Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הוא נתן לדעתי את המירוץ הכי טוב שלו עד היום.

היו שכבר הספידו אותו, זה לא הרוכב, זה המכונה.

היו ששמחו להספיד אותו, בוא נראה אותו עכשיו עם כלי נחות?

אבל לא,אצלי בחצר שלי, בביתי שלי, בחצר ילדותי, בכל אלפית מילימטר של מסלול שאני תוך שינה משנן אותו, שם איש לא יעשה לי קרקס, ולא משנה מה יהיה?

שיהיה שמש.

שיהיה גשם

שיהיה אופנוע עצל בישורת.

שהגלגל האחורי יסרב לאחוז באספלט.

שהשילדה תתפתל תחת עומס הרכיבה שלי.

שביאג'י ישב לי על הזנב.

שג'ילברנאו יצא מגידרו בניסיון לחטוף ממני את הגביע.

שטמדה ישים צמיגים של מטוס חמקן, לא רק של בריג'סטון בנוסחה סודית.

שהצמיג יבגוד בי במסלול רטוב.

שמזג האויר יתעתע בי.

שהאופנוע יסרב וימאן להתיצב במסלול הרטוב.

שהלחץ הנפשי שאני חייב להלחם בהם ולהצליח יכה בי ללא לאות ויתקתק בראשי כמו מצילתיים ענקים.

כל זה לא עמד נגדו היום, הוא פשוט לא יתן שאצלו בחצר לא כוח אנושי, לא כח המכונה

ולא כח עליון יפריע לו לרכב כמו שלא רכב מימיו ולנצח.

לידו ביאג'י נראה היום כמי שהרגיש שהוא בטיול שנתי עם הכיתה, ומידי פעם הבין שהוא במירוץ ,GP ונגמרו התירוצים שזו המכונה לא אני,אבל העדיף לשקוע במחשבה הנעימה של טיול שנתי שכל כך ציפיתי לו.

לידו ג'ילברנאו נראה היום כמי שמנסה לתפוס רוח רפאים שמתעתעת בו הלוך ושוב,

ולמרות שלרגע היה נדמה לו שהרוח בידיו, היא חמקה כאילו הוא לא שם, והוא רק מבזבז את זמנו במרדף שווא.

לידו טמדה היה נראה כגיבור סרט קרטה שנלחם בגדול בשתי מקלות נוצ'אקו, אבל מהר מאוד הוא הבין שאלה קיסמי גפרורים שנשברו בסיבוב הראשון, והשחקן הראשי מנצח רק בסרטי קרטה.

כל אילו לא יכלו לו היום, הוא פשוט נתן לכולם להבין, איף יו וונט טו שוט ? שוט, דונט טוק,

תראו מה אתם יודעים עם כל מה שלצידכם, ואני יעשה מה אני יודע הכי טוב, ל נ צ ח.

היום הוא נתן לי להבין למה התואר דוקטור מגיע לו, ואף אוניברסיטה בעולם לא תוכל להוכיח אחרת.

לדעתי הוא לא יבייש אף תואר שיתנו לו, להיפך, הוא יוסיף על התואר.

ולנטינו רוסי.................................................................

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

באמת תצוגה של מה עושה אותו גדול ומקווה שיתחיל רצף פודיומים שני.

רק דבר אחד , למה להעליב את טמדה? גם הבן אדם בין הבודדים שרוכבים על ברידג'סטונים בבכירה מה שנותן יתרון למישלן בפיתוח , ואם אתה זוכר אז סיבוב או שניים לפני שפרש הוביל עם הדבר הכי מהיר על המסלול (340 בסוף הישורת) ונעצר רק ע"י חתיכות קאוואסאקי שפינצרו את הקדמי.לדעתי לא אופתע עם נראה אותו הרבה השנה במובילים.

אבל האמת סטה לא ניצל שוב את יתרון הכוח של ההונדות.

ושמתי לב בהפסקה של הגשם שהורידו קסדות, רוסי מוריד קסדה קופץ האפרו שלו החוצה

אצל סטה בלונד גולש רק מקס עם פדחת מידלדלת יותר מהקריירה שלו.

לא הגיע הזמן שיבין ? להיות "לשעבר" מחזיק עד גבול מסוים,עם כל המתחרים שבאים המרוצים נראים כמו ה-125 ורק מקס "לא מממש את הפוטנציאל" חלאס לך הביתה!

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם
סיני פירט כבר הכל,אז לי נשאר רק לומר:

מלך נשאר מלך!

:mm_yeah::king:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
וואו....

:shock:

מי אתה ומה עשית לסיני !?!? :mad:

:lol:

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

רק דבר אחד , למה להעליב את טמדה?

לא הייתה לי שום כוונה להעליב את טמדה, אם תקרא בן השורות תבין אותי.

אם יש רוכב אחרי רוסי שאני חולה עליו? זה טמדה, ותזכור את המשפט הזה,

[טמדה עוד ידפוק להם את האם אם אימא שלהם.

הוא אחד היחידים שמזכיר לי את רוסי בתחילת דרכו במוטוGP, יש לו ביצים של שור ובפירוש אין לו פחד, נקווה שהונדה תסכיל לטפח את הפוטנציאל הזה אצלו. :lol:

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אוף סאמאק דווקא המירוץ החידי שפספסתי (מה לעשות הייתה בגרות בהיסטוריה) ואז הוא מנצח אחרי שאני מחכה כל כך הרבה זמן.

וכשאני אומר שאני פספסתי רק את המירוץ הזה אני מתכוון לזה כי את ה125 ו250 ראיתי

נ.ב.

כשלי יהיה קטום אני יצבע ברפליקת קייסי סטונר :lol:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

החוכמה זה לא רק כתום כמו של קייסי סטונר , אלא אופנוע כמו שלו.

• תוכן חדש...