Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צעיר שרק היום נגמר לו המלווה וחושב על לקנות רכב.

התקציב שלי הוא בסביבות ה10-15 אלף. וחשבתי בעיקר על 2 רכבים.

אופצייה ראשונה זה גרמנייה אדומה יפיייפיה בשם גולף, שחונה ליד הבית שלי ומוצעת למכירה על ידי השכן.

הגרמנייה בעלת גיר ידני, טסט לשנה, יד שנייה ושנת 96'.

אני כל יום עובר לידה וכל יום חושק בה מחדש. הבעיה שהגרמניות ידועות כרכבים עם חלקי חילוף יקרים אבל האם האמינות הגבוהה ואיכות הגבוהה של הגרמניות מכסה ושווה את זה?האם היא שווה כל שקל שאני ישקיע בה ובמקרה ויקרה משהו?

הרי בגלל שהיא אמינה זאת אומרת שהיא לא תראה הרבה מוסך.

או לקנות יפנית קצת יותר ישנה(אין ספציפית שאני רוצה) שנתון 94-95 בשם סובארו גרנד לאונה שהעלות אחזקה שלה זולה ואמינות טובה אבל כמו שאני רואה חבר שלי סובל ממנה ועוד בגלל האסון ביפן צפוייה עלייה במחירים של החלקי חילוף?

חשבתי גם על פיאט פונטוספייס חדישה אבל היא ידועה כעדינה ועושה בעיות.

גם אני מגיע למפגש שפלה

• תוכן חדש...