Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סיאט איביזה מודל 95 והבעיה היא שההילוך החמישי מסרב להשתלב.

כל שאר ההילוכים נכנסים חלק אך שמגיעים לחמישי הוא פשוט מסרב, כמעט שברתי את מוט ההילוכים בנסיון לשלב אותו.

הצלחתי רק פעם לשלב אותו ואין לי מושג איך זה קרה.

יש רעיונות?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

1.יכול להיות צריך לפרק לך את הגיר מהרכב לפתוח אותו ולהחליף את ההילוך החמישי שלך ברכב כי הגלגל שיניים של ההילוך נגרס אוו נשברה לו שן או משהו אחר.

2.או שהמוט הילוכים שלך שיוצא מהידית הילוכים הוא עובר בתוך חור שתפקידו הוא ליצב אותו ולמרכז אותו לכיוון הגיר [לא זוכר את שם החלק אני יברר] ויכול להיות שיש לך שם חופ]ש והמוט לא ניכנס לך ישר לגיר וזה בעצם מה שלא נותן לך להכניס הילוך חמישי.

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

זה יכול להיות כמו שאמרתי[רוב הסיכוים 99%] ואם זה זה החלק הזה הוא עלה לי הרבה כסף החלק הזה הוא הולך מוט ועוד איזה גלגלת מחומר מיוחד אבל יש לפני זה גם חור ששמתי במקום הגומי הקשיח ששם אני שמתי אוקולון אם אתה יודע מה זה זה חומר קשה שניתן לעצב את הצורה שלו לפי חריטה במכונה מיוחדת אוו בפצירה מיוחדת עבה כמובן לא של ציפורנים

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

בדוק שהרכב כבוי לחלוטין אם הילוך 5 ניכנס. כמו כן בדוק אם הרוורס מישתלב כמו שצריך במידה ויש בעיה בהכנת ההילוך גם שהרכב כבוי הבעיה ככל הניראה בבוקסות של השטאנגות (מוטות ההילוך) ואם יש תותבים אז כמו בפולו אז כניראה בהם או חס וחלילה בעייה במיסב הגיר עצמו של אותו הילוך.

:)
פורסם
בדוק שהרכב כבוי לחלוטין אם הילוך 5 ניכנס. כמו כן בדוק אם הרוורס מישתלב כמו שצריך במידה ויש בעיה בהכנת ההילוך גם שהרכב כבוי הבעיה ככל הניראה בבוקסות של השטאנגות (מוטות ההילוך) ואם יש תותבים אז כמו בפולו אז כניראה בהם או חס וחלילה בעייה במיסב הגיר עצמו של אותו הילוך.

כשהמנוע מכובה הילוך חמישי נכנס חלק, כנ"ל לגבי רוורס

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...