Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון יד - איפה עדיף לרכוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות שעון יד לעצמי (ככל הנראה הבחירה תהיה DS PODIUM של Certina), אשר מחירו בארץ כ1700 ש"ח.

לאור העובדה שכמה קרובי משפחה טסים לחו"ל בזמן הקרוב (ארה"ב, ונציה) עלתה האפשרות לקנותו בחו"ל או בדיוטי פרי.

שאלתי היא - מה פער המחירים והאם הוא שווה את ההמתנה?

וכמובן אם כבר ישנם שעונים יפים אחרים באותו מחיר אתם מוזמנים להוסיף, הם ישקלו.

תודה!

Insane things comes from insanely people.

פורסם

קניתי לאבא שלי Certina בצ'יקו גראנד קניון חיפה ב-1600 שח. אחלה שעון, 3 שנות אחריות. הוא יפייפה ואבא שלי ממש אוהב אותו.

הבאסה שהוא הפסיק לעבוד אחרי 5 חודשים. כנראה סוללה גמורה או משהו אז לא בהכרח שמדובר על שעון לא איכותי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני כבר 6 שנים עם השעון הזה ואז הוא עלה כ 1800 ש"ח בבורסה לתכשיטים

פעם אחת נגמרה הסוללה, הזכוכית מאוד עמידה למכות, הרצועה נקרעה אחרי 3 שנים אבל לשמחתי לא אהבתי את הרצועה החומה וקניתי באיביי רצועה שחורה עם תפרים אדומים מה שמשדרג את המראה.

מאוד מומלץ

פורסם

1700 שקל לאיזה דגם של הפודיום? הפודיום היא משפחה די גדולה של דגמים (הכי גדולה אאל"ט) ויש בה כל מיני גדלים וצורות. אם המחיר הוא לדגם רצועת מתכת עם כרונוגרף אז המחיר מצוין! גם בארה"ב הוא עולה בערך ככה (400-500 דולר).

השעון בפרסומת של ה-1990 זה הפודיום GMT דגם יחסית חדש המחיר מתייחס לדגם עם רצועת ער, עם רצועת מתכת זה עניין של עוד 200 שקלים.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אני את הDS PODIUM שלי קניתי מענק השעונים ברמת גן ב1550 ש"ח (רצועת מתכת, רצועת עור לדעתי לא נראית טוב עם השעון ולא סתם יש תוספת של כמה מאות בשביל רצועת מתכנת...) עם 5 שנים אחריות, כדאי לבדוק...

פורסם

לפי מה שזכור לי, ב"ענק השעונים" הוא עולה קרוב ל2000 ש"ח, משיטוט באתר האינטרנט שלהם.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...