Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוואו ביג - LT BIG אוט' 1.4

היה בליסינג.

שנת 2008, ק"מ 120,000

אחריות לשנה על גיר מנוע מזגן והגה כח.

צבע כסף.

זה המחירון שלו : 47,500 ש"ח אחרי השקלולים

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21492&Year=2008

המחיר שמבקשים עליו זה 33,000

זה מחיר מאוד נמוך, לא בגלל שיש בעיות עם הרכב.

זה בגלל שזה יום מבצע של לוינסקי והם רוצים להפטר מהרכבים.

השאלה זה אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה. או שהעסקה שווה.

47,500 ש"ח

תודה מראש,

אלון

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה. זה לא מה ששאלתי.

שאלתי אם שווה לקנות את הרכב במחיר הזה.

האם הייתה לך התנסות עם הרכב? האם הוא מספיק אמין?

ואם זה לא שווה אז איזה רכב כן שווה לקנות במחיר הזה?

תודה

פורסם

כל רכב ממודל כזה שווה לקנות במחיר הזה, השאלה האם הוא ישתלם מבחינת סכנה של חיים ומוות ומבחינת עלויות אחזקה.

בתקציב כזה, עדיף לקנות קורולה או סיוויק ממודל 2001-2, יותר אמין ויותר בטוח.

לפי איך שאני רואה, אתה בן אדם שמחפש רכב חדש ומתפעל מה אפשר להשיג במחיר הזה, חבל, תשמור על עצמך מאשר על הכיס.

Polo 2012

פורסם

הרכב הזה לא סתם מתומחר כל כך נמוך - הוא אמנם שנת 2008 אך אני מתקשה למצוא סיבה טובה למה לקנות אותו.

מדובר ברכב לא בטחותי בעליל ושתיין דלק בלתי נלאה.

אני מעריך שמדובר ברכב ששימש כרכב ת"ש לסגני אלופים - ולפיכך סביר להניח שהבלאי שלו די משמעותי.

גם שמירת הערך שלו תהיה בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב חברה תודה רבה נראה לי שהבנתי את הרעיון.

תבינו פשוט את השיקול שלי. יש לי מיצובישי גאלאנט 2000. והיא כבר די זקנה.

אני חושב שאולי אפשר למכור אותה ב19

וחשבתי שזאת השקעה טובה לרכב שנת 2008, עם אחריות והכל.

ד.א האוואו היה בקוקה קולה לאיזה מנהל.

פורסם

קודם כל אל תקשיב לכל מה שכולם אומרים, זה ככלל... כמעט כל רכב שתציע חוץ מהמיינסטרים יגידו לך: לא בטיחותי או טוחן דלק או לא אמין וכו'... חצי מדינה פה נוסעת על מאזדה 3 בלי לשים לב שביחס למשפחתית הוא טוחן דלק ברמות גבוהות ונוח בערך כמו שרפרף.

לא חושב שיש באוואו משהו עד כדי כך בעייתי מבחינה בטיחותית כדי לא לרכוש אותו, כמובן ששיקולי בטיחות הם למשתמש בלבד, החלטה שלך לגמריי.

אחרי כל זה, בקשר לרכב הזה ספציפית לא הייתי מתקרב פשוט מפני שהוא עשה כבר 120K בשלוש שנים (במקרה הטוב) שזה 40K לשנה, בטח גם אצל כמה נהגים ולפי הקילומטראז' אני לא מאמין שהתנהגו איתו כל-כך בעדינות... 120K זו נסועה גבוהה לשלוש שנים, במיוחד לרכב מהמזרח הרחוק (בלי קשר לזה שהוא קוריאני, שוודאי לא מוסיף, גם לקורולה לא הייתי מתקרב עם נסועה כזו גבוהה...)

לדעתי אם זה הסכום שאתה יכול להרשות לעצמך, לך על שנתון יותר נמוך ועל רכב שמור יותר.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בטיחות האוואו גרועה לא סתם משמועות. במבחני הריסוק של EuroNCAP היא קיבלה כוכב וחצי...

לעומת זאת על פי המבחנים האמריקאיים, היא קיבלה בין סביר (על פי ה-IIHS) לטוב (על פי ה-NHTSA).

מעבר לבטיחות, הרכב הוא לא כל כך נורא כמו שאוהבים לתאר אותו. הוא מרווח יחסית ומציע שימושיות טובה. ההתנהגות שלו די אמריקאית, עם הגה שלא מרגיש באמת מחובר לגלגלים ותנודות מרכב לא משרות ביטחון. עם האוואו עדיף לא לנסות לקחת סיבובים מהר מידי... מעבר לזה, לצרכי המשתמש הרגיל של שינוע נוסעים ומטען מנקודה א' לנקודה ב' הרכב מספק בהחלט.

ובכל זאת, עקב הבטיחות הלוקה, גם אני מצטרף להמלצה להתרחק, על אף המחיר המפתה מאוד. ישנן עוד מכוניות עם מחירונים ברצפה ובטיחות טובה בהרבה (מאגן, C4 לדוגמה, שנמכרות במחירים נמוכים מאוד ביחס לשנתון).

פורסם

בקשר למאזדה אתה צודק בכל מילה אבל האוואו הוא פשוט נורא!

אין קשר למיינסטרים, הקשר בינו לבין שברולט הוא אך ורק הסמל שלו כל שאר הרכב זה תוכניות עבר של דייהו והרכב פשוט בושה.

שתיין דלק זאת מחמאה בישבילו, נסעתי על אחת בנפח של 1.8 כשברישיון רשום 122 כ"ס זה הרגיש כמו 60.

בקיצור באמת באמת לא להתקרב לא שווה אפילו 20 שדרך אגב לגבי הסחירות שלו לעתיד(כי גם את זה אתה צריך לקחת בחשבון) תקבל הצעות רק מסוחרים כאשר ההצעות הן מחצי מחיר ומטה מהמחירון.

כל התגובה היא לאחר מסע מפרך של ניסיון מכירה של אחת כזאת כאשר החברה שלי חשבה בידיוק כמוך על וואו רכב בשנתון גבוהה במחיר מציאה, אני מבטיח לך שהגאלנט שנת 2000 עדיפה עליה בהרבה.

בהצלחה.

פורסם

אם מאזדה 3 נוחה כמו שרפרף, אז שברולט אוואו נוחה כמו רצפה. ומרגישה כמו דייהו משנות ה-90. אפילו יונדאי גטס מרגישה יותר חדישה ממנה.

כוכב וחצי מתוך 5 תוך כדי פגיעות קשות באיזור הראש והחזה זה ניראה לך סביר ? זה מתאים למכוניות לא בטוחות מלפני עשור,כלומר,דייהו של שנות ה-90.

לסיכום , למרות שהוא שנת 08, והוא זול, אתה בדיוק מקבל מה שאתה משלם עליו.ולמרות ה-8 שנים הבדל,אני בספק גדול אם אתה תרגיש הבדל בין הגלאנט שלך לזוועה הזאת.

פורסם
טוב חברה תודה רבה נראה לי שהבנתי את הרעיון.

תבינו פשוט את השיקול שלי. יש לי מיצובישי גאלאנט 2000. והיא כבר די זקנה.

אני חושב שאולי אפשר למכור אותה ב19

וחשבתי שזאת השקעה טובה לרכב שנת 2008, עם אחריות והכל.

ד.א האוואו היה בקוקה קולה לאיזה מנהל.

1. תשכח מלמכור את הגאלאנט ב-19, מחיר השוק נמוך יותר בכמה עשרות אחוזים.

2. אוואו (והאמת שרכב בכלל...) אינו השקעה טובה כי הערך שלו תמיד יורד...:)

3. מעניין שכל הרכבים יוצאי ליסינג היו של איזה מנהל...הבעיה היא שחברה כמו קוקה קולה - סביר להניח שנותנת למנהליה מכוניות לפחות ברמה של מאזדה 3.

4. חפש לך איזה מאזדה לנטיס / פורד פוקוס /יונדאי אקסנט / יונדאי אלנטרה מ-2004 הן תמורה הרבה יותר טובה לכסף מהאוואו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוואו הוא הרכב של הסוכנים ושל מנהלי המחוזות בקוקה קולה, רוב הרכבים שהיו ברשותם נסעו סביב 120 אלף קילומטרים. שים לב שהרכב היה מכוסה כולו במדבקות לוגו של קוקה קולה, הצבע בטח לא יצא נשכר מזה.

ספיציפית ידוע לי שבקוקה קולה היו מאוד לא מרוצים מהרכבים האלה וסבלו מהרבה תקלות, הרבה גירים שהתפגרו. הם הוחלפו לאחרונה בכמה נגלות ליונדאי אקסנט.

שבוע טוב.

פורסם

המחיר פשוט מצוין.

לגבי מכירה עתידית - לא היה מדאיג אותי כלל, אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב במשך 3 שנים לפחות.

חישוב זריז - קיבלת 13,500 ש"ח הנחה על מחירו כרגע.

צא מנקודת הנחה שעוד 3 שנים הרכב יהיה שווה 20 אלף ש"ח במחירון המשוקלל - יש לך 13,500 ש"ח מרווח משחק.

אני מניח שאם תרצה למכור את הרכב ב-6,500 ש"ח, יהיה קונה לרכב בן 6 במחיר הנ"ל.

לגבי עניין המנהל - בולשיט. כמו שנאמר, זה רכב של סוכני השטח והמנהלים שלהם, ולכן יש לו ק"מ מאוד גבוה יחסית לרכב בן 3.

לגבי כל היתר לא אגיב כי אין לי מושג לגבי האמינות שלה, בטיחות או צריכת דלק. תצטרך להאמין לכל יתר האנשים.

את הגלנט תשכח מלמכור במחירון - השוק מרסק לרצפה רכבים שאינם חסכוניים בצורה קיצונית או שנתפסים ככאלה, ואתה תמכור בהתאם, אלא אם יגיע פראייר. אל תסמוך על זה.

פורסם

אני מסתכל עכשיו על המבחן NCAP של האבאו ומשהו פה הזוי לחלוטין-

בפגיעה פרונטלית, הנהג גמור פחות או יותר, רמת פגיעה גבוהה מאוד בחזה ובצוואר.

ומצד שני, בפגיעה צדדית ההגנה מעולה, הציון לילד במושב בטחון הוא מבין הגבוהים שראיתי, ואפילו ההגנה על הולכי רגל טובה מרוב הרכבים שראיתי.

מסקנה: המקום שעדיף להיות בו בתאונה עם אבאו הוא לפני מכסה המנוע.

• תוכן חדש...