Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנת רכב לעונת מסלולים 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר 6 שנים שאני מכור לימי מסלול האלה, למרות שזה לחביב יקר מאוד, גם 2 ילדים ועבודה לא הצליחו לעצור את התדרדרות שלי, כל שנה נוספים שיפורים נוספים, ובאותה מידה דברים שנראו לי בסיסים והכרחים להתניידות כמו מושבים מתכווננים, צמיגי כביש, גלגל רזרבי וכו', נראים לי כמו שומן מיותר.

התוספות האחרונות הן: סט גלגלים קלים וצמיגים של R888 255/40/17 (סט לימי מסלול רטובים)

זרועות קאמבר אחוריות

ומושב מירוצים לנוסע.

כדי לממן עלויות נאלצתי למכור את הסלון עור המקורי שהיה במצב מצוין ואת הסט גלגלים המקורי.

ידוע שהמידות של צמיגי R COMP הם רחבים בכ 15-20מ"מ ממה שרשום עליהם (255 שווה ל 270-275), מה שגורם להם שפשף את הכנפיים האחוריות בעיקר. בעזרת שיכנועים ממוקדים מצד מכופפת הכנפיים היעודית (FENDER ROLLER) , ידידי הטוב משכבר הימים, הפטיש, וליוי צמוד של אקדח חום, הורחבו קצת הכנפיים, והפלא ופלא, הגלגלים יושבים בפנים כאילו יצאו ככה מהמפעל.

מקדימה הייתי צריך ספייסרים של 18ממ כדי שהגלגלים לא יגעו בקוילאוברים.

הזרועות קאמבר היו קצת יותר טירחה ממה שציפיתי, היה צריך לשחרר את הדיפרנציאל מהמקום כדי שיכנסו, אבל עכשיו גם זה מאחורינו. השבוע אני אקח את האוטו לכיוון פרונט, לוודא שיש לנו 3.5 מעלות מקדימה ו 2.5 מאחורה.

יום מסלול ראשון ב 25/4, מקווה לשבור את השיא הקפה האישי של 1.29.8 דק.

תוכניות לעתיד הקרוב: הוצאת כל השטיחים, דיפונים והתקנת כלוב התהפכות.

עדכונים בהמשך..

photo.jpg

photo 1.jpg

photo 2.jpg

photo 3.jpg

photo 4.jpg

photo 5.jpg

פורסם

סחטיין על ההשקעה והשריטה :)

תהנה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אולי שאלה לא במקום .. אבל איפה יש בארץ מסלול שאפשר להתאמן עליו ?

היתי מאוד רוצה לסוע במסלול אחר חוץ ממסלולי הקרטינג שנמצאים בחניונים חשוכים מאות מטרים מתחת לאדמה ....

פורסם

אתה חמוד אתה, אני די בטוח שהוא לא גר בארץ.

וזה שהצמיגים לא נוגעים בכנפיים כשהרכב עומד סטטית זה יפה, אבל בדקת שהם לא נוגעים גם כשהקפיצים מועומסים?

בלי קשר, ההרחבה של הכנפיים נראית מאוד מקצועית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אתה חמוד אתה, אני די בטוח שהוא לא גר בארץ.

וזה שהצמיגים לא נוגעים בכנפיים כשהרכב עומד סטטית זה יפה, אבל בדקת שהם לא נוגעים גם כשהקפיצים מועומסים?

בלי קשר, ההרחבה של הכנפיים נראית מאוד מקצועית.

I did, it should be fine, if it does rub I guess I can adjust the coilovers a little

דרך איזה ארגון אתה מתחרה ? NASA ? SCCA ?

Not racing, just Track days

פורסם

גם אני מוכן לעונת המרוצים הקרובה :-) :

אלפא רומאו 1971 מנוע 2000.

תמונות כאן:

http://www.flickr.com/photos/airsiwy/sets/72157626419981618/detail/

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

העונה תהיה קשה יותר מהקודמת שבה סיימנו מקום שלישי באירופה, אז הוכנה מכונית טובה יותר.

מצורפות תמונות וסרטון מהעונה הקודמת:

Hockenheim.jpg

In the car.jpg

In the race.jpg

Cup 2.jpg

Cup 3 place.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...