Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לפחח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים ומועדים לשמחה.

attachment.php?attachmentid=67412&d=1155364173

לפני כחמש שנים עשיתי פחחות כללית לרכב שלי, בשנה הראשונה הכל היה טוב ויפה אבל לאט לאט (וגם עם קצת הזנחה שלי) גיליתי שהפחח שעליו סמכתי סיבן אותי וחיפף המון בעבודה.

החלודה חזרה (גם ברצפת הבגאז'), בועות בצבע, ניסיון פריצה שעיקם לי את הדלת, תאונת "פגע וברח" שהשאירה צלקת מכוערת בפח החזית ובכללי - הקווים של הרכב עקומים ובהחלט לא נעים לצפות בהם. אני לא מאמין שזו הפיאסטה שהוצאתי לפני 5 שנים...:cry:

אני מחפש המלצה לפחח שיהיה לו את "העצבים" למשוגע כמוני - ואולי זה קצת מוזר, אבל שיאהב את העבודה השלו.

עדיפות לאיזור חולון בת-ים, ראשון.

תודה מראש,

עידן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן, אני מניח שאתה יודע שהרוב זה שאלה של תקציב ורק אח"כ של יכולת.

מה התקציב שאתה עתיד להשקיע בזה?

משכנתא זה קל

פורסם

רק לידע כללי לא בשביל להיכנס לכיס שלך ולמחשבה שהייתה לך בזמנו .

כמה עלתה לך הפחחות והצבע שעשית ליפניי 5 שנים?.

והאם זה היה בשטח A או B.

פורסם

השאלה היא מה התקציב שלך אם אתה מחפש פחח ברמה גבוה זה יעלה יותר כסף בכל מקרה אני ימליץ לך אוטופיקס בהרצליה ברחוב החושלים הם עושים עבודה מצויינת אבל זול זה לא יהיה, תדבר עם דניאליס 052-3202782 תגיד לו שקבלת את מס הטלפון משאול עם הקורבט השחורה.

בהצלחה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

אהלן עידן, יש פחח מעולה ברעננה. הוא לא זול אבל עושה עבודה מצויינת אם תרצה דבר איתי

שבוע טוב.

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

כמה השקעתי אז בזמנו?

הפחחות עלתה לי 4.5 אש"ח... והפחח אמר לי: "אני לא כמו אלה מהשטחים.." וללא רצון להשמע גזעני - הוא היה יהודי מין המהדרין...:shock:

כרגע אני מתלבט בין השקעה על פחחות לבין "לסחוב" עוד קצת עם הפגעים הקוסמטים שמאוד מציקים לי בעין ולשפר את ביצועי הרכב (מבחינת יחידת הינע ואחיזה)

במה אתם הייתם משקיעים?

קוסמטיקה (כמובן שמדובר לא רק על קוסמטיקה אלא על שיפור מראה הרכב מבפנים, הוספת חלונות חשמל, נעילה מרכזית, סאנרוף - במידה ומישהו יהיה מספיק אמיץ לעשות לי אחד כזה ברכב) או שיפור הכוח - לזרוק מנוע של XXXXX, להתאים אגזוז, רדיאטור ואז לקוות שלא ליפול על בוחן תנועה ביום רע.

התקציב העומד לרשותי הוא 10,000 שקל.

פורסם
כמה השקעתי אז בזמנו?

הפחחות עלתה לי 4.5 אש"ח... והפחח אמר לי: "אני לא כמו אלה מהשטחים.." וללא רצון להשמע גזעני - הוא היה יהודי מין המהדרין...:shock:

כרגע אני מתלבט בין השקעה על פחחות לבין "לסחוב" עוד קצת עם הפגעים הקוסמטים שמאוד מציקים לי בעין ולשפר את ביצועי הרכב (מבחינת יחידת הינע ואחיזה)

במה אתם הייתם משקיעים?

קוסמטיקה (כמובן שמדובר לא רק על קוסמטיקה אלא על שיפור מראה הרכב מבפנים, הוספת חלונות חשמל, נעילה מרכזית, סאנרוף - במידה ומישהו יהיה מספיק אמיץ לעשות לי אחד כזה ברכב) או שיפור הכוח - לזרוק מנוע של XXXXX, להתאים אגזוז, רדיאטור ואז לקוות שלא ליפול על בוחן תנועה ביום רע.

עידן

מניסיון אישי אני לא ממליץ להשקיע בקוסמטיקה ברכב יום יומי כמו שלך, תשקיע במכאני וכך תהנה מהאוטו, ולא יקרה מצב שקורה להרבה שאחרי שמשקיעים בקוסמטיקה מגיע אידיוט שדואג להרוס.

אגב אל תתבעס על הפחח שלך, רוב הסיכויים שאם היית עושה אצל מישהו אחר ביותר כסף, היית מקבל אותה עבודה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כמה השקעתי אז בזמנו?

במה אתם הייתם משקיעים?

טוב במחיר כזה לא באמת חשבת שתקבל עבודה טובה? יש פיתגם באנגלית שאומר:

When you pay penates you get monkeys

בעל מקצוע שמכבד את עצמו משקיע ונותן עבודה טובה לא יציע לך מחיר אפילו קרוב למחיר הזה.

לגבי השאלה שלך בד"כ קודם עושים יישור קו מכני ז"א שהרכב יהיה תקין (זה לפני השיפורים שאתה רוצה להכניס).

לגבי החלפת מנוע אגזוזים ולקוות שלא יתפוס אותך בוחן תנועה אני לא הייתי עושה את זה כי מה יקרה אם יתפסו אותך מה תעשה אז?

גם למכור את הרכב בעתיד יהיה לך קשה מאוד, הייתה פה פורד אסקורט משופרת ברמה גבוה מאוד הוא הישקיע הון ברכב כולל שיפוץ קוסמטי, פנימי ומכני באמת רכב מדהים, הוא לא הצליח למכור את הרכב ב 40,000 ש"ח בסוף הוא פירק את המנוע ומכר את הרכב ללא מנוע (לפי מיטב ידיעתי). אם אתה חושב לעשות חלון בגג אז תבדוק טוב את נושא הנזילות ואת נושא האם הרכב יעבור טסט (אולי מישהו ידע להשיב על זה) לדעתי יש סיכויי שלא יעבירו אותך טסט אבל תבדוק את זה.

לבסוף לפני שאתה עושה משהו תתיעץ עם החברים בפורום זה יכול לחסוך לך כסף ובילבול מוח.

שוב בהצלחה.

.u.s not just vegas baby

פורסם

את הכנפיים והמכסה מנוע עדיף לך להחליף ולא לעשות להם פחחות ,כי לא תוכל לעולם להחזיר אותם לזוהר עם קווים יפים,מה שכן אני מציע זה שתלך למ.פינס חלקי פח ותקנה חדשים או תחליפיים בעלות הרבה יותר זולה מליישר אותם (החלודות לא יחזרו ) ותהנה מרמה גבוהה של עבודה .

פורסם

עידן שוב שלום, אני בדעת הרוב. עדיף לך להשקיע יותר בכל העניין המכני ולא בקוסמטי. כמובן שאם יש רקבונות תטפל בהם במהרה.

לגבי שיפורים ושאר חמוצים לדעתי חבל על הכסף, האוטו הזה הוא לא אוטו ספורטיבי אלה אוטו פשוט וספרטני וזה אולי מה שיפה בו.שלא לדבר על לעבור טסט עם כל השינויים שציינת. המלצתי היא להישאר כמה שיותר קרוב למקוריות.

סע בזהירות ושמור עליה

ליאור

נ.ב

שתף קצת בתמונות שנוכל להתרשם מהפורדית הקטנה שלך

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

סאנפאן, אני לא חוסך מהרכב שלי כלום, הוא במצב מכאני הכי טוב שיכול להיות (נוזל קירור, פרונט, ברקסים, שמנים, פילטרים וכיו"ב) להכניס מנוע 1600 לרכב זה לא נחשב "שיפור" אקסטרימי כי בחו"ל קיימת גרסא כזו, עם אותו גיר, בלמים טיפה יותר גדולים ורדיאטור גדול יותר... סה טו.

ואני לא מחפש רווח במכירה מהסיבה הפשוטה ש..אני לא מתכוון למכור אותו :-D

תודה.

פורסם
סאנפאן, אני לא חוסך מהרכב שלי כלום, הוא במצב מכאני הכי טוב שיכול להיות (נוזל קירור, פרונט, ברקסים, שמנים, פילטרים וכיו"ב) להכניס מנוע 1600 לרכב זה לא נחשב "שיפור" אקסטרימי כי בחו"ל קיימת גרסא כזו, עם אותו גיר, בלמים טיפה יותר גדולים ורדיאטור גדול יותר... סה טו.

ואני לא מחפש רווח במכירה מהסיבה הפשוטה ש..אני לא מתכוון למכור אותו :-D

תודה.

אתה לא מבין את מה שכתבתי אני המלצתי לך לא לעשות שינויים שיגרמו לך בעיות עם בוחני התנועה או בטסט אתה יכול לקבל את ההמלצה או לא זה הרכב שלך והכסף שלך, אני לא רמזתי או אמרתי שהרכב שלך לא מטופל כראוי רק אמרתי שבד"כ לפני שעושים קוסמטיקה מסיימים

את שלב יישור הקו המכני. לגבי החלון בגג אני אספר לך מקרה שקרה לי היום, הלכתי להעביר את הרכב טסט (אלפה 166) כאשר סיימתי את הטסט הבוחנים שלחו אותי ליבואן להביא אישור שהחלון בגג שלי מקורי, זאת אלפה 166 ברור שהחלון מקורי, זה לא רק אני ישנה הוראה של משרד התחבורע... שלכל רכב שיש חלון בגג והוא לא כתוב ברישיון רכב צריך לעבור את העינויי הזה, פקידים מטומטמים שלא מבינים דבר וחצי דבר ברכבים, עכשיו אתה תעשה חלון בגג תגיע לטסט ויבקשו ממך אישור כזה מה תעשה??? תשבית את הרכב? הרי מבחינת משרד התחבורע... נעשה ברכב שינויי מרכב והרכב לעולם לא יעלה על הכביש עכשיו הרכב שלך אפילו לא שווה גריטה כי בשביל זה צריך טסט ולך אין. נחזור להמלצה שלי אל תהיה גיבור תקשיב למה שאנשים אומרים/כותבים וזה יכול לחסוך לך כסף וכאב לב.

אני מאחל לך בהצלחה בפעם השלישית.

.u.s not just vegas baby

• תוכן חדש...