Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שיש פה כמה חברים שיש להם כמה רעיונות ותיאוריות מעניינות, לגבי הרבה דברים שנראים מעט תמוהים, בלשון המעטה.

אני מבקש לשמור על השירשור הזה רציני ככל שניתן, אם כי זה משימה כמעט בלתי אפשרית ואני מודע לזה.:lol:

מחשבה שעברה לי בראש לפני כחצי דקה, הייתה- מה הסיכויים שטלפורט כבר הומצא, אבל חברות הרכב וחברות הנפט החליטו להעלים את כל המידע עליו בכדי "להגן על האינטרסים" שלהם?

אחד אקטואלי.

בעקבות הארכת שעון הקיץ.

האם רק לי זה מוזר שמה-שמוק אלי ישי החליט אשכרה להאריך את השעון עד לאוקטובר???

אז זהו, שכפי שחשדתי, השנה יום כיפור יוצא סביב ה-7 לאוקטובר, כך שתהיה לו שנה שלמה למצוא "תיחמון" כיצד לצאת מהברוך שהוא נאלץ להיכנס אליו עקב הרבה לחץ.

אבחנה? שנה הבאה שעון הקיץ יסתיים שוב מוקדם מהצפוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Tupac IS alive.

עריכה:

מה שמזכיר לי את המופע של כריס רוק שהוא אומר שאת סדאם חוסיין מצאו בחור בבונקר קטן באמצע עיראק , וטופאק נורה באמצע השדרה של ווגאס אחרי קרב של טייסון כשכל העולם בערך שם ואף אחד לא ראה מי ירה בו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

או קיי.

כל פעם, כשהעניינים בין ישראל לפלסטין טיפה נרגעים, תמיד קופץ איזה טרול תורן עם "יוזמת שלום" מפגרת חדשה, שגורמת להסלמה באיזור.

דעתי היא שלהרבה מאוד גורמים (כולל גורמים בממשלת ישראל) משתלם להחזיק את העניינים כאן על אש קטנה, מאחר ומעורב כסף מאוד גדול בעניין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם ידוע לך מי באמת הפיל את מגדלי התאומים בניו יורק ב 2001 ?

התשובה הברורה - היהודים ו\או ישראל.

יש גם הוכחה - עובדה שבפיגוע הזה לא נהרגו הרבה יהודים יחסית לכמות היהודים הגדולה שבאה לעבודה שם כל יום.

בינינו, ההוכחה הזו נכונה. אלא מה? מזל גדול הוא שבין לאדן הטמבל תכנן את שעת הפיגוע בדיוק רבע שעה לפני תחילת יום העבודה (נדמה לי) כך שרוב העובדים (ללא קשר ליהודי או לא) עוד לא הגיעו לעבודה.

יהודה

פורסם

פרנקוס הוא לא דמות אמיתית.

מדובר במשתמש שהומצא ע"י צוות של כ-15 מדענים ומומחים, כל אחד בתחומו, המאיישים במשמרות סביב השעון את היוזר שלו בפורום, ומעלים שרשורים בשמו, תוך שימוש בעשרות יועצים מומחים מכל תחומי החיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מקדש הבהאיים בחיפה הוא כיסוי לסניף של הCIA בארץ.

שמתם לב פעם שבכל הכניסות יש שומרים חמושים עם עוזיים ? למה דת שוחרת שלום וחסרת אויבים צריכה אבטחה שכזאת.

ידעתם שמתחת למבנה כיפת הזהב ישנו בונקר עצום בעל 5 קומות והוא מאכלס את אחד ממרכזי המחשבים הגדולים בארץ ? (אמיתי לגמרי) איזה צורך יש במרכז מחשבים עצום שכזה לחבורה של בהאיים?

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

שר המשפטים לשעבר הפרופ' דניאל פרידמן התחיל לזעזע את הפרקליטות ומערכת ביתי המשפט והם החליטו לחסל אותו (כפי שעשו לקודמיו וכפי שהוא עצמו "התבדח" בעניין).

להוריד אותו אי אפשר היה כי לא היה להם חומר מוכן עליו, אז הפילו את אולמרט. מה שמסביר את העדות ההזויה של טלנסקי בבית המשפט בלי שהוגש בכלל כתב אישום - עדות שלאחריה אולמרט התפטר.

אגב, אני מאמין בלב שלם לתיאוריה הזו (במיוחד כשרואים איך קודמיו של פרידמן סיימו את הקדנציות שלהם).

פורסם

בן לאדן לא באמת מת, אחרי מרדף אישי של ארצות הברית 10 שנים וכדור אחד מחייל קומנדו? הצחקתם אותי!

ופתאום לא יראו תמונות של הגופה שלו? אחרי שמיליארד אנשים משתוקקים לפחות לרמז של הוכחה?

בטח אובאמה שם אותו בכלוב מהודר בחדר השינה שלו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חיים רמון רצה לפגוע בנוהג הסניוריטי למינוי נשיא בית המשפט העליון.

כל המערכת התגייסה כדי להגן על המינוי של דורית בייניש ואת רמון הורידו בשל סיפור הנשיקה.

כשרואים כמה אנרגיה הושקעה בכך, איך בכירים כמו האלוף גדי שמני ותנ"צ מירי גולן לחצו על המתלוננת כדי שתתלונן, החוקרים שנשלחו לחו"ל כדי לגבות עדות על נשיקה !!! בזמן שכל עבירה אחרת שאיננה רצח לא מעניינת אף אחד, מבינים שישנה סיבה כבדת משקל לסיפור - המינוי של בייניש...

וגם הפוסט הזה נכתב באדיבות מערכת המשפט המקרטעת של מדינת ישראל.

פורסם

בשבילך :

מומלץ גם לראות את האהבל בסרטוני התגובה שחושב שזה הגיוני.

w53TMpk6QNc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
האם ידוע לך מי באמת הפיל את מגדלי התאומים בניו יורק ב 2001 ?

התשובה הברורה - היהודים ו\או ישראל.

conspiracy_tot1.gif

conspiracy_tot2.gif

conspiracy_tot3.gif

conspiracy_tot4.gif

בן לאדן לא באמת מת, אחרי מרדף אישי של ארצות הברית 10 שנים וכדור אחד מחייל קומנדו? הצחקתם אותי!

וברצינות - גם אני לא חושב שהוא מת. הCIA כנראה עשו איתו עיסקה, יכול להיות שאפילו שינו לו זהות, ומחזיקים אותו בתור יועץ.

להזכירכם הם תמכו בו בתקופה שהסובייטים ישבו באפגניסטן - בין היתר נתנו לו טילי סטינגר שהטילו אימה על טייסי מסוקים סובייטיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רוצה להחזיר את 2PAC לשרשור, לא ייתכן שזמר מת ולאחר מכן יוצאים איזה 14 דיסקים חדשים שבמפתיע כל אחד מהם מאוד רלוונטי לרגע הוצאתו, מה שחסר זה שהוא יצא לסיבוב הופעות וזהו.

קונספירציה אה? מישהו יודע מה הסוד של ויקטוריה סיקרט?

haters will hate

פורסם
שר המשפטים לשעבר הפרופ' דניאל פרידמן התחיל לזעזע את הפרקליטות ומערכת ביתי המשפט והם החליטו לחסל אותו (כפי שעשו לקודמיו וכפי שהוא עצמו "התבדח" בעניין).

...

אגב, אני מאמין בלב שלם לתיאוריה הזו (במיוחד כשרואים איך קודמיו של פרידמן סיימו את הקדנציות שלהם).

עצוב אבל יותר מדי שרי משפטים "חוסלו" ע"י הכנופיה. אולי זה לא השרשור הנכון מכיון שזו אמת ולא תיאורית קונספירציה.

דווקא אולמרט לא מתאים להודעה. נראה לי שרוב האנשים מאמינים שאולמרט עשה זאת אבל בשאר הפעמים קשה מדי להוכיח.

יהודה

פורסם
אני רוצה להחזיר את 2PAC לשרשור, לא ייתכן שזמר מת ולאחר מכן יוצאים איזה 14 דיסקים חדשים שבמפתיע כל אחד מהם מאוד רלוונטי לרגע הוצאתו, מה שחסר זה שהוא יצא לסיבוב הופעות וזהו.

זה שכל שירי ההיפ הופ נשמעים אותו דבר, עוד לא סיבה להגיד ש2PAC חי, כמו שקיומם של טריליון חקייני אלביס עדיין לא מעידים על זה שאלביס חי.

• תוכן חדש...