Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אישתי ואנוכי חושבים לצאת לטיול בקיץ הקרוב, הכיוון זה אירופה.

מידע חיוני:

1.הטיול יהיה יימשך כשבוע, יום לכאן או לכאן.

2.לא איטליה.

3.חייב מסלול שיאפשר מקומות עצירה נוחים בהתחשב בכך שאנחנו עם תינוק בן חצי שנה (כעת).

4.אפשרי שזה יהיה מסלול נסיעה בין 2 מדינות.

5.עדיפות למקום עם נופים יפים (הרים,אגמים וכו').

6.כבישי נהיגה מהנים.

7.שיהיה מקום שיש מה לעשות (אתרים,מוזיאונים,מוטוריקה,אוכל טוב).

זהו בערך.

שאלה- איך שוויץ ?

תודה לעוזרים.

אשמח לטיפים מאנשים שביקרו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם לא היית שם וטו על איטליה, הייתי מציע לך את דרום איטליה, מזג אוויר מעולה, נופים עוצרי נשימה (הכי יפים שראיתי עד כה באירופה), כבישים מפותלים אבל אי אפשר באמת להנות מנהיגה כי הם מאוד צרים, וכמובן לא צריך להזכיר את האוכל.

אופציה אחרת היא לטוס למינכן, לבקר ביער השחור ולהמשיך לשוויץ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

איך שווייץ? יקרה ודי סנובית.

בהתאם לדרישות, אני יכול להציע מנסיון את המסלולים הבאים: קטלוניה-דרום צרפת, הולנד-פלנדרס-לוקסמבורג, בוואריה-טירול או סקוטלנד-אירלנד.

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים, אשמח להרחיב.

פורסם

ה"וטו" על איטליה לא נובע מכך שאני שונא את המקום, נהפוכו, אני באמת ובתמים מקווה שביום מן הימים אמצא את עצמי גר באיזור מראנלו (ולא רק בגלל פרארי, איזור מדהים!).

פשוט בשנה האחרונה כבר הייתי פעמיים באיטליה, פעם ראשונה רומא, פעם שנייה צפון-מרכז.

צרפת לא מושכת אותי ואת אישתי, הולנד,סקוטלנד,שוויץ,גרמניה,אירלנד דווקא יכולים לעניין בהחלט.

חבר וותיק בפורום הציע לי מסלול שכולל את היער השחור עם עוד מקום וגם טעימה משוויץ, נשמע מעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אלה האופציות שקופצות לי לראש:

בבאריה וטירול

סקוטלנד (קצת לחוץ, האי סקיי שווה יומיים - שלושה לבד)

אירלנד (גם קצת לחוץ)

אנגליה - וויילס ואזור האגמים

והפירנאים בספרד

אני בטוח שתהנו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ביוגוסלביה - או הפיצול הנוכחי שלה - כבר הייתם? נופים, הרים, אגמים - מתאים לשבוע מתוכנן טוב. רק הכבישים לא משהו.

גם מסלול נופי מבודפסט לפראג דרך הרי הטטרה יארך כשבוע ויש בו ערים יפות והרים מרשימים.

פעם עשיתי מסלול - שקצת חופף את אחת ההצעות של דריש : מפרנקפורט-ריין-עמק המוזל-לוקסמבורג-מערות האן בבלגיה (שווה!)-סטיה לברוז' הישנה והמקסימה ומשם עם האוטו במעבורת (לגיוון) לקינוח בהולנד. כ-10 ימים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אין לי המלצה או עצות לגבי המקומות,

אבל קח בחשבון שלתינוקות יש סף נמוך לנסיעות ארוכות,גם לתינוקות שאוהבים להיות ברכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...