Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיגו 306 1997,אני רוצה להרכיב לרכב מערכת כמה שיותר איכותית במחיר הזה,הרכיבים שאני רוצה הם:

1.hu

2.קומפוננט קדמי (אני צריך לעשות בניה? כי הדלת בעלת נפח ממש קטן)

3.רמקולים אחוריים

4.מגבר לשתי הקומפוננטים ולסאב

5.חיווט והתקנה

אני יכול לחרוג עד 400-500 אבל מעדיף שלא,

רכיבים מיד שניה יתקבלו בברכה כל עוד הם באמת טובים משמעותית מחדשים באותו המחיר,

תודה רבה,

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

פורסם

אני:

1. רדיו דיסק אלפיין 100UB - יש עכשיו ב-600 ש"ח במבצע באוטו-דיפו. בעיקרון מחירו נע סביב ה-700.

2. מגבר JBL GTO 1004 - כ-1100 ש"ח.

3. קומפוננט קדמי - מורל טמפו או פולס או JBL GTO או הרץ דיאצי' (לדעתי הכי טוב המורל/JBL) - בערך 550.

4. חיווט והתקנה - בערך עוד 500 - תלוי אם אתה מתקין אצל מי שאתה קונה הכל בד"כ הוא יעשה לך כבר מחיר קומפלט.

5. נשאר לך איזה 200 ש"ח לאחוריים - תקנה סתם משהו מפירמה מוכרת שישלים את הסאונד.

** הערות - לא ביקשת סאב ואין מצב שתמצא מגבר 6 ערוצים נורמלי שייכנס לך בתקציב אז האחוריים יוגברו רק על ידי הרדיודיסק.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על סטאפ אחר:

רדיו דיסק- Pioneer 5250SD עולה כ- 800 ש"ח

קומפוננט- Hertz Dieci DSK165 עולה כ- 600 ש"ח

מגבר- משהו 4 ערוצים מיד שנייה יש מציאות מעולות. כ- 700 ש"ח

סאב Hertz Energy ES300 יש ביד שנייה במחיר מצויין כ- 700 ש"ח

פורסם

שלומי -

1. הוא לא ביקש סאב. אבל כן, הסאב של הרץ מעולה.

2. אם הוא מוצא מגבר איכותי ביד 2 שמשמעותית יותר טוב מה-JBL ב-700 שקל - אז אני מסכים. אני עדיין לא ראיתי כזה.

2. על הקומפוננט של הרץ אני לא מסכים, אני לא הייתי קונה שום דבר מתחת לסדרת האנרג'י שלא נכנסת בתקציב.

3. רדיו-דיסק - זה עניין של טעם, לטעמי האלפיין הזה אחלה מכשיר, מוציא סאונד טוב ומאוד איכותי ונוח לשימוש..

פורסם

תודה רבה,

שכחתי להוסיף שגם סאב צריך להכנס בתקציב אני לא מחפש חזק כמה שיותר מדויק.

יעקב.

קיטים קסנון למכירה.

• תוכן חדש...