Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו שמע על התחנה הנ"ל? המחיר שם לליטר סולר יחסית זול, 7.09 שקל לליטר.

ידועה כתחנה לא איכותית/מוהלת? אשמח לתגובות

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

לתחנת דלק יבור יש הסטוריה של מהילות,שומר נפשו ירחק, עדיף בנעמן (הכחול הגדול)

פורסם

ומי מכיר את תחנת דלק נעמן? למי שלא יודע תחנת דלק נעמן היא עצמאית. לא שייכת לאף אחת מחברות הדלק. מה הביטחון ששם לא מוהלים? אני אישית לא לוקח צאנ'סים. כאשר אני באזור אני פשוט ממלא בתחנת דלק טן שנמצאת בדיוק ממול תחנת הדלק נעמן.

הם בסך הכל גובים 2 אגורות יותר על הבנזין שלהם וככה אני יודע שאני ממלא מחברה מסויימת ולא בתחנת דלק "אלמונית" כביכול.

דרך אגב, מעניין מתי יגיע היום ואם הוא יגיע בכלל שבו תחנת דלק תציב אישור לגבי איכות הדלק שלה באותה המידה שעסקים בתחום המזון מציבים אישור כשרות. דווקא רעיון לא רע, אישור "כשרות" לדלק. רק שלא יתנו את האחריות לכשרות לדלק ביידי הרבנות.

אז בהחלט יהיה "שמח" :lol:

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...