Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חברים!

ראשית אפתח בדברי ברכה על הפורום המוצלח ביותר בנושא רכבים.

אני משוטט כאן כבר זמן מה, ונהנה לראות את הפעילות הברוכה של חברי הפורום במתן עצה טובה

וסיוע לכל פונה.

שמי ישראל בן 35 מי-ם.

נוהג על רנו 19 95' מזה כ-10 שנים!

לאחרונה היא עושה סימנים של סיום דרכה על הכביש.

מקוה בעזרתכם האדיבה למצוא את הרכב הבא שלי.

עלו והצליחו!

פורסם

יריב מפרדס חנה

איש מחשבים וכלכלן

בעבר הייתי בעלים של מוסך אופנועים גדול וסוכנות מכירות בת"א - כ-20 עובדים

חןבב רכב מגיל 0

בוגר קורס ראלי בסילברסטון - אנגליה (לפני הרבה שנים) כולל סיבוב מתנה בפורמולה 3

מכונית ראשונה אלפא ספיידר אחרי כן עשרות כלי רכב, רובם היו קופה.....(תמיד קניתי משומש!!!!!) חדש - רק בליסינג מהעבודה,

כיום, נרגעתי ומחזיק פוקוס 2005 - 5 דלתות ופיאט פונטו גרנדה.

פורסם

יריב מפרדס חנה

איש מחשבים וכלכלן

בעבר הייתי בעלים של מוסך אופנועים גדול וסוכנות מכירות בת"א - כ-20 עובדים

חןבב רכב מגיל 0

בוגר קורס ראלי בסילברסטון - אנגליה (לפני הרבה שנים) כולל סיבוב מתנה בפורמולה 3

מכונית ראשונה אלפא ספיידר אחרי כן עשרות כלי רכב, רובם היו קופה.....(תמיד קניתי משומש!!!!!) חדש - רק בליסינג מהעבודה,

כיום, נרגעתי ומחזיק פוקוס 2005 - 5 דלתות ופיאט פונטו גרנדה.8)

פורסם

היי,

אני איציק, בן 26 מכפר סבא

עוקב אחרי הפורום תקופה קצרה.

החלטתי להצטרף היום סוף סוף..

עד לפני חודש היה לי מאזדה 3 ספורט ספיריט, מכרתי אותה עקב קניה של רכב חדש.

הזמנתי יונדאי ולוסטר Elite, מצפה לקבל אותה בפברואר-מרץ.

פורסם

שלום לחברי הפורום.

שמי אלכסיי, לפני שנה קניתי סקודה פאביה החדשה.

כל מה שה בעל הרכב צריך לדעת על הרכב החדש אני כותב בבלוג שלי.

הונדה סיוויק 5D קומפורט, אוטומט, שנת 2013: בלוג הרכב

סקודה פאביה (5J) ספורט, 1.2 TSI י (105 כ"ס CBZB), ידנית (02T-LMG), שנת 2011: בלוג הרכב

פורסם

חברים שלום רב,

קבוצת פליקס שמחה להודיע על הצטרפותה ל CARSFORUM כספונסר.

מאז 1946 הפך "פליקס" שם נרדף לאמינות, מקצועיות, ותודעת שירות גבוהה. תחת קורת גג אחת תוכל/י ליהנות משירות מלא של מכונאות, חשמל, מיזוג אוויר, צבע ופחחות. בנוסף, מסל שירותים ייחודי המותאם לצרכים שלך וגם - לרכוש רכב חדש מתוצרת פולקסווגן באולם התצוגה החדיש והמפואר בסמוך למרכז השירות.

אמינות - במרכזי שירות פליקס מילה זו מילה! כל תיקון או טיפול מבוצע על פי הנחיות היצרן, מתועד במחשב ומחירו קבוע וידוע מראש.

מקצועיות - מרכזי שירות פליקס פועלים על פי הסטנדרטים של פולקסווגן, רנו וניסן תוך הקפדה על כל פרט ופרט: אבחון תקלות באמצעות מערכות ממוחשבות, עבודה עם כלים מקוריים, מחשבים ותוכנות מקוריות והדרכות ייעודיות הניתנות למכונאים וליועצי השירות בארץ ובחו"ל.

חלפים מקוריים - במרכזי שירות פליקס משתמשים בחלפים מקוריים. אלו עמידים יותר, בטיחותיים יותר, משתלבים בצורה מיטבית במערכות הרכב וחוסכים לך כסף לאורך זמן.

אחריות - כל תיקון או טיפול ברכב פולקסווגן, אודי, סיאט וסקודה שבוצע עם חלפים מקוריים, מלווה בשנתיים אחריות!

כל תיקון או טיפול ברכב רנו וניסן שבוצע עם חלפים מקוריים, מלווה בשנת אחריות!

לפליקס שני מרכזי שירות- לרכב פולקסווגן, אודי, סיאט, סקודה ברח' טברסקי 5 ת"א. לרכב רנו וניסן ברח' מיטב 7 ת"א.

כמו כן, סוכנות מכירת רכב פולקסווגן פרטיות, מסחריות ואביזרים ברח' יצחק שדה 28 ת"א.

נמרוד קלינה, מנהל אולם המכירות ואנוכי נשמח להשיב לפניות החברים ולייעץ לכם.

חפשו אותנו בפייסבוק "פליקס"

בברכת חברים,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם
שלום לחברי הפורום.

שמי אלכסיי, לפני שנה קניתי סקודה פאביה החדשה.

כל מה שה בעל הרכב צריך לדעת על הרכב החדש אני כותב בבלוג שלי.

לגבי הבלוג - אל תפסיק כי אני הולך לחרוש עליו הרבה עכשיו, עד שאקבל את הפאביה החדשה שלי במרץ :)

טוב אני טל, קורא הרבה כאן בפורום אבל נרשמתי בפועל רק לפני שבוע.

אני אובססיבי לנהיגה על הילוכים ושוקל להקים עמותה למען מכוניות עם תיבה ידנית (בצחוק :)).

מקווה ללמוד כאן כמה שיותר.

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

שלום רב לכם חברי הפורום הנכבדים מה שלומכם האם מישהו יכול להסביר לי האם בטסט שנתי של רכב דייהטסו נכשלים על זה שבלם אחורי ימני אינו חזק מספיק על פי המכשיר של הבוחן? ומה ניתן לעשות בנידון יש בכלל משהו לעשות בקשר לזה בתודה לכם חברי-הפורום המקצועיים והמכובדים??? :-(:cry::idea:

פורסם

אני ניר, שנתון 87, מכפר סבא ( בעתיד הלא כל כך רחוק נתניה ) , לומד באוניברסיטה הפתוחה ברעננה, ועובד בחברת 'גרופון' ( כן אלא של הקופונים ), נוהג על לנסר קלאסיק 2005 ( לאחר שנגנבה לאנטיס 323 2003 - בצער רב ).

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

יגיל, בן 35. היסטוריון צבאי. נוהג בסיטרואנים כבר קרוב לעשור: בהתחלה קסארה, ואחרי שנהג הסעות העביר אותה לעולם שכולו טוב (אין נפגעים), בקסארה פיקאסו.

פורסם

שלום לכולם,

שמי מנשה, אני וותיק בתחום המכוניות אספנות.

אני מחבב במיוחד אופנועים ומכוניות אספנות.

אני מחפש לאחרונה אתרים אמריקאים לקניית חלקי חילוף למיניהם. אני אשמח מאוד אם תוסיפו לשרשור שלי כמה אתרים מלבד Ebay.

תודה ושבת שלום.

מנשה.

• תוכן חדש...