Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הדלק מהמכל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי פשוט להתקין כמה מנורות חזקות שיאירו את החנייה?

אם התאורה מספיק חזקה אולי הגנבים יפחדו להתקרב ויעדיפו חנייה חשוכה ואפלה אצל השכנים....

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהג מתחיל, תתפלא אבל המשטרה אמרה שהיא תפעל בהליכי חקירה, לקחו אותי לתחנה, שרפתי יום שלם עד שנכנסתי לחוקרת, היא לקחה עדות, משהו כמו 5 דק' אחרי שחיכיתי קרוב ל 5 שעות.

עברו כמעט 3 שנים מאז, אני עד היום מחכה =\.

לך תדע, אולי בעוד איזה עשור אני יקבל תשובה, ופתאום איזה פיצוי של כמה מאות אלפים XD!

תאמין לי משתלם להיות רמאי וגנב במדינה כזו, זה בושה, אבל אנשים יוצאים מדברים בכלכך קלות שזה מפתה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לא מתפלא מהתוצאה...

לגבי תאורה בחניה, אצלנו זה עשה שיפור משמעותי באזור שקרוב למזרח ירושלים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מצלמת אינטרנט לא מתאימה. היא לא מספיק רגישה בתנאי תאורה חלשים, אורך מוקד שלה קצר מאוד והיא מיועדת לצילום פנים מקרוב. מצלמת גוף טובה מאוד + עצמית עם צמצם אוטומטי עולים מעל 1000ש"ח (אפשר למצוא גם בחצי ממחיר הזה, אבל הרבה פחות רגיש לאור). אפשר למצוא מצלמה שבאה עם תאורת לדים, הגנה מפני מזג אויר החל מ-250 ש"ח בערך, מצלמה טובה לצילום לילה בסביבות 400ש"ח.

יש מצלמה על חוטית (אם בטריה שתספיק ליומים) ב400 שקל?

פורסם

בדיוק בסיום אני חונק אותו מאחורה, קושר אותו עם חוט ניילון, משכיב אותו על הרצפה עם רגל על הפנים ומתקשר למשטרה, עוד לא הספקתי להתקשר, הוא איכשהו ברח לי, הנעתי את הרכב ועשיתי אחריו מרדף, אני חייב לציין שהוא פשוט היה כמו אצן, לקח לי זמן לתפוס אותו.

:-) אם כולנו היינו כמוך -הפשע היה ממוגר

פורסם
יש מצלמה על חוטית (אם בטריה שתספיק ליומים) ב400 שקל?

יש, אבל איכות עד כדי כך ירודה שאין משמעות לשים מצלמה כזאת. אפשר למצוא אפילו בפחות. פעם קניתי מצלמה כזאת, איכות גרועה ברמות שאי אפשר לזהות אף אחד. במחיר הזה אפשר לקנות מצלמה חוטית סבירה שתתן מענה עד 10 מטר. מצלמה חוטית מתחברת לספק וחיבור שני לכניסת וידיאו, כגון מוניטור, מכשיר מקליט, מחשב. מעבר לכך, מדובר בסוללות 9 וולט שכל סוללה עולה 20₪. אלחוטי זה לא איכותי, למאט ציוד יקר באמת שלא זמין בחנויות שפגשתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1+ לרעיון להתקנת תאורה.

אצלי בשכונה, שכנה התקינה תאורה חזקה בחניה המקורה שלה. במידה ומתקרבים עד כמה מטרים בודדים מהמכונית, נדלקת נורה חזקה ומסנוורת. חשוב לציין שהדבר לא פוגע בשטח הציבורי של שאר הדיירים ולא מהווה הטרדה משום סוג שהיא לאף דייר.

רעיון מעולה ולפי מה שהבנתי, לא יקר.

פורסם

מזל שאצלי יש 2 חניות פרטיות אבל הבונבונירה ה3 חונה לי על הX בחוץ ושם אני מפחד שיעשו לה משהו, חוץ מזה שכל הבית שלי מרושת מצלמות בכל פינה יש שסורקות 24 שעות ככה שאני לא דואג. יש לי את הפרוג'קטורים שנדלקים אם עוברים את החיישן של השער כניסה, וגם אני רוצה לראות למי יש אומץ בכלל להתקרב למכונית שלי שלא יתפלא אם הוא יגמור באיזה חור.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

כדאי ללכת לתקן את הסוגר של המיכל דלק.... :?

כנראה שבסופ"ש אני ואבא נתקין בחניה שלנו זרקור, שאף אחד לא יחשוב להתקרב. למרות שהרכבים בחניה פרטית של בית פרטי במושב, כשהחלון שלי במרחק מטר וחצי מהם, בכל זאת... אני ישן די חזק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אפשר פירוט מדוייק איפה בחדרה?

אני מתחיל לחשוש.

אשמח בהודעה פרטית גם.

אגב, מה אתם חושבים על לקחת מצלמת רשת לחתוך לה את הכבל ולחבר לה איזה לד אדום שדלוק קבוע? יעשה את האפקט? :lol:

פורסם

למרות חוסר ההערכה מהמשטרה אני ממליץ ללכת ולהתלונן על הנזק שנגרם, אחרי זה הם עוד יגידו שרמת הפשיעה ירדה...

• תוכן חדש...