Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לקחתי היום לבדיקה שברולט קרוז 2009 מדגם 1600 LS עם 41000 ק"מ.הרכב מליסינג ממגרש של אוטוסנטר.

סך הכל הבדיקה תקינה לגמרי (להוציא כמובן את דפיקות הפח וכיוון הפרונט שיש כמעט לכל אוטו שנסע על הכביש)- צירפתי את תוצאות הבדיקה פה.

רק דבר אחד תפס את תשומת ליבי כאולי סימן לבעיה.בנתוני הספק מנוע ישנו אובדן של 19.2% בהספק כוח מנוע על פי היצרן(מצורף).

בבדיקה גם יצא חוסר איזון "פרונט" וצמיגים שחוקים.

הבוחן אמר לי שמתחת ל20% אחוז נקרא תקין.

יחד עם זה שחלק מההספק נאבד בצמיגים שחוקים ,בחיכוך,טמפרטורה ושאר הגורמים בדרך, האם התוצאה של הבדיקה היא סבירה לאוטו שעשה 40 אלף ק"מ בשנתיים.

סך הכל הרכב נראה מעולה בפנים ובחוץ ומתחת למכסה מנוע וגם מתחת(נכנסתי מתחת לאוטו)אבל אני לחוץ לשים בערך 75 אלף ש"ח על אוטו שעוד שנתיים שלוש אולי יאבד עוד 15 % ויסע כמו עגלה ויראה מנוע לא תקין בבדיקה.

תודה מראש,

סטיבן

IMG_0150.JPG

IMG_0147.JPG

IMG_0148.JPG

פורסם

דווקא המנוע נראה תקין, ואפילו ברובריקה המתאימה שמו "V" ע"י תקין (וזה דבר שאוהבים דווקא ל"כסת"ח").

קח בחשבון שההספקים נמדדים בגלגל, אחרי אי אילו הפסדי הספק (עד שהכח יורד מהמנוע לגלגלים), וזה ידוע.

בדיקת המנוע אינה מראה גם הפרשים בין הצילינדרים (משהו ממש ממש מזערי, שיכול לנבוע גם משגיאות אפשריות במדידה).

לדעתי - המנוע תקין.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני דווקא הייתי דואג יותר בגלל התיקון במשקוף, ירדת לעומק הפגיעה או שאתה בסדר עם זה?

שבת שלום.

פורסם

לגבי הדפיקה הזאת הבודק אמר שיש תיקון במשקוף האחורי וזה היה ככל הנראה בגלל השפשוף לאורך כל האוטו אך אין פגיעה מבנית כלשהי בכלוב או שילדה שנושאת עומס.

הוא רק אמר שעבודת פחחות היתה רשלנית יחסית.

לגבי ההספק - יש בדוח הפסד נוסף שמסומן Pwheel ונראה לי שזה ההפסד בגלגל עצמו ולפי זה ההפסד בהספק הוא כבר 29%...

בקיצור אני לא באמת יודע איך לאכול את דוח הזה- מצד אחד תקין מצד שני הוא אמר לי ש20% זה גבול בין התקין לבעייתי.

עזרו לי....

סטיבן

פורסם

מה מספר הרישוי של הרכב? אני לאחרונה החזרתי רכב ליסינג של הרץ (אוטו סנטר) באותו קילומטראז'. אם זה אותו הרכב אוכל לספק לך מידע נוסף.

פורסם
מה מספר הרישוי של הרכב? אני לאחרונה החזרתי רכב ליסינג של הרץ (אוטו סנטר) באותו קילומטראז'. אם זה אותו הרכב אוכל לספק לך מידע נוסף.

הרכב הוא בצבע אדום בעל מספר 54-623-70.אבל אני אשמח לקבל רשמים שלך על הרכב אפילו אם זה לא זה....תקלות בעיות או להפך מה היה כיף בו.

תודה מראש.

סטיבן

פורסם

סך הכל הרכב נראה מעולה בפנים ובחוץ ומתחת למכסה מנוע וגם מתחת(נכנסתי מתחת לאוטו)אבל אני לחוץ לשים בערך 75 אלף ש"ח על אוטו שעוד שנתיים שלוש אולי יאבד עוד 15 % ויסע כמו עגלה ויראה מנוע לא תקין בבדיקה.

תודה מראש,

סטיבן[/QUO

האם מחיר הרכב הוא 75000? כי אם כן שים לב שיש בלוחות כמה קרוז פרטיות שלא עולות הרבה יותר, וזה לפני מו"מ כמובן.

למה אני רושם את זה? כיוון שאם מטרידה אותך ירידת ערך של עוד 15% בשנתיים -שלוש, זה רחוק מהמציאות, וכדאי שתדע זאת מראש.

לפי נסיון העבר עם האופטרה, היא נמכרת לאחר 3 שנים מליסינג בסביבות 50% מהמחירון. כנ"ל עוד כמה "כוכבות" ליסינג שברגע שיוצאות משירות- המחירון שלהן צונח.

קח בחשבון ששנה הבאה, ברגע שחוזה הליסינג של הקרוז מודל 2009 יסתיים לאחר 3 שנים, גורלן כנראה יהיה דומה/ קרוב.

רכב מיד פרטית מקורית, לא יכול לבטל את הירידה לגמרי אבל למתן אותה זה גם משהו.

אם אתה נעול על קרוז, נסה למצוא אחת מיד פרטית. אחרת, ההצעה שקיבלת אינה מספיק אטרקטיבית לדעתי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
הרכב הוא בצבע אדום בעל מספר 54-623-70.אבל אני אשמח לקבל רשמים שלך על הרכב אפילו אם זה לא זה....תקלות בעיות או להפך מה היה כיף בו.

תודה מראש.

סטיבן

לא- זה לא אותו הרכב.

בכול מקרה:

כשקיבלתי את הרכב הייתה לו תקלה חוזרת ונשנית של הידלקות נורת כריות האויר. ביקורים חוזרים במוסך אשר פתר את הבעיה רק לאחר כחצי שנה.

מלבד זאת לא היו כל תקלות אחרות.

יתרונות: אחיזת כביש טובה. אבזור. ישיבה נוחה מאוד (לפחות לטעמי).בטיחות מקסימלית.

חסרונות: מנוע עצל, צריכת דלק גבוהה יחסית. לא ניתן לראות את צג המידע באור יום.

בסך הכול נהניתי ממנו, אך לא הייתי רוש את הקרוז באופן פרטי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...