Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרנקוס הוא לא דמות אמיתית.

מדובר במשתמש שהומצא ע"י צוות של כ-15 מדענים ומומחים, כל אחד בתחומו, המאיישים במשמרות סביב השעון את היוזר שלו בפורום, ומעלים שרשורים בשמו, תוך שימוש בעשרות יועצים מומחים מכל תחומי החיים.

אתה קורא פיליפ ק. דיק?

ואיך זה יכול להיות?? רק אתמול ראיתי אותו במכולת של הגרוזיני אצלנו בשכונה, אז איך ראית אותו פתאום בווגאס? איך מישהו יכול להיות בו זמנית בשני מקומות?

תפסתי אותך...

זו הוכחה לטענה של ברווז, שטלפורטציה אכן הומצאה. לדעתי היא מופעלת על ידי בטר פלייס...

הקונספירציה שלי: נייר טישו מיועד לגרות את האף ולהגביר את הנזילה ובכך לגרום לך להשתמש ביותר ניירות לרווחת בעלי המניות של היצרן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה בעסה, השירשור הזה מת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף כוכב חדש לשרשור הקונספירציות , טוב בעצם הוא "מנפץ" קונספירציות אבל לא חשוב.

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/340/078.html?hp=54&cat=870&loc=6

הצליח להוכיח משהו חשוב מאוד אבל לצערנו מאוחר מידי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רצח יצחק רבין - אני יודע שיש הרבה תיאוריות הזויות ותיאוריות של גורמים אינטרסנטיים..

אבל עדיין יש הרבה חלקים שלא מתחברים בפאזל, יותר מדי תקלות וצירופי מקרים היו שם.

ממליץ לצפות בתחקיר של נפתלי גליקסברג - "תיק לא סגור".

• תוכן חדש...