Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכישת שברולט ויואנט מודל 2005 או 2006

המחיר של הרכבים האלה נע בין 40000 ל-44000 ש"ח...

איזה המלצות , שאלות ובדיקות צריך לעשות לרכב מהסוג הזה, האם בכלל מומלץ מבחינת אמינות הרכב, תצרוכת דלק.

אני צריך רכב שתהיה לי אפשרות לשים 3 כיסאות תינוק מאחור.

אשמח לעידכונים מהירים כי אני הולך לבדוק רכב בצהריים, מודל 2005 יד שניה עם 76000 ק"מ

בברכה

נ

פורסם

הרכבים האלו זכו ללא מעט ביקורת שלילית לגבי צריכת הדלק הגבוהה שלהם, תא הנוסעים הפשוט וגם רמת הבטיחות לא מרשימה.

מדובר ברכב די מרווח אבל בכל שאר הבחינות הוא לא ממש מרשים.

לדעתי מיניוואנים אירופאים עדיפים משמעותית, והם גם לא הרבה יותר יקרים.

פורסם

הבדיקה החשובה ביותר שיש לבצע - בדיקת התרסקות :idea:

אהה...נכון, בצעו לו כבר. תוצאותיו אינן מזהירות(בלשון המעטה) :?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

טעכשיו ברצינות...אם אתה חושב על הרכב הזה.

הבדיקות שעושים לכל רכב, מצב מכני, גוף ושלדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז בעצם הרכב ברמה הכללית לא מומלץ

ברור לי שצריך לעשות את הבדיקות הרגילות מן הסתם, השאלה אם יש ברכב הזה משהו שצריך לדעת עליו ולבדוק מניסיונכם

לא חשוב לי רמת גימור של תא נוסעים כמו מרווח התא הנוסעים והאפשרות שיתאים למשפחה בת 5 נפשות

איזה מיניואן של האירופאיות יש ובמחירים סבירים כאלה

מה עם הפורד מונדיאו? האם מומלץ? האם יש מקום לדעתם לכיסאות תינוק (3)

מה כן צריך לדעת בפורד מונדיאו? בשנים של 2003-2005

למה המחירים שאנשים כותבים נמוכים משמעותית ממחירי מחירון (קרוב ל-10000 ש"ח הפרש)

אשמח לתגובות

פורסם

החזקתי רכב כזה מספר שנים, לשביעות רצוני המלאה.

מדובר ברכב מרווח מאוד, נוח לשימוש של משפחה עם ילדים + עגלה בתא המטען.

מנוע 2.0 ליטר מיושן שמוציא כ - 120 כ"ס, אבל לשימושים משפחתיים, אם אתה לא מצפה ממנו להתנהג כמו מנוע 2.0 ליטר של הונדה, אז הוא מספק את הסחורה.

אמינות סבירה, ובכל זאת יש לבדוק:

1. דש בורד - נוטה להיסדק בגלל פלסטיק ירוד. החברה החליפה אותם גם לאחר תום האחריות עם השתתפות עצמית של כ 20% - 25%.

2. טיפולים - יש לבדוק מתי הוחלפה רצועת תזמון (כל 60,000 ק"מ) ובמידה ולא הוחלפה - יש להחליף. במידה ותרכוש את הרכב הייתי ממליץ בחום לקדם את מועדי החלפת רצועת התזמון.

מעבר לכך - רכב אמין מאוד. אפס תקלות. צריכת דלק של כ 1:8 עירוני ו 1:11 בין עירונית.

בזמנו נרכשו מכוניות רבות כאלה לציי-רכב, ולכן השוק מוצף במכוניות אלו. צרף לזה את חוות הדעת הפושרות היוצרות ביקוש נמוך, וקיבלת מכירה מתחת למחירון.

בסה"כ -אם אין לך ציפיות גבוהות מדי - מדובר ברכב משפחתי מרווח מאוד, בעל אמינות גבוהה.

אהה...הוא מכוער להפליא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...