Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור... קח בחשבון שרוב האנשים נותנים לך חוות דעת סטייל פייסבוק, הכל שחור או לבן, הבעיה היא שבחיים האמיתיים הכל רציף ויש הרבה אפור... אני אישית לא הייתי מתקרב לאוואו כי לדעתי אפשר במחיר הזה למצוא מציאה אחרת טובה ומשתלמת יותר (דגש על מציאה, למשל קיה ריו, אקסנט, אלנטרה, סראטו, אלמרה ויש עוד כמה, בוודאי שגם על חצי מהם יאמרו לך שאלו רכבי זבל אבל לא נורא :))

לכל מי שמדבר על בטיחות, שימו לב רנו מגאן המשפחתית הכי בטוחה בארץ, המחירון שלה בזבל... כנראה לרוב האנשים חשוב שהגיר האוטומטי יחזיק מעל 5 שנים יותר מאשר לא למות בתאונה מדרגה מאוד מסויימת (תאונה קטלנית, גם רכב עם 10 כוכבי בטיחות לא יציל אף אחד...), כמה אירוני הא? אלה החיים...

אז מי כאן הפסיכי? תפסיקו לנעול אנשים רק על רכבים מסויימים...

חבל שאתה דווקא מתמקד רק על נושא אחד שהעלו פה שהוא הבטיחות הגרועה של הרכב, אבל אם תשים לב קצת יותר לכל התגובות שניתנו כאן תראה שכל העסקה גרועה וכבר אמרתי קודם, רק חבל שאתה מעדיף להעלים עין ולהתמקד בבטיחות של רנו אל מול המחירון שלה.

רפרוף מהיר בתגובות ותראה שנאמר רבות חוץ מהבטיחות גם על צריכת דלק גבוהה מאוד!(נתון מאוד מאוד חשוב במיוחד לימינו).

התנהגות כביש על הפנים ואני אצטט ההגה מרגיש כאילו מחובר בגומי ובאמת שמי שרשם את זה צודק הנהיגה בה הזכירה לי נהיגה בסופה צבאית ממוגנת שאתה מחזיק את ההגה ישר בשתי ידיים והאוטו משייט לו לצדדים.

וביצועים עלובים, כל זה מרכב שנת 2008, שדרך אגב רוב הרכיבים שלו אם לא כולם הם תכנונים מיושנים של דייהו אז סלח לי גם אם תיתן לי אותה חינם בהחלפה על הגולף 99 שלי אני לא מחליף.

אהה כן ורציתי להגיד שלפחות ההצעות חלופה שלך הם שפויות וטובות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

חבל שאתה דווקא מתמקד רק על נושא אחד שהעלו פה שהוא הבטיחות הגרועה של הרכב, אבל אם תשים לב קצת יותר לכל התגובות שניתנו כאן תראה שכל העסקה גרועה וכבר אמרתי קודם, רק חבל שאתה מעדיף להעלים עין ולהתמקד בבטיחות של רנו אל מול המחירון שלה.

הויכוח על בטיחות התחיל מהאוואו ונמשך למחוזות אחרים ככה שלגבי האוואו לא מנסה להצדיק או לא להצדיק את מצבו הבטיחותי. אני פשוט באופן כללי נגד להפחיד אנשים לגבי בטיחות. בן אדם יעשה את השיקול שלו לגבי בטיחות של הרכב, לבוא ולהגיד "אתה לא נורמלי שאתה בכל שוקל רכב כזה", זה שטויות.

רפרוף מהיר בתגובות ותראה שנאמר רבות חוץ מהבטיחות גם על צריכת דלק גבוהה מאוד!(נתון מאוד מאוד חשוב במיוחד לימינו).

התנהגות כביש על הפנים ואני אצטט ההגה מרגיש כאילו מחובר בגומי ובאמת שמי שרשם את זה צודק הנהיגה בה הזכירה לי נהיגה בסופה צבאית ממוגנת שאתה מחזיק את ההגה ישר בשתי ידיים והאוטו משייט לו לצדדים.

וביצועים עלובים, כל זה מרכב שנת 2008, שדרך אגב רוב הרכיבים שלו אם לא כולם הם תכנונים מיושנים של דייהו אז סלח לי גם אם תיתן לי אותה חינם בהחלפה על הגולף 99 שלי אני לא מחליף.

אהה כן ורציתי להגיד שלפחות ההצעות חלופה שלך הם שפויות וטובות.

אין לי שום ספק שבאופן כללי האוואו הוא מהרכבים היותר נחותים בהשוואה למה שניתן להשיג במחיר דומה, לכן גם הצעתי לפותח השרשור (יותר מפעם אחת) לא לבחור באוואו (ובוודאי שלא בזו הספיציפית שכבר טחונה גם ככה) אלא באחת החלופות, שאם נעבור עליהן בדקדוק אני בטוח שעל חצי מהן יגידו שהם רכבי זבל, מה לעשות? אנשים פה צריכים להבין שרוב הנהגים זקוקים לרכב כדי להגיע מנקודה א' לנקודה ב', לאו דווקא רכב מהיר במיוחד או עם אחיזת כביש כמו של גולף.

מסכים לגמריי שהאוואו הוא רכב שבעיקרון עדיף להתרחק ממנו. לפחות אני אישית לא הייתי מתקרב ולא בגלל הבטיחות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...