Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

אז בטח חלק ממכם כבר מכירים את האשכול הקודם שלי שרציתי להביא אוטו ב7 אלף חחחח עזבו אותכם הצלחתי להדליק את אבא שלי כמו שצריך על הפולו הזאת:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1823676&Code=71342f6413c032a914979fd0fdff5a6e

נראו רכב במצב נדיר ביותר עדיין לא דיברתי עם הבן אדם אבל לפני רציתי לשמוע את דעתכם על הרכב.

שמעתי שהוא ממש מהיר (0-100 ב10.1 / 11.1 שניות, לא שזה כזה מעניין אבל עדיין זריז מאוד!! ) וגם נוח והרבה יותר טוב מהדגם הרגיל (75 כ"ס)

ורציתי גם לדעת על הבלאי שנוצר ברכב גם שמעתי שיש המון בלאי וגם משו עם ההתנעה...

תודה רבה לכם!

עריכה: ושכחתי כמובן למי שמכיר מבנכם איך הוא בנוחות וכל השטויות האילה וגם לפי משאני יודע הוא עושה 14 קילומטר לליטר זה נכון וזה טוב נכון?

פורסם

יש מצב שאתה מגיע אלי הבייתה להדליק גם את אבא שלי? ממש בא לי על קמארו חדשה!

ועכשיו ברצינות, בדוק טוב טוב את הגיר, את מצב המצערת וחפש בעיות חשמל.

הרכב זריז ותו לא, למפלצות התאוצה אתה לא תוכל להיתקבל.

יחסי ההעברה בגיר קצרים מה שנותן לשמור על המנוע בתחום היעיל ותחושה של נהיגה נמרצת אבל זה גורם לרכב לנסוע בסל"ד גבוה יחסית בכביש מהיר.

לטעמי זהו אחלה רכב בתור רכב ראשון, בדוק שאין תאונות רציניות, עבור על היסטוריית הטיפולים וסע לשלום.

בהצלחה.

פורסם

" הרכב זריז ותו לא, למפלצות התאוצה אתה לא תוכל להיתקבל. "

לא הבנתי למה התכוונת...

ואיך הצריכת דלק שלה?..

היא נכנסת הרבה למוסך?.

וזה בעיה שאני אהיה על סלד גבוה בכביש מהיר?

ולפי משהבנתי שיש בלאי גדול עם המצערת , הגיל והחשמל באוטו?.. (נשמע מסוכן...)

והדרך שלי היא לשבת עליו בהתחלה על הקטנות להראות לו במה האוטו באמת טוב ואז לתת לאמא שלי לשבת לו על הראש חחחח אחלה שיטה!

ועל תדאג אני הולך להחזיר כמעט או אפילו נראה לי את כל הכסף אבא שלי לא כזה פראיר חחחחחח

פורסם

יש לי רכב בדיוק כזה רק בצבע אדום,נסעתי עליו בסביבות ה 20 אלף קילומטר יכול לגיד לך המון דברים טובים ,צריכת דלק ,נוחות,איכות,חויית נהיגה , תאוצות,אין תלונות . גיר מאוד רגיש ,וכמובן שהכלל תלוי איך הרכב טופל עד היום .בדוק את הגיר בשבע עיניים .

פורסם

איך אני יכול לבדוק אותו בידיוק? אני נהג חדש ת'אמת ואבא שלי לא נהג על ידני בסביבות ה10 שנה האחרונות ואני יצטרך להסתמך על המוסך...איך אני יכול לבדוק את זה בעצמי?..רגישות של קלאץ' או משו?

• תוכן חדש...