Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אתמול אני מגיע להורים ורואה את הקרוז של אבי בחנייה, כשאורות החניה השמאליים בלבד דולקים (קדמי ואחורי). צד ימין - כבוי.

הרכב כמובן כבוי ונעול. פתחתי את האוטו, סובבתי את מתג האורות - לא מכבה. קלטתי שידית האיתות נמצאת למטה,

כלומר אבי אותת שמאלה בכניסה לחניה והידית לא חזרה למרכז (חניה מקבילה לכביש, בקושי סיבוב הגה) וכך הוא כיבה ונעל את האוטו.

העברתי את הידית למרכז - אורות כבים. העברתי למעלה - אורות ימין דולקים! וכל זה שהרכב כבוי.

האם זו עוד אופציה משונה מבית דייהולט (כיבוי תאורת קונסולה עם מתג אורות ראשי, אורות רוורס נדלקים בפתיחת בגאז')

או תקלה טכנית? אשמח אם בעלי קרוז יעשו ניסוי קטן.

תודה :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למה אופציה לא ברורה?

זה מאפשר לך להדליק אורות חנייה גם במקרה והרכב מכובה.

ברוב הרכבים יש את האפשרות הזאת, הביצוע שונה מרכב לרכב.

פורסם

זה גימיק שהיה קיים עוד בחיפושית הישנה שהיתה לי (מודל 73 דגם אמריקאי) למרות שאני לא יודע אם זה היה מקורי שם.

בכל אופן,

הרעיון הוא שכאשר הרכב חונה בצורה בולטת זו דרך לסמן את הבליטה לעוברי הדרך האחרים.

נ.ב,

גם לצד השני זה יעבור, כלומר בהתאמה ימין בלבד או שמאל בלבד.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

נשמע כמו התאמה לחוק הגרמני שמחייב אור חניה כאשר הרכב חונה במקום ציבורי שאינו מואר. מוכר לי, אם כי בדרך אחרת, עוד מימי הפרינץ 4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
למה אופציה לא ברורה?

כי זה נראה כמו תקלה (במיוחד בקרוז הספציפית שאוהבת לשרוף נורות כל כמה חודשים).

מודה לכם על ההסברים, לא ידעתי שזה מוכר.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פותח השרשור הולך ויוצא פיתה.

לאלא...

גם אני לא שמעתי על דבר כזה אף פעם.

ועבדתי בהשכרה, היו מסר רכבים וגם לחברים שלי. זו פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

מה שנקרא..."מממ - מעניין".

פורסם
נשמע כמו התאמה לחוק הגרמני שמחייב אור חניה כאשר הרכב חונה במקום ציבורי שאינו מואר. מוכר לי, אם כי בדרך אחרת, עוד מימי הפרינץ 4.

פעם ראשונה אני שומע על כך,

והייתה לנו אודי 80 ו-100.

נשמע נכון מאוד, במיוחד באיזורים כפריים או ערים באירופה שבהן אחרי השעה 21:00 מכבים את תאורת הרחוב.

משכנתא זה קל

פורסם

עוד בנושא תאורה, אתמול קיבלתי שברלוט קרוז מליסינג, לא ברור איך לכבות את הפנסים הקדמיים אם זה בכלל אפשר.

כאשר מסובבים את כפתור התאורה למצב "0" התאורה הפנימית של הרכב כובה, אך הפנסים החיצוניים נשארים דולקים.

יש למישהו מושג אם זה מכוון או תקלה?

פורסם

לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה בשלט תכבה את האורות וגם תרים את החלונות.

במקרה ואתה לוחץ לחיצה קטנה, האורות ייכבו אחרי כמה דקות.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...