Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא SX4 5דלתות

אני מחפש סאב ומגבר וקומפוננט אני רוצה לשאיר את הרדיו הדיסק המקורי כי הוא מובנה בדשבורד.

תקציב 2500-2700 לא כולל התקנה אני מחפש שמיעה איכותית עם בומים נחמדים שלא יפרקו לי את הרכב:).

לגבי הסאב אני מעדיף לקנות אחד עם תיבה מקורית כי אין לי זמן להתעסק עם תיבות ואני גם לא מבין גדול בנושא.

פתוח לכל הצעות :)

תודה

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

אתה תצטרך מנחת כדי לחבר מגבר לר"ד המקורי, אחד איכותי יעלה באזור ה- 500-600 ש"ח.

מגבר- JBL GTO1004 נהדר למחירו- 1000 ש"ח.

קומפוננט- מורל דוטק או פוקאל V1 יעלו באזור ה- 900, יש גם טמפו ואנרג'י במחירים נמוכים יותר.

סאב- הרץ אנרג'י, גראונד זירו, JBL- כולם יכולים להתאים טוב למגבר הזה, ולהפיק כמות באס נחמדה ובצורה טובה (כל אחד טוב בדרכו שלו כמובן). מחירם בין 500 ל- 1000 ש"ח, תלוי איזה סאב, איזו תיבה וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בחירה טובה יחסית לדעתי, רק תקנה את הדוטק אובישיין MK זה הדגם הישן שלו

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

בחירה סבבה לגמרי.

אם יש לך הזדמנות לשמוע לפני כן את הקומפוננט- עדיף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...