Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו את ההצעה לבחור מבין המכוניות הבאות,

פורד פוקוס, רנו פלואנס, מאזדה 3, וטויוטה קורולה,

פורד פוקוס היה לנו עד עכישו, וכנראה תשאר איתנו עוד הרבה שנים,

ורצינו לגוון, מה לדעתכם הרכב הכי עדיף מכל הבחינות? בנתיים העין קורצת לקורולה, גם יש לך תאוצה חזקה יותר

לא שמעתי יותר מידי ביקורות טובות על הפלואנס, והמאזדה 3 חרושה ואני לא יודע כמה היא טובה באמת.

פורסם

זה תלוי מה אתה מחפש, אתה מעדיף נוחות? תאוצה? אחיזה? או סתם רכב משפחתי?

מהיכרות שלי עם הפוקוס, אחלה רכב לא יורד משאר הרכבים, לגבי הפלואנס אם נהגת פעם על המגאן אז זה אמור להיות בערך אותו דבר (כך שמעתי), מאזדה 3 רכב חביב ביותר נמכר כמו לחמניות בארצנו הקטנה ובצדק רכב טוב.

לגבי הקורולה אני לא יודע, אף פעם לא התעניינתי לא נהגתי ולא נסעתי אבל מה יכול להיות רע?

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

לא ציינת דרישות מהרכב, לכן אציין רק תכונות מאוד כלליות ובולטות.

הקורולה הכי פחות נוחה, מצויידת ב-2 חלונות חשמל וב-4 כריות אויר בלבד הביצועים וצריכת הדלק טובים.

מאזדה 3 זריזה אבל צפופה מהשאר.

הפלואנס הכי נוחה אבל מאוג עצלה וכבדה.

הפוקוס עדיין מהווה פשרה טובה אבל הדגם החדש כבר הוצג בעולם.

האם אלה האופציות היחידות או שערכת כבר סינון?

אני נוהג בפורטה ומאוד מרוצה.

שבת שלום ובהצלחה.

פורסם

מכל האופציות שציינתה אני היתי לוקח או פוקוס (נוח, מרגיש אירופאי, ודיי איכותי . ומזכרונתי ממודל 2009 מערכת סטראו מהטובות ששמעתי (מובנות. כן).

אבל- אם הגודל של הרכב לא קריטי היתי לוקח בראבו 1.4 טורבו אותה קבוצת שווי , חווית נהיגה שונה מהמאזדה(וזה אני אומר אחרי מאזדה3 2009 .). והרכב מרגיש יותר איכותי.

פורסם

כל הרשימה נמצאת אצל עמיתי לעבודה. מכיר את כל הרכבים, נהגתי על כולם ובדקתי מבחינת נוחות וישבתי מאחורה וגם נפח תא מטען (עגלת תינוק).

לדעתי כחבילה כוללת טויוטה עדיפה על כולם.

פוקוס ופלואנס חלשים,מזדה לא נוחה לדעתי.

פורסם
כל הרשימה נמצאת אצל עמיתי לעבודה. מכיר את כל הרכבים, נהגתי על כולם ובדקתי מבחינת נוחות וישבתי מאחורה וגם נפח תא מטען (עגלת תינוק).

לדעתי כחבילה כוללת טויוטה עדיפה על כולם.

פוקוס ופלואנס חלשים,מזדה לא נוחה לדעתי.

:arrow::arrow::arrow:
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לי יש רנו פלואנס ואני מאוד מרוצה ממנה. היא מאוד נוחה ומרווחת. אני גם מאוד אוהב את העיצוב של המאזדה 3.

פורסם

לא ציינתי בקשות מהרכב, כי אין לי דברים , אבל בכלל אני מעדיף רכב נוח ואיכותי, צריכת הדלק כמובן לא מענינת

ובאמת מה שמבאס בקורולה, זה 2 חלונות אחוריים ידנים (כאלו מה?!?!) 4 כריות אוויר והבטיחות שם לא משהו,

וזה מאוד מאכזב, הפוקוס הכי איכותית מהקטג', אבל היא מאוד כבדה ועצלה, וכן רציתי רכב טיפה יותר מאיץ,

למרות שבקטג' הזאת אי אפשר לצפות למשהו מיוחד, אל תציעו לי רכבים לא מהרביעיה, כי זה לא חלק מהאפשרויות

(אמרו שאולי אפשר לקבל גם I30 וגם זה באולי, אין תלות בנו או במחיר, זה מה שהציעו)

כי מבחינתי לקחת זה רק לנסר, ועדיין בהתעקשות בלהשיג אותה,

ה3 מבחינתי מאוד יפה, עם זה שהיא חרושה,

הפוקוס אמינה, אבל 2 בחנייה ואין שינוי מ2008 ל2011 נשמע לא מגוון ומאכזב,

הקורולה לא בטיחותית, ומאוד קמצנית מצד החברה,

והפלואנס, לא שמעתי עליה שהיא משהו מיוחד מהשאר,

אגב מישהו רשם לגביי הפורטה, אם אפשרי להשיג אותה מה דעתכם עליו כרכב?

פורסם

הפורטה אחלה אוטו.

הוא זריז וגם נוח, תא הנוסעים נעים גם אם כהה למדי וצריכת הדלק למרות שלא מעניינת אותך טובה למדי.

אם יש לך אפשרות לקחת את הפורטה אז כדאי שתיגש לבדוק אותה באולם התצוגה או לערוך בה נסיעת מבחן.

ה-I30 גם כן אופציה טובה אבל הפורטה מוצעת עם גיר חדש (6 הילוכים בפורטה ו-4 ביונדאי) והיא שקטה ונוחה ממנה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

תנסה לבקש נסיעת מבחן קצרה או לשאול ממשיהו שלקח את אחד הדגמים האלה לסבוב התרשמות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה מאוד בעייתי לבקש נסיעת מבחן, מה שגם הזמן המוקצב בעייתי, זה או בכמה ימים הקרובים, (במקרה ונשארים עם אותו ליסינג)

ואם לא (החברה רוצה לשנות ליסנג )אז צריך לחכות למאי

אני אבדוק את הפורטה, תודה לכולם ושבוע מבורך, למי שיש עוד המלצות אני אשמח לשמוע

פורסם

אם אתה יכול לבחור מה שאתה רוצה מקבוצת המשפחתיות אז נסה גם את פולקסוואגן ג'טה המאוד מרווחת ואיכותית.

אחותה האוקטביה תהיה זריזה וחסכונית יותר ומציעה גם תא מטען ענקי.

פיג'ו 308 גם כן מרווחת ונוחה. הביצועים פושרים וגם צריכת הדלק.

מיצובישי לנסר מרווחת ונוחה ומציעה ביצועים לא רעים. הבטיחות טובה והיא מוצעת עם 7 כריות אויר כסטנדרט. האיכות בתא הנוסעים לא מדהימה אבל הכל מורכב היטב.

שבוע טוב.

פורסם

היי,

מבין האלטרנטיבות שציינת – קורולה ופלואנס הן הגדולות והמרווחות ביותר, ומאזדה ופוקוס קצת פחות.

מגזין "אוטו" ערך מבחן ארוך טווח לפלואנס, במסגרתו הם בילו עם הרכב כשנה ומשהו כמו 40,000 ק"מ, ובגדול הרכב יצא טוב מאד מהסקירה – אמין, כמעט ללא תקלות. קח בחשבון שדגם חדש של הפוקוס צפוי להגיע במהלך 2011, וחוץ מזה – לכולנו בא לגוון כל כמה שנים בדגם אחר. מאזדה 3 – כמו מאזדה. אמינה, זריזה יחסית, אך כאמור מעט צפופה יותר מהפלואנס והקורולה.

בשורה התחתונה – כולן טובות, אמינות וישרתו אותך נאמנה. אם הלב שלך אומר קורולה – לך על זה. רכב טוב מאד ואמין מאד.

בהצלחה :-D

גיל מאוויס

קיבלנו את ההצעה לבחור מבין המכוניות הבאות,

פורד פוקוס, רנו פלואנס, מאזדה 3, וטויוטה קורולה,

פורד פוקוס היה לנו עד עכישו, וכנראה תשאר איתנו עוד הרבה שנים,

ורצינו לגוון, מה לדעתכם הרכב הכי עדיף מכל הבחינות? בנתיים העין קורצת לקורולה, גם יש לך תאוצה חזקה יותר

לא שמעתי יותר מידי ביקורות טובות על הפלואנס, והמאזדה 3 חרושה ואני לא יודע כמה היא טובה באמת.

פורסם

לא הייתי אומר שהקורולה מרווחת מהפוקוס, וזה בלשון המעטה. אומנם לא צפוף שם, אבל הפוקוס מרווחת יותר.

לגבי הפלואנס, בוא נאמר שהפורד מאיצה טוב ממנה (לפחות לתחושתי) אז תבין על מה מדובר. באמת עגלה.

מה שכן, סופר מרווחת.

השאלה מה חשוב לך יותר. המאזדה מרגישה זריזה יחסית, אבל מאחור יחסית צפוף וזה גם עקב מבנה הדלת.

הטויטה נחמדה אבל מפרט האבזור באמת סופר מעצבן.

אם אלו המועמדות היחידות - ואתה לא נהג ממהר, אני חושב שהפוקוס תענה (שוב?) על הצרכים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

קורולה מעצבנת אותי, מזה 2 חלונות ידניים מאחורה? זה משגע אותי הקמצנות הזאת,

הפורד פוקוס באמת נשמעת איכותית, והמאזדה 3 לא עושה עליי רושם של זריזה בכלל

ואני יודע שפוקוס יוצא דגם ממש חדיש לקראת סוף 2011, וזה יהיה מעפן לקחת את הפוקוס עכישו, אבל אין אפשרות אחרת.

קיצור נראה מה אני אחליט, בנתיים מנסה לסחוט עוד מכוניות לבחירה, תודה רבה לכולם!

• תוכן חדש...