Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בT1R,כמה PSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי סקר שוק ארוך קניתי הבוקר רביעייה של טויו T1R,כמה PSI אני צריך להשים בכל צמיג?הצמיגים הקודמים היו בריג'סטון טורנזה והייתי שם בהם 32PSI,ולמרות זאת הם נשחקו יותר בצידי הסולייה מאשר במרכז הסולייה.

הבנתי מקריאה בפורום שהT1R גם נשחקים מהר מאוד בצידי הסולייה,כמה PSI אני צריך להוסיף כדי לשמור על אורך חיי הצמיג ועל שחיקה אחידה?

אני אשמח לעצות איך לשמור על הצמיג לאורך זמן.

המידה היא 205/55/16

תודה לעוזרים.

פורסם

תתחדש! עשית קנייה טובה.

ההמלצה הטובה ביותר תגיע מנסיון. נסה כל מיני קומבינציות ניפוח. מנסיון של מספיק אנשים עם T1R (ועם צמיגי טויו בכלל) צריך בד"כ 3-6 PSI יותר מהמלצת היצרן כדי להגיע לרמת ביצועים מקסימלית.

ביאריס שלי מצאתי שההתנהגות הטובה ביותר מושגת עם 35 מקדימה, 33 אחורה. ברכב של חבר עם R888 הוא גם מצא שהביצועים המקסימליים מתקבלים עם לחץ גבוה ב 4-5 PSI מהמומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

Arikc,מדובר באריק משולם הנודע לשמצה?

תודה לכולם על העצות,3-6 PSI יביאו לביצועים מקסימלים,אך האם השחיקה בצמיג תיהיה אחידה?

פורסם

חבל על מי שמת :twisted:

נס הרים זו התמכרות ק-ש-ה!

תודה על העזרה,אתה מוזמן לקפוץ לביקור ולראות מה משפחתומטית יכולה לעשות :roll:

• תוכן חדש...