Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ידידה מחפשת רכב,

לא מצאנו ממש דברים שווים ביד 2 ובWINWIN,

אז הצעתי לה לבדוק מה יש במגרשים השונים בעיר,

למישהו יש מגרש מומלץ ואמין, עדיף כזה שייתן אחריות (ולא, אני לא מדבר על מגרשים של חברת ליסינג, אין לה תקציב לזה).

תודה.

נ.ב. - מקווה שזה שייך לכאן!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתרחק מ"קריית הרכב אסולין". שמעתי כמה סיפורים לא נחמדים על המקום ממכרים ילידי העיר.

שווה לבדוק את קרסו טרייד אין. יש להם סניף גם בבאר-שבע והם עושים רושם לא רע בכלל עד כה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלמוביל טרייד ליד אויס שם באיזור הסוכנויות גם עשו עליי רושם טוב, מחזיקים מגוון רכבים.

בהצלחה.

פורסם

מה התקציב ושמע היא יכולה להביא גטז ב איזה 30 אלף אם אני לא טועה מבאגט, אני הבאתי לי מאזדה 3 2007 ב 51 אלף ושמע אומנם זה ליסינג אבל 26 אלף פחות מהמחירון וכל פיפס שיש לך באוטו אתה חוזר אליהם והם מסדרים לך הכל ויש אחריות על המנוע והגיר , + טיפולים בזמן שבזה בליסינג אין משחק ושנה הבאה תוכל לעשות טרייד אין על הרכב לחדש יותר בתוספת זניחה של כסף

פורסם

יש לה משהו כמו 10-12 אלף ש"ח, לא תקציב גדול במיוחד,

ואני יודע שבתקציב הזה אי אפשר למצוא בכלמוביל, בקרסו או במגרשים של חברת ליסינג, אלא רק מ25-30 אלף ש"ח ומעלה,

ולכן שאלתי אם מכיר משהו שאולי אני לא מכיר והיה ממליץ לי עליו.

הרצתי חיפוש בלוחות יד שניה עבורה, מצאתי לה דייהטסו אפלהוז שנת 96 יד ראשונה עם מעט ק"מ יחסית לגילו ומדגם מפואר וגיר ידני, שווה 8000₪?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אחלה רכב,

אבל כולם במצב על הפנים, עם מלא ידיים, מלא ק"מ ובעלות קודמת של ליסינג או השכרה,

אם היה יד שניה פרטית, ויד ראשונה ליסינג או השכרה, אז בסדר, אבל 5 ידיים זה ממש מוגזם לרכב בן 10!

פורסם

סבלנות היא מילת המפתח.

אתן לך כמה דוגמאות משלי שהסבלנות השתלמה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=367692

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=296154

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195229

ויש עוד שתי דוגמאות שלא כתבתי בפורום, אחת מהן טרייה מהימים האחרונים (בקרוב יעלו תמונות ;) ) והיא החליפה את הלאנסר (ששירתה אותי נאמנה).

פורסם

גם היא עם קצת סבלנות מצאה רכב נורמלי,

סיטרואן סקסו 99', גיר ידני, מנוע 1.4, יד 3, בדקה אותו עם אביה במכון רישוי ויצא בסדר גמור בבדיקה, עם קצת יותר מ100 אלף ק"מ, עושה רושם שהיא מרוצה מאוד, הדברים היחידים שהפריעו לה זה צבע דהוי (למרות שזה באמת לא משנה, כי היא מתכוונת להחזיק אותו מעט, ובשביל המחיר של צביעה, לא שווה לצבוע) ושני רמקולים לא תקינים, שזה באמת שטויות :)

בפועל המצב המכני של הרכב הוא בסדר גמור, וזה הכי חשוב.

אם היא תטפל בו כראוי היא תהנה ממנה, סיטרואן היא מכונית שאם תאהב אותה, היא תאהב אותך בחזרה. זו לא גטס או סובארו שאפשר לא לטפל בהן לפי הספר והן ימשיכו לנסוע...

• תוכן חדש...