Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה, למה ישראל לא קונה דלק מונצואלה? עם כל המיסים לא היינו עוברים את השקל לליטר:lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
מישהו אמר: ישנם השקר, השקר הגס והסטטיסטיקה. ובמה הדברים אמורים? הממוצע של הכנסות האוכלוסייה במדינה כוללת את כולם - גם את הטייקונים, גם את המאושרים ברעננה, גם את המסכנים בלוד, ואפילו את הקבצנים בתחנה המרכזית. וככול שהקיטוב בין האוכלוסיות גדול יותר - כך הסטטיסטיקה משקפת פחות את המצב בשטח. והאמת המרה היא שמצב האזרח בישראל אשר איננו איש עסקים ולא אחד שקיבל ירושות נדיבות, אלה סתם שכיר, אפילו בעל משכורת יחסית מכובדת הוא בכי רע מבחינת איכות החיים שזה כולל גם את איכות הסביבה, את הביטחון האישי, את הנגישות לתרבות, וכן הלה. ואז כמו שנוהג לאומר אחד הכתבים - שלא יעבדו עליכם.

אני לא יודע - אני רק יודע שאנשים מתקשים לסגור את החודש,

אני יודע שמי שמספק את הסחורות לחנויות הן משאיות שמן הסתם עובדות

על סולר - ככל שהוא מתייקר כולנו אוכלים אותה, מספיק לראת את מחיר החלב

ל2008 ולראות את מחיר החלב כיום,

חלק נרחב מהמס שאנחנו משלמים זה הודות לאירגונים הירוקים, שמעודדים

תח"צ ורוצים להרוג כמעט את תרבות הנהיגה בישראל, יצא לי להתדיין איתם

בפורומים אחרים, ממש לדבר אל קירות, ומצידם, שמחיר הדלק בישראל יהיה

גם 30ש"ח לליטר, - ממש רואים אנשים ממורמרים שפורקים את המירמור

שלהם על בעלי הרכבים, בטענה כמובן שאנחנו רוצחי סביבה ופאשיסטים ועוד

כל מיני "ברכות" למיניהם, - לך תבין אותם???!!!

מדינת ישראל משתייכת לאירגון הנכבד שנקרא OECD למרבה הצער ישראל נמצאת גם בתחתית טבלאות האירגון. בתחתית מבחינת ההשקעה באזרח ביחס למדינות אחרות. מצד שני, ישראל היא המדינה היחידה באירגון שממוצע הילודה שלה הוא גבוה כמו שלנו. אתה לא יכול לצפות מאנשים גם לעשות יותר ילדים ממה שהם יכולים להרשות לעצמם וגם שהמדינה תצליח להשקיע בכולם סכום כסף אסטרונומי. רוב האנשים במדינות מתקדמות ומודרניות עושים ילדים לפי היוכולת ולא לפי זה שהם צריכים לתקתק ילדים.

אפילו הסטטיסטיקה שהיא משוכללת יותר איננה משקפת את המצב בפועל, ואני רואה זאת מבחינת מצבי האישי. אדם במעמדי באנגליה לא יגור במזבלה בה אני גר. הוא לא יכביד את עצמו במחשבות איך למנוע פגיעות ברכבו ובשאר רכושו בכל רגע נתון, וכן הלה וכן הלה. בתכלס, אם ארצה את איכות החיים של אנגלי כאן בארץ - יצטרך להרוויח פי כמה וכמה יותר ממנו. מה שכן - הוא יצטרך לשלם לא מעט כסף ע"מ לנפוש בים וליהנות מהשמש, דברים שבאים לי בחינם.

אבל מה שכן - לפני 20 ומשהו שנה הגעתי הנה עם 2 מזוודות של בגדים זולים, 40 דולר שהבנק המרכזי של ברית המועצות הסכים לפרוט לי והנייר "אישיות זו הינה חסרת אזרחות ורשאית לצאת את גבולות ברה"מ בכל מעבר גבול". והנה אני כבר מעיז להשוות את עצמי לאנגלי אשר איננו נמנע בין המעמדות הנמוכים :-)

חס וחלילה אני לא בא להקניט אותך או משהו. אני רק יכול לומר לך שבתור עולה חדש שבאת לארץ. אף מדינה בעולם לא הייתה משקיעה בך כל כך הרבה כספים ומאמצים כמו שמדינת ישראל עשתה. ישראל היא המדינה היחידה בעולם שמשלמת למהגרים יהודים ועוזרת להם להתאקלם מבחינת עבודה, דיור והשתלבות בחברה הישראלית. באמריקה היית מקבל קדחת.

אם כל הכבוד ובשיא העדינות והזהירות אני אומר שזה קצת כפיות טובה לעולה חדש שקיבל עזרה מהמדינה להתאקלם לבקר את המדינה שקלטה אותו. חלק ניכר מהמיסים הולך על לעזור לעולים חדשים שממשיכים לבוא וזקוקים גם הם לעזרה וסיוע כמו שאתה קיבלת בזמנו. כשההורים שלי עלו בשנת 1950 לארץ הם קיבלו שמיכות וצריף מפח במעברה. זה הכל.

סתם שאלה, למה ישראל לא קונה דלק מונצואלה? עם כל המיסים לא היינו עוברים את השקל לליטר:lol:

ונצואלה היא החברה הקרובה ביותר של אירן. הדיקטטור הוגו צאב'ס הוא תומך נלהב של אחמינגאד ימח שמו ושל מועמר קדאפי שרוצח בעמו. נראה לך שהוא רוצה להיות ידיד של ישראל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מדינת ישראל משתייכת לאירגון הנכבד שנקרא OECD למרבה הצער ישראל נמצאת גם בתחתית טבלאות האירגון. בתחתית מבחינת ההשקעה באזרח ביחס למדינות אחרות. מצד שני, ישראל היא המדינה היחידה באירגון שממוצע הילודה שלה הוא גבוה כמו שלנו. אתה לא יכול לצפות מאנשים גם לעשות יותר ילדים ממה שהם יכולים להרשות לעצמם וגם שהמדינה תצליח להשקיע בכולם סכום כסף אסטרונומי. רוב האנשים במדינות מתקדמות ומודרניות עושים ילדים לפי היוכולת ולא לפי זה שהם צריכים לתקתק ילדים.

חס וחלילה אני לא בא להקניט אותך או משהו. אני רק יכול לומר לך שבתור עולה חדש שבאת לארץ. אף מדינה בעולם לא הייתה משקיעה בך כל כך הרבה כספים ומאמצים כמו שמדינת ישראל עשתה. ישראל היא המדינה היחידה בעולם שמשלמת למהגרים יהודים ועוזרת להם להתאקלם מבחינת עבודה, דיור והשתלבות בחברה הישראלית. באמריקה היית מקבל קדחת.

אם כל הכבוד ובשיא העדינות והזהירות אני אומר שזה קצת כפיות טובה לעולה חדש שקיבל עזרה מהמדינה להתאקלם לבקר את המדינה שקלטה אותו. חלק ניכר מהמיסים הולך על לעזור לעולים חדשים שממשיכים לבוא וזקוקים גם הם לעזרה וסיוע כמו שאתה קיבלת בזמנו. כשההורים שלי עלו בשנת 1950 לארץ הם קיבלו שמיכות וצריף מפח במעברה. זה הכל.

ונצואלה היא החברה הקרובה ביותר של אירן. הדיקטטור הוגו צאב'ס הוא תומך נלהב של אחמינגאד ימח שמו ושל מועמר קדאפי שרוצח בעמו. נראה לך שהוא רוצה להיות ידיד של ישראל?

כשזה נוגע לכסף כולם חברים. 8)

פורסם
אם כל הכבוד ובשיא העדינות והזהירות אני אומר שזה קצת כפיות טובה לעולה חדש שקיבל עזרה מהמדינה להתאקלם לבקר את המדינה שקלטה אותו.

שוב אנחנו גולשים לאוף-טופיק, אך על הדבר הזה קשה לי להבליג. עוד לפני 20 שנה התיחו בי האשמות שבתור עולה חדש אני משתייך לקבוצה אשר כביכול מקבלת דירות, רכבים וכדומה. לא זאת הייתה האמת. הדבר היחיד שקיבלתי היה סל קליטה בגובה 3000 ש"ח. קיבלתי אומנם גם מלגת לימודים - אך זה בא מסוכנות היהודית ולא ממדינת ישראל. מאז מעולם לא ביקשתי לא דמי את האבטלה ולא את דמי ביטוח הלאומי. המיסים ששילמתי בשנים עברו מסתכמים בכ-2 מיליון ש"ח. אז די אם הדעות הקדומות וההתנשאות המיותרת.

פורסם

כולם פה מדברים שצריך לעשות משהו אז למה לא אחרי איזה מיפגש או משהו לצאת להפגנה הרי למיפגש כולם מגיעים אבל שמדברים על הפגנה באים בדיוק 10 איש וזהו...

וכמו שאחד אמר למה לא ליסוע 20 רכבים ללא דלק ואז לעצור הרי זה לא נחשב הפגנה.

והמישטרה תעדיף לחלק דלק בישביל לפנות את הרכבים במקום להזמין 20 גרריסטים.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...