Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי es300 שמוגבר ע"י המגבר שבחתימה שמוציא 460 rms.

לפעמים אני מרגיש שהסאב מתבלבל בטראקים מסויימים והוא מעט חלש,הגיין פתוח על רבע,הסאב חתוך מלמטה ב25 הרץ ומלמעלה ב50 הרץ בסלופ 18.

חשבתי לקנות היי אנרג'י יד שניה את הגרסא של ה4 אום,או לחילופין לקנות מונו.

מה לדעתכם תיהיה האופציה הכי טובה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסאב מכוון הוא מקדימה, הפכתי פאזה בסאב עצמו אני מאמין שזה לא עניין של כיוונים אלא, המגבר חזק מידי לסאב.

בכלל לא נגעתי בtc לסאב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי יש הבדל משמעותי בין ES300 ל- HX300 שמעתי את שניהם במספר סטאפים

המגבר לדעתי מצויין ואין טעם להחליפו אם אתה בכיוון של שדרוג אז בהחלט את הסאב ולא את המגבר.

פורסם

חשבתי להוסיף מונו בנוסף לאוודיו סיסטם אבל אני לא בטוח שהמערכת חשמל ברכב שלי תשרוד את זה,למרות ששידרגתי את השילוש.

חשבתי גם להוסיף עוד es300 אבל לא מצאתי אחד מהסדרה הישנה שיש לי,ובמחיר של es חדש אני קונה hx משומש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה בטוח שאתה ממצה את הסאב עם הכיוונים הקיימים?

אתה יודע אם הוא מגיע לסוף המהלך שלו?

ניסית נק' חיתוך גבוהה יותר? 50 בסלופ 18 יכול להיות קצת "מחניק".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

התקנתי מערכת עם אודיו סיסטם כמו שלך.

הסאב היה.... 12W7. והוא בהחלט נהנה מהמגבר.

אני לא הייתי מחליף מגבר לסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ישראל חתכתי מלמטה את הסאב ב25 הרץ כי זה מה שכתוב באתר יצרן.

מלמעלה חתכתי ב50 הרץ כי ככה הוא נשמע הכי טוב,יש לי את הסאב הזה כמעט 3 שנים ניסיתי אותו בהרבה תוצרות וזו התוצאה הכי טובה שהוצאתי ממנו.

איך לדעתך כדאי לחתוך את הסאב?

אני לא יודע אם הוא מגיע לסוף המהלך אבל זה נראה ככה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תחתוך אותו עם סכין

:-P

אם כבר סאב של הרץ אז ללכת על המילה - האחרים נחמדים אבל לא הצלחתי להתחבר אליהם אף פעם.

לא טונאליים מספיק בעיניי. המילה מעולה אם זאת - בהמתי מידי בשבילי :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...