Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי בעיה במזגן,ברגע שאני מדליק את האוטו ומדליק את המזגן יוצא אוויר חם.

רק ברגע שאני מעביר לניוטרל ונותן פול גז,המזגן נדלק.

למישהו יש מושג למה?

כמו כן,יש לי רעידה באוטו במהירות בין 60-80 ודפיקות בעצירה.

נאמר לי שהבעיה היא מהמח של הגיר,למישהו יש מושג איפה אם בכלל אפשר לשפץ מח גיר כזה?

תודה מראש

פורסם

לגבי המזגן, נראה כאילו הרצועה או משהו שקשור לסיבוב של המדחס לא עובד טוב או לא מתוח.

האם אחרי שאתה מעביר לניוטרל ונותן גז המזגן עובד טוב ונשאר ככה לאורך כל הנסיעה?

אם אתה עומד אחרי התהליך הזה ולא מתחיל לנסוע, זה עובד באופן תקין?

לגבי המוח של הגיר, נראה לי שלא משפצים אלא מחליפים, אבל אני לא מבין גדול בזה.

אני בכל אופן הייתי מנסה לבדוק בעוד מקום כדי לקבל חוות דעת.

מה קשורות רעידות במהירות 60-80 למוח של הגיר?(אני שואל כי אני רוצה לדעת מה ההסבר, לא כי אני חולק על הקביעה)

פורסם

לפי התיאור שלך זה נשמע כמו הקלאצ' של המדחס( מנגנון שננעל ברגע שמפעילים מזגן או לוחצים על כפתור AC). אצלך הוא כנראה לא ניתפס. אותה בעיה הייתה לי ברכב הקודם, בכל פעם שהייתי מדליק מזגן הייתי צריך ללחוץ קלאצ' , לתת לחיצה טובה על הגז ואז המדחס היה מתחיל לעבוד. גש למישהו שמתעסק עם שיפוץ מדחסים שיבדוק את הבעיה.

בקשר לרעידות בנסיעה זה נראה כמו בעיה של כיוון פרונט או איזון צמיגים, גש למכון שמתעסק בכיוון פרונט לבדיקה. לא נראה שזה קשור לגיר בשום מקרה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בקשר לרעידות, האם הרכב הוא הנעה אחורית?

אם כן, זה יכול להיות צלבים או גל הנע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכם על התשובות הענייניות.

ברגע שהמדחס נדלק הוא עובד כל הזמן ללא דופי לאורך כל הנסיעה.

יש מעין מכה כזאת בעת העצירה של הרכב(מחלה) שגם מעורר חשד שיש שיבוב במח של הגיר.

הרכב הוא הנעה אחרוית.

פורסם

דבר ראשון תנסה לאפס את הזכרון של הגיר.

חצי סוויץ, לחיצה רצופה על הגז והעברה לסוויץ מלא למשך 25 שניות,

סגירה מלאה של הסוויץ׳, והנעה של הרכב. יכול להיות שניתן לעשות במוסך איפוס מלא דרך מחשב

ייעודי, יכול להיות שזה יעזור.

דבר שני, בדקת שמן גיר? יש מספיק? יכול גם להיות פילטר שמן גיר סתום.

ממליץ על החלפת שמן גיר( למקורי בלבד)

ופילטר שמן גיר( אפשר תחליפי טוב ), זה גם יעדן לך את הפעולה הכללית של הגיר.

לגבי המזגן, כנראה מה שכתבו לך שזה קלאץ׳ של המדחס או משהו דומה, שמונע את הפעולה

ההתחלתית שלו.

• תוכן חדש...