Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסקיי על הידיות ברכב היה שחוק ומלוכלך אז החלטתי לעשות פרוייקט קטן ולהדביק קרבון עליהן,

בסופו של דבר מסתבר שהדבר הזה ממכר ואני שוקל לעשות גם על המראות ועל אזור ידית ההילוכים (אוטומתית)

כלי העבודה שהשתמשתי היו

בלואר (כמו פן רק עם מד טמפ' נקרא גם heat gun)

מספריים סכין יפני

כרטיס אשראי כדי לשטח את החומר

סנג'ר שיעשה עם הבלואר תוך כדי ששאני מותח..

מדבקת קרבון M3 שקניתי מאלכס (אלומה) טינטינג (מאוד ממליץ עליו לחלונות שחורים הכי מקצועי שראיתי)

השאלה שרציתי לשאול איך אני מפרק את המראות בצורה מקצועית בלי לשבור שום פין ובלי להרוס את המנגנון החשמלי שם בכדי לשים גם עליהן.

(מדובר באימפרזה 99 מראות שחורות (לא צבועות)

20110331.jpg

20110331006.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, זה נראה ממש טוב.

רק אל תגזים ותעשה על כל הפלסטיקה מבפנים, צריך להשאיר ניגוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אי לא הייתי מפרק, תעשה את זה על הרכב ככה הכיסוי לא יזוז לך ויהיו לך שתי ידיים פנויות למתיחת החומר, אני פירקתי ולא הצלחתי, אני אנסה תוך כדי שזה מורכב ומקווה שיהיו תוצאות יותר טובות.

פורסם
אי לא הייתי מפרק, תעשה את זה על הרכב ככה הכיסוי לא יזוז לך ויהיו לך שתי ידיים פנויות למתיחת החומר, אני פירקתי ולא הצלחתי, אני אנסה תוך כדי שזה מורכב ומקווה שיהיו תוצאות יותר טובות.

אי אפשר בלי לפרק -לאן תמתח את החומר ?לתוך הדלת? אין מרחב עבודה וזה ייצא עקום,לא דבוק עד הסוף ולא מקצועי בפינות..

כל חלק חייב לפרק לגמרי.(לדעתי)

אגב החומר שהשתמשת נראה דיי דומה לחומר שאני משתמש אתה בטוח ששלך לא M3?

פורסם
אני אישית נורא אהבתי, מה העובי של המדבקה הזאת?

עובי של מדבקת פלסטיק הקטע שהחומר מאוד סלחני וידידותי למשתמש -אם אתה מחמם ומותח זה נתפס ואם פספסת אז אתה פשוט מחמם שוב ומדביק שום גם עשר פעמים! ולא נקרע אפילו לאחר מתיחה רצינית!

נראה טוב, תשתדל לא להגזים, כל היופי זה הנגיעות.

עידן

כן יש לי בעיה כזאת .

תשאר באיזור אני אעלה תמונה ל כל הפנים ותגידו לי מה לדעתכם כדאי לשים ומה לא.

בברכה

אסי גורן

פורסם

כמה עשרות שקלים לכמות שמספיקה לשתי ידיות והפלסטיקה במרכז..

אצל אלכס\אלומה בצק'פוסט

alluma tinting

בכל מקרה אני צריך את דעת המומחים , קניתי כנף אחורית (ספויילר) ואני תוהה איך ועם מה לעשות את החורים בכדי לחבר אותו.

ואיך לעשות זאת בלי לעקם את המתכת ושלא יווצר שם חלודה אחרי שנים..

תמונות על מה אני מדבר:

20110401002.jpg

20110401003.jpg

פורסם

תודה על התגובה, אבל זה לא כל כך מה שרציתי לדעת.

שאלתי מה העובי בשביל לדעת אם אני יכול להחליף את זה במקום בד שבדלתות, קארבון יראה יותר יפה אבל צריך שהוא יהיה עבה בשביל שזה לא יראה רע אצלי .

פורסם
תודה על התגובה, אבל זה לא כל כך מה שרציתי לדעת.

שאלתי מה העובי בשביל לדעת אם אני יכול להחליף את זה במקום בד שבדלתות, קארבון יראה יותר יפה אבל צריך שהוא יהיה עבה בשביל שזה לא יראה רע אצלי .

זה לא מספיק עבה בשביל להחליף תצטרך עוד חומר,

הנה עוד תמונות המשך הפרוייקט! צפייה מהנה

הידית הייתה מחוזקת עם ברגים מגעילים סתמתי אותם עם אפוקסי אפור ובניתי תופסנים מחדש עם אפוקסי פלסטלינה כדי שיישב בלי הברגים.

dscf0008b.jpg

dscf0003lz.jpg

• תוכן חדש...