Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל חברי הפורום

בעוד שבועיים אני טס לאיטליה לשבוע ורציתי להתיעץ איתכם לגבי ההשכרה של הרכב שם.בעקרון אני רוצה למצוא אלפא רומאו להשכרה,בדקתי קודם בחברות כמו Avis,Budjet,Hertz ולא מצאתי שם שום דגם של אלפא שניתן להשכיר אותו באיטליה.עכשיו מעוד בדיקה נתקלתי באתר traveljigsaw שכן מציע השכרה של מיטו במחיר די טוב.השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת ויכול להמליץ או בכללי מאיפה כדי להזמין,אני מאמין שיש כאן אנשים שהשכירו כבר רכבים באיטליה ויש להם ניסיון בזה.אשמח לתגובות.

תודה מראש!

פורסם
בוקר טוב לכל חברי הפורום

בעוד שבועיים אני טס לאיטליה לשבוע ורציתי להתיעץ איתכם לגבי ההשכרה של הרכב שם.בעקרון אני רוצה למצוא אלפא רומאו להשכרה,בדקתי קודם בחברות כמו Avis,Budjet,Hertz ולא מצאתי שם שום דגם של אלפא שניתן להשכיר אותו באיטליה.עכשיו מעוד בדיקה נתקלתי באתר traveljigsaw שכן מציע השכרה של מיטו במחיר די טוב.השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת ויכול להמליץ או בכללי מאיפה כדי להזמין,אני מאמין שיש כאן אנשים שהשכירו כבר רכבים באיטליה ויש להם ניסיון בזה.אשמח לתגובות.

תודה מראש!

דוד שלי עכשיו חזר מאיטליה.

הוא השכיר ג'ולייטה חדשה (קיבל אותה עם 1500 קילומטר) מחברה קטנה בעיר לא מהמפלצות הגדולות,

וגם קיבל מחיר טוב.

אם אתה מעוניין אני אשאל אותו מה שם חברת ההשכרה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
דוד שלי עכשיו חזר מאיטליה.

הוא השכיר ג'ולייטה חדשה (קיבל אותה עם 1500 קילומטר) מחברה קטנה בעיר לא מהמפלצות הגדולות,

וגם קיבל מחיר טוב.

אם אתה מעוניין אני אשאל אותו מה שם חברת ההשכרה.

כן אשמח לדעת את שם החברה

תודה

פורסם

הי,

חזרתי לפני 3 ימים מאיטליה.

השכרתי אלפא מיטו דנדשה בפירנצה ל -4 ימים מסוכנות Maggore (ההזמנה היתה משלמה SIXT כאשר החיר היה דרך סוכנות "עמי סקי"), כמובן שאי אשפר לבחור רכב ספציפי- אבל הקטגוריה כללה, גולף 1.4, מיטו 1.6, וכד'.

המחיר היה 45 יורו ליום כולל ביטוח מלא וביטוח השתתפות עצמית.

אם אתה מעוניין שלח ה"פ אני אתן לך את הפרטים של הסוכן.

פורסם

עולמי אני לא יודע, אבל רישיון בינלאומי אתה מוציא בממסי.

תביא איתך את הרישיון הישראלי ו 15 שקלים (אפשר גם בדואר אבל לא בכל הסניפים וזה עולה כפול).

לאיתור הסניפים של ממסי ושל הדואר תשתמש בגול.

בהצלחה!

• תוכן חדש...