Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מזה כשנתיים ישנה ברשותי לאנטיס מודל 2000 1.6.

הרכב היה מצלצל בעת לחיצה קלה על דוושת הגז,ובמאמץ בעליות אפילו קלות.

מה לא עשיתי, הוחלפו סוגים שונים של פלגים.

הוחלף פילטר אויר.

בוצע טיפול 10.000.

בוצע ניקוי לחישן מד כמות אויר.

בוצע מילוי באוקטן 98.

מילוי דלק בתחנות שונות.

בוצע אינפוזיה.

בוצע ניקוי מצערת.

הוחלף לניסיון חיישן נקישות.

חיבור לסקנר ללא תוצאות.

כול הניסיונות הנ"ל בוצעו על ידי ולאורך שנתיים של ניסוי וטעיה...

הפיתרון נמצא על ידי. . .

אתמול החלטתי לפרק את מכסה השסתומים כדי לראות את מצב רצועת התזמון.

להפתעתי חשבתי שהרצועה הוחלפה על ידי הבעלים הקודמים שטיפל במוסך מרכזי מזדה ב 80.000 ק"מ.

סימני הכתוב על הרצועה לא היו, כמו כן התגלתה נזילת שמן ממחזיר שמן של אחד מהקמשפטים ( הקידמי).

לצורך פרוק הרצועה יש צורך להוריד תושבת מנוע שמאל, לפרק פולי מנוע, לפרק 2 גלגלי שינים של הקמשפטים,ועוד...

הוחלפו 3 מחזירי שמן , מותחן, גלגלת, רצועה מקורית של מזדה.

יש לציין שהחלפת טימינג ברכב הנ"ל הינה לא פשוטה כלל ( יש לי 205 שם בעיניים עצומות אני עושה טיימינג).

משאבת מיים לא החלפתי.. ( אני יודע שעכשיו תגידו למה לא החלפת...) שתינזל תוחלף גם היא.

כאשר סימתי להרכיב את הטימינג הנעתי את הרכב ויצאתי לנסיעת מבחן.

להפתעתי המנוע הפסיק לצלצל!

לא במאמץ מלא של 5 אנשים, לא ללחיצה קלה/כבדה על הדושה,ממש כלום!

לעניות דעתי כאשר הרצועה מתישנת היא נהיית רפויה במקצת ולכן ישנם " חופשים" קלים במערכת התזמון שגורמים לצלצולים.

אני לא יודע אם זהו הפתרון לכול ריכבי מזדה לאנטיס המצלצלים אך אצלי זה פתר!!

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

דבר ראשון אני אישית שמח שעלית על הבעיה, אחרי המון זמן שזה שיגע אותך סוף סוף פתרת את הבעיה ועוד לבד אין יותר כיף מזה.

דבר שני יש מצבים שכמה שיניים בורחות בכיוון הטיימינג

אם זה בגלל מותחן שלא מבצע את העבודה שלו יותר או הרכבה לקוייה וכו..

פורסם

דיי ברור שבשביל להחליף מחזיר שמן של הקאמשאפט יש להסיר את הפולי שלו אבל לגבי הורדת רצועת הטיימינג מספיק שיחרור המותחן שלה לא?

:)
פורסם

במרבית הרכבים בלי להוריד גלגלת מנוע אי אפשר להסיר את הרצועת תזמון.

לעניין הצילצולים, בהחלט יתכן כי רפיון של רצועה תזמון עלול לגרום לכך, עקב חוסר תזמון קל של גלי הזיזים ואולי גם חוסר התאמה בין קריאות חיישני מהירות מנוע, במידה וקיימים שניים, על הארכובה ועל גל הזיזים.

• תוכן חדש...