Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום.

אני נוסע כל יום ירושלים חזרה (מאיזור ת"א). אני צריך רכב שיהיה אמין חסכוני ונוח לנסיעה הזו, כמו כן שיוכל לטפס את העליות של ירושלים כמו ןשצריך ושלא יצעק כל הדרך..

מה הייתם ממליצים? אני חשבתי בכיוון של סריון או משהו בסגנון.

פורסם

אם סיריון מספיק נוח בשבילך, זאת אופציה טובה מאוד - חיסכוני, אמין ומספיק חזק לעליות לירושלים.

הסעיף היחיד בסימן השאלה זה הנוחות. כל אחד וההרגשה שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת סיריון..אמין הוא אמין בהחלט

יש לה צריכת דלק לא רעה של 1:15 בערך

מבחינת נוחות, מבחינתי זה נפילה בייחוד שאתה הולך לעשות נסיעות לא קצרות במיוחד

הכסאות לא נוחים לדעתי וגם מרגישים בנסיעה כל תזוזה, אבן ובמפר.

חייב לומר שנסעתי על הרכב לא מעט אבל לא נהגתי עליו הרבה (רוב הזמן ליד הנהג)

יש אופציה של פונטו גרנדה שגם אמינה, תצרוכת דלק טובה ונוחה יותר ממה ששמעתי

יש אופציה לגיר ידני או רובוטי אין אוטומט רגיל כמו בסיריון והיא תעלה לך פחות/

יש את הסוויפט 2007 אבל תצטרך למתוח את התקציב טיפה למעלה,

היא נוחה יותר וחזקה יותר אבל תצרוכה הדלק פחות טובה לכיוון של 1:13 בערך

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

בוקר טוב,

סיריון היא מכונית טובה ומומלצת מאוד, חסכונית יחסית, זריזה, אמינה, זולה לאחזקה. אני לא כל כך מבינה למה חלק מכם חושבים שהיא לא נוחה, לדעתי היא בסדר גמור גם בנושא הזה. יש לה עיצוב מאוד חמוד, וזה פשוט לא מתאים לכולם. חלק חושבים שזה מצועצע.

מכונית אחרת שיכולה להתאים ותרגיש קצת יותר חזקה בעליות של ירושליים היא הסוזוקי סוויפט. יש לה מנוע גדול וחזק יותר והביצועים שלה כמובן טובים יותר, אבל צריכת הדלק נפגעת קצת. עוד אופציה נחמדה היא ניסאן מיקרה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

סמדר,

נוחות זאת הרגשה סובייקטיבית של נוחות המושבים,תנוחת הישיבה, הרגשה בכביש במהירויות שונות, התנהגות הרכב .

אין ספק שסיריון מסוגלת לעלות לירושלים, שאפשר לצאת איתה לפעמים לנסיעות ארוכות.

אבל כאן מדובר בנסיעה מת"א לירושלים על בסיס יום-יומי. וזה כבר סיפור אחר.

אני אישית לא חושב שזה תענוג גדול לנהג.

הייתי מעדיף לעשות את הדרך הזאת כל יום בקליאו 3:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1298&FromYear=&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

פונטו גרנדה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1043&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

פיג'ו 206:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=289&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

גם אם כל הרכבים האלה נחשבים פחות אמינים וקצת פחות חיסכוניים

גם ברכבים יפנים אחרים, כמו הונדה ג'אז או סוזוקי סוויפט הרגשתי יותר נוח ונינוח בנסיעה בין עירונית.

אבל שוב, יש אנשים שגם בסיריון ירגישו מצויין - עניין אישי בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...