Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ציוד לאימון BJJ - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר את הBJJ, שזה כמובן גיו גיסטו ברזילי.

עכשיו הייתי שמח לדעת אם יש פה עוד חבר'ה שמתאמנים בתחום והיכן ניתן לרכוש ציוד לטובת הלמידה.

אני מדבר על חליפה מלאה לאדם בגובה 180 . מה המחירים והיכן ניתן לרכוש.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני התאמנתי עד לפני כחצי שנה.

בהחלט אחד הדברים הכיפים שעשיתי בחיי ותרם לי הרבה (כרגע פחות מתאים לי אישית , אם היה לי יותר גמישות של זמן - כנראה הייתי חוזר).

לגבי ציוד: מגנים וכפפות (תלוי כמה ברזילאי אתם עובדים - אם זה רק קרקע או משולב) - ONE STOP MMA SHOP - חנות EBAY (יש להם גם חנות רגילה והם גם ריסלר דרך AMAZON - אבל דרך EBAY הם יוצאים יותר זולים ומשלוחים זולים יותר).

מגיע מהר , ארוז איכותי ומחירי משלוח סבירים:

http://stores.ebay.com/MMA-One-Stop-Shop

חליפות הן עניין יקר והשאלה היא מה הרמה שאתה רוצה לקנות.

בגדול - איצ'יבאן בארץ מוכרים חליפות סבבה ולרוב המורים יש הסדרי הנחות איתם - חליפת ג'יו גיטסו לא רעה תעלה כ300-350 ש"ח (כמובן תלוי בגובה) למיטב זכרוני.

אלו חליפות עבות למדי ועשויות לא רע.

מתחת לזה - חבל על הכסף - הן לא מחזיקות מעמד בגלל כל העבודת קרקע , ההטלות ושימוש בדש ובצווארון.

מעל זה הקפיצה הבאה הן חליפות רציניות יותר כמו קייקו , ונום, אפליקשן , היאבוסה והטופ הוא כנראה חליפות של ATAMA מברזיל.

המחירים פה מתחילים מאיזור ה700 ש"ח ומעלה , יש את fightwear.co.il לדוגמא שמביאים חלק מהחליפות.

גי (חליפה) לא כדאי להביא מחול בגלל המשקל ועלות השילוח , מה גם שהמחירים בחול לא באמת כ"כ זולים לעומת הארץ.

בהצלחה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אהלן,

אני אומנם לא מתאמן ב BJJ אלא בג'ו ג'יטסו רגיל אבל פחות או יותר זה אותו דבר. אתה יכול לקנות ציוד בבש-גל, יש להם אתר, אתה יכול להכנס ולהתרשם.

פורסם

למיטב זכרוני יש להם גיים בעיקר של ג'ודו (כלומר כבדים וגדולים יותר) ובשתי רמות - זבל , או במחיר של האטמה.

בכלליות רוב הציוד שלהם הוא גנרי ובמחיר של לא גנרי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...