת , כי זה מה שרשום גם בחדשות .

פורסם
הכבוד היחידי שהייתי מכון לתת להם זה על העובדה שהם הצליחו לא לקחת אף אחד אחר איתם (חף מפשע, הכוונה). לא מעבר לזה.

אכן כן. נס גדול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אף אחד לא צריך להיות שמח על התאונה הזאת או שום תאונת דרכים אחרת.

לפחות הם לא גרמו לעוד נפגעים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יש פה אנשים עם בעיות נורא קשות, 4 מתו, מה זה משנה בני דודים או בני סבתות, הם מתו!! קצת, קצת כבוד.

ליאור, על מה כבוד בדיוק?!

4 בני דודים אידיוטים, חסרי כל אחריות אשר סיכנו את חיי הסובבים אותם. שום כבוד לא מגיע להם - גם לא המינימלי ביותר. אלה 4 צעירים חסרי כל כבוד והערכה לעצמם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סליחה אבל כשאני רואה ערס שחותך את כולם, צופר ועושה עם האורות, מרים את האצבע לכולם ומתייחס בבריונות לכ מי שבאזור רק כדי להראות שהוא "גבר גבר", אני מאחל לו שהמשטרה תיתן לו קנס של כמה אלפי שקלים ותשפיל אותו, או שייכנס בעמוד.

אין כבוד לאנשים כאלו ואין להם סיבה או לגיטימציה להיות קיימים (וזה לא קשור למוצא, דת או מין).

פורסם

למה להשוות למחבלים? אוראל, כל שהתכוונתי הוא הכבוד למת, דבר בסיסי ביותר. אין לי מושג לגבי פרטי האירוע ואני לא רוצה לשפוט אף אחד. להזכירכם, רק אחד נהג ולא ארבעה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
למה להשוות למחבלים? אוראל, כל שהתכוונתי הוא הכבוד למת, דבר בסיסי ביותר. אין לי מושג לגבי פרטי האירוע ואני לא רוצה לשפוט אף אחד. להזכירכם, רק אחד נהג ולא ארבעה.

ליאור, אידיוט ראשי + 3 אידיוטונים נוספים. שתויים כולם - ככל הנראה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ככל הנראה...

וזה בדיוק שורש העניין שממנו בחרת להתעלם :evil:

לא אתה, לא אני ולא אף אחד אחר מהכותבים פה יודע מה באמת קרה שם. הכל ספקולציות בינתיים. קצת צניעות וענווה לא יזיקו לאף אחד.

כש"אור ירוק" רקדו על הדם של טל שביט עם התחקיר המטופש והמצוץ מהאצבע, איך כולנו זעקנו חמס? אבל מה, ברגע שמתרחשת תאונה שמעורבים בה ערבים, כולנו נהיינו פרופסורים לחקר תאונות בהתכתבות.

אוראל, אני מבין שיש לך היכרות מוקדמת עם כל ההרוגים, וידוע לך שאמש הם דירבנו את הנהג לנהוג בצורה מסוכנת בעודו שיכור. מה, לא?

תתביישו לכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...