Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום המשכיר ג'יפים אמיתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין להשכיר ג'יפ לטיול ארבעה ימים, מישהו יודע מקום בו משכירים ג'יפים? (לא קפטיבה\ טראוורס\ ביואיק ודומיהם)

פורסם

אם בכוונתך מקום המשכיר ג'יפ ללא נהג או טיול כלשהו, שכח מזה.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

לאלדן יש האמר או 2, הם ישכירו לך בהרבה כסף ומינימום 3 ימים ויחתימו אותך על מגילה כזאת שתפחד אפילו לעלות איתו על מדרכה.

עצתי, אולי תמצא טנדר 4X4 באחת מחברות ההשכרה, גם יותר זול והם יותר סלחניים לגביהם.

פורסם

רק עדכון קטן...

אני עובד בחברה ולאלדן אין האמרים כבר כמה שנים...

יש מבחר של גיפים לשטח ואני מאמין שאפשר להתעדכן לגביהם דרך המוקד הזמנות.

מגילה...אולי אל תדבר שטיות ויהיה יותר טוב לכולנו!

בנאדם ששוכר רכב 4*4 חותם על מסמך שהרכב נשלח בסוף ההשכרה לבדיקת מרכב תחתון לבדיקה שאין מכות מתחת לרכב.זה הכול.

פורסם

לא הייתי נכנס אפילו לסאגה הזאת עם חברות השכרה , לך תדע במה יאשימו אותך פתאום אחרי שהחזרתה להם את הרכב , ומטיול של שלוש ימים יוציאו ממך ג'יפ חדש.

אני גם רציתי לארגן טיול כזה ליום הולדת 23 ואחרי בירורים וכאלה ירדתי מהעיניין לגמרי

פורסם

בדקתי. באלדן- פג'רו עולה 1000 ש"ח ליום- והרכב "לא רשאי לרדת מכבישים סלולים כי הוא לא מיועד לזה":shock::shock: לדברי הטלפנית החביבה. בקיצור- נראה לי שאני יילך על טנדר, פחות מ-500 ש"ח ליום

פורסם
בדקתי. באלדן- פג'רו עולה 1000 ש"ח ליום- והרכב "לא רשאי לרדת מכבישים סלולים כי הוא לא מיועד לזה":shock::shock: לדברי הטלפנית החביבה. בקיצור- נראה לי שאני יילך על טנדר, פחות מ-500 ש"ח ליום

הוא שאמרתי, עוד בהודעה הראשונה שלי, רק שמר "אלדן" מיהר לקטול אותי.... יש פאג'רו אבל אסור לרדת איתם לשטח לפי ההסכם. אז איפה "רק תסכים לבדיקת מרכב תחתון ואז אין בעיה.."?

פורסם

בחיי לא שמעתי שטות כזאת שבנאדם משכיר רכב שטח ולא נוסע בשטח!

אם הטלפנית אמרה את זה אז היא מפגרת שלא יודעת על מה היא מדברת כנראה...

פורסם

מסתבר שהיא יודעת ואלה דרישות החברה. כשדיברתי איתה היא אמרה שהיא צריכה לבדוק עם ההנהלה אם אני יכול להשכיר את הרכב "לשימוש שבילים רגוע" וחזרה עם התשובה שכבר כתבתי. לפי דעתי הם מכסתחים את עצמם שבמקרה של נזק יגידו שבמעמד ההשכרה נחתם שלא יורדים עם הרכב לשטח...

פורסם

באלדן אתה לא חותם שהרכב לא יורד לדרכים לא סלולות.

במעמד ההשכרה יגידו לך את המשפט הבא "הביטוח אינו מכסה נזק לצמיגים ולמרכב התחתון של הרכב,הרכב אינו ג'יפ (למרות שבעצם השכרת ג'יפ) ויש לנסוע איתו בדרכים סלולות בלבד" (הניסוח ישתנה מסניף לסניף אבל זה הבסיס).

במציאות מה שיקרה כאשר תחזיר את הרכב (במידה ומדובר בג'יפ או בטנדר 4X4) ירשם לך על גפי טופס החזרה "חשד לנזק במרכב תחתון" (נוהל של החברה שנוגע לרכבי 4X4) מה שיקרה אחרי זה ימולא לך דו"ח ידני על "חשד לנזק מרכב תחתון" וישלחו אותך לדרכך, בהמשך היום (או אחד מהימים הקרובים) הרכב ישלח לבדיקת מרכב תחתון, אם וכאשר יתגלו נזקים החברה תיצור איתך קשר ותודיע לך כי נמצא נזק ואתה מחוייב לשלמו(כמובן שאם לא ימצא נזק החברה פשוט תקרע את הדו"ח ותחזיר לך את הפיקדון).

זה כול הסיפור וכול מה ששונה בסיפור הזה הוא שהפיקדון לא מוחזר לך באותו רגע שהחזרת את הרכב אלה רק אחרי שהרכב נבדק ונמצא תקין.

כול עוד אתה מתכוון לשכור גיפ לטובת נסיעת שבילים רגוע ולא תחזיר את הרכב מכוסה עד הגג עם בוץ או עם צמיגים גמורים לא אמורים לעשות כול בעיה בזמן החזרת הרכב

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

זה לא באמת לשבילים...:twisted::twisted: רק אמרתי לה את זה כי אם הייתי אומר מעלה מכמש לדוגמה אני בטוח שהיא היתה מנתקת לי בפרצוף

• תוכן חדש...